• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

Benim sorunum sizin sadece kadını suçlamanız.
Bazıları da dayağı haklı görüyor.

Kimse kimseye feminizm öğretmeye çalışmasın. Bunun bir kalıbı yok. Herkesin feminizmi kendine.

İkisi de en başından beri hatalı. Kadın garip , adam pislik. Bu kadar.

Yahu konuyu adam mı açtı delirecem kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz. Kadın açmış konuyu biz de yapması gerekenleri söyledik. Yani yorumlar kadının yaptığı hatalara yönelik. En basitinden dayak yediğin halde neden o evde kalıyorsun demek, adamın ellerine sağlık dövmekte haklı sen de git o evden demekmiş gibi garip garip anlamlar çıkarıyorsunuz. Kafalar farklı şekilde çalışıyor demek ki.

Kimse kimseye feminizm öğretmeye çalışmasın. Bunun bir kalıbı yok. Herkesin feminizmi kendine.

Herkesin feminizmine kimse karışamaz :deli:
Bence daha fazla zorlamayın.

Kim o dayağı savunan?
İftiranızın da bir sınırı olsun?
Kim o dayağı hak etmiş diyen.
Varsa öyle bir mesaj hemen şimdi alıntılayamazsanız bunu yalancısınız kusura bakmayın.
Yeter yani saptırmanız.
Aleni yalan dolanla konu saptırıyorsunuz

Pardon dayağı değil, kadınına göre dayağı. Bir de çocuk.

Kadın hatalı diye adamım tüm pisliklerini görmezden gelemiyorum ben. Kusura bakmayın.

İlk mesajlaşmalarımıza bakarsanız görürsünüz. "Ama kadın da şöyle böyle yapmış" dediniz ya. Şimdi "kadınına göre savunulan dayak" diyince niye yanlış oldu?

"Madem şiddet de var boşan" dedik kabul etmedi, "iki yıldır yok şiddet" dedi. Şimdi gelinen noktada adam doğruyu görmüş ve boşanalım diyor, kadınsa kurduğu düzenin (ne kadar düzen denilebilirse) bozulmasından korkup buna yanaşmıyor. Ve bence çocuk yaparak adamı kendine mecbur etmiş. Adamın o şekilde çocuk sahibi olmak istemediği çok açık verdiği tepkilerden. İnanmak istememiş en başta. Şimdi ikinci çocuğu yaparak adamın ayağına bir zincir daha vurmaya çalışıyor. Adam pislik tamam, bunu hepimiz kabul ediyoruz. Ama kadın sadece "garip" değil bence. Bencil ve kötü. Eşine hiç empatisi yok.

"Madem şiddet de var boşan" dedik kabul etmedi, "iki yıldır yok şiddet" dedi. Şimdi gelinen noktada adam doğruyu görmüş ve boşanalım diyor, kadınsa kurduğu düzenin (ne kadar düzen denilebilirse) bozulmasından korkup buna yanaşmıyor. Ve bence çocuk yaparak adamı kendine mecbur etmiş. Adamın o şekilde çocuk sahibi olmak istemediği çok açık verdiği tepkilerden. İnanmak istememiş en başta. Şimdi ikinci çocuğu yaparak adamın ayağına bir zincir daha vurmaya çalışıyor. Adam pislik tamam, bunu hepimiz kabul ediyoruz. Ama kadın sadece "garip" değil bence. Bencil ve kötü. Eşine hiç empatisi yok.

Kadın direkt "sorunlu"

Pardon dayağı değil, kadınına göre dayağı. Bir de çocuk.

Kadın hatalı diye adamım tüm pisliklerini görmezden gelemiyorum ben. Kusura bakmayın.

İlk mesajlaşmalarımıza bakarsanız görürsünüz. "Ama kadın da şöyle böyle yapmış" dediniz ya. Şimdi "kadınına göre savunulan dayak" diyince niye yanlış oldu?

Orada dayağın de'si yoktu.
Dayağı ilk siz dediniz.
Ben genel bir yorum yazdım.
Siz de ama dövmüş dediniz.
Dayaktan asla bahsetmediğim yazıyı dayağa uydurmayın
Kıvırıyorsunuz şu an resmen.

Bu kadın ve adam birbirleriyle empati kuramazlar. İkisi de saçma sapan. İkisi de birbiriyle niye evlenmiş anlamıyorum.

Kadın direkt "sorunlu"

Biz de dedik ki "Kimse bu kadar sorunlu biriyle evli kalmak istemez, eşiniz boşanmak istemekte haklı. Tedavi görün kendinizi düzeltin, anca o şekilde yürür bu evlilik." Ama sizin tarafınızdan kadın düşmanı ilan edildik.

Orada dayağın de'si yoktu.
Dayağı ilk siz dediniz.
Ben genel bir yorum yazdım.
Siz de ama dövmüş dediniz.
Dayaktan asla bahsetmediğim yazıyı dayağa uydurmayın
Kıvırıyorsunuz şu an resmen.

Allah aşkına açın okuyun. Ben dayak attığını söylediği mesajı alıntıladım. Siz de ltına "ama kadın da şöyle yapmış o adam nasıl sağlıklı kalsın." dediniz. Yalan mı bu?

Konu sahibi O oglumun_kalbi ile ayni uye sanirsam.

O uyeliginde itiraf etmisti.

Esiyle internette tanisip sirf kariyer sahibi oldugu icin ve yasi 31 e geldigi icin evlendigini soylemisti.

Hic ev isi yamadigini ise gitmek istemedigini anlatmisti.

Vajinismus oldugunu soylemisti.

O zamanda tedavi olmasi gerektigini soyledik dinlemedi.

Simdi ne desek bos.

Psikolojik sorunlari var konu sahibinin tedavi olmazsa iyice dibe batacak.

Biz de dedik ki "Kimse bu kadar sorunlu biriyle evli kalmak istemez, eşiniz boşanmak istemekte haklı. Tedavi görün kendinizi düzeltin, anca o şekilde yürür bu evlilik." Ama sizin tarafınızdan kadın düşmanı ilan edildik.

Allah alaaaah ben adam boşanmak istemekte haksız mı dedim?

Adamın pislik olduğunu unutmayalım , hep kadını suçlamayalım dedim.

Kadın tedavi de olmak istemiyor ki zatrn normal olduğunu düşünüyor bir arkadaş da yazmış vajina bebek doğurmak için sevişmek için değil mi ne oyle birşey demiş :deli:

Bu kadın ve adam birbirleriyle empati kuramazlar. İkisi de saçma sapan. İkisi de birbiriyle niye evlenmiş anlamıyorum.

Konu sahibi söyledi niyetini. Evlenip beş çocuk yapmak istemiş. Onun da kimi kimsesi olsun istemiş. Adam sanki damızlık. Hani bu düşünceyle çocuk sahibi olmanın çocuklara ne kadar haksızlık olduğuna değinmiyorum bile...

Allah aşkına açın okuyun. Ben dayak attığını söylediği mesajı alıntıladım. Siz de ltına "ama kadın da şöyle yapmış o adam nasıl sağlıklı kalsın." dediniz. Yalan mı bu?

Ruh sağlığı yerinde değil o adamın dedim.
Bu dayak meşrudur oh iyi ki dövmüş demek değildir.
İlişkiler iyice yıpranmış yetmemiş erkekler de insan türü olduğundan onların da bazen psikolojileri bozulabiliyor. Durduk yere hamile kalan bir kadın adamın psikolojisini bozmuştur dedim.
Bu iyiki yapmış demek değildir.
Hata üstüne hatalarla dayağa giden bir yola sebebiyet vermiş demektir.
Yani baştan vajinusmusu yenmeden hamile kalmak yerine boşansa dayak da olmazdı demektir bu.
Yani dayağa giden yola hızla bilerek yürümektir.
Dayak atan zaten suçlu bilerek o yöne giden kadın da suçlu
Ama bunu anlayamacaksınz yine boşa kendimi yoruyorum
He ben dayak arsızıyım.
Kocam beni dövsün ben onu döveyim öğrenciler bizi dövsün falan en büyük fantazim
Oldu mu?

Back
X