- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Agzina bakip olmadini fark ettiyseniz genel kusmasidir fazla endise yapmayinfarkli bi durum fark ederseniz doktora goturunkızlar tam emin olmamakla beraber ,
Cok affedersiniz regl im bu ara . Ustumu degısmıştım ama ped yırtılmış biraz pamuk kısmı çıkmış farketmedımkıyafet degısınce yere düşmüş bi parça . Görmedım ama kızım eline almış ağzına baktım bısey yoktu . Kustu biraz ama normal dede kusar . Ondan mı degıl öı anlayamadım. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Enfeksiyon veya daha kötü bısey olur mu
Baktım ağzının ıcıne kan yok gibiydı yıkadım zatenAgzina bakip olmadini fark ettiyseniz genel kusmasidir fazla endise yapmayinfarkli bi durum fark ederseniz doktora goturun
Acil aldığım ped ve kalitesız ufak bıseydı ondan dolayıKaç yasındayım hiç kullandıgım ped yırtılmadı
Bu durumlarda dikkatli olmanız gereki bence
Bir de cocugunuz var yaniiiii
Zehirli birsey deil ama yinede mikroplu insallah emmemistir.ben sizi elestirmiycem yada kinamiycam insanlik hali sonucta.. simdi yapmaniz gereken daha dikkatli olmanizBaktım ağzının ıcıne kan yok gibiydı yıkadım zatenacaba az bısey yutmuş olabılırmı ondan mı kustu ? Yada emdiyse cok zarar dokunur mu
İnşAllah yahe birde kustuysa zaten varsada cikarmistir fazla endiselenmeyin
Aynen insanlık hali , herşey geliyor yaşayan başaZehirli birsey deil ama yinede mikroplu insallah emmemistir.ben sizi elestirmiycem yada kinamiycam insanlik hali sonucta.. simdi yapmaniz gereken daha dikkatli olmaniz
Yani hersey gelio insanin basina oyuzden kimse kismeyi bole konularda kinamamali birde benimde pedlerim yirtildigi olmustur kalitesiz pedler yirtilabiliyor normal bi durum yani.bende acil durumda her market kapaliyken acik marketten almistim markasi bilindik bi marka deildi kalitesizdi ama idareten mecburdum ozmn yirtildini gormustim..kizinizi gozlem altinda tutun endise telas yapmayin enfeksiyon onluycek seyler yedirin ne kadarlik bir bebek bilmiyorum .varsa bir iki kasik ihlamur tarzi bitki cayi icirebilirsinizAynen insanlık hali , herşey geliyor yaşayan başa
Haklısınız inşAllah bısey olmaz sekız aylık bebegımBişey olmaz korkmayın,normal doğumda da bebek ordan çıkmıyor mu sanki,daha sağlıklı denmiyor mu bu olaya...kusmuş zaten yutmuşsa da çıkarmış evham yapmayın,malesef büyüdükçe daha nelerle karşılaşacak ;( siz hijyene dikkat etseniz sokaktaki adam tuvaletten elini yıkamadan çıkacak
Ever Allah razı olsunYani hersey gelio insanin basina oyuzden kimse kismeyi bole konularda kinamamali birde benimde pedlerim yirtildigi olmustur kalitesiz pedler yirtilabiliyor normal bi durum yani.bende acil durumda her market kapaliyken acik marketten almistim markasi bilindik bi marka deildi kalitesizdi ama idareten mecburdum ozmn yirtildini gormustim..kizinizi gozlem altinda tutun endise telas yapmayin enfeksiyon onluycek seyler yedirin ne kadarlik bir bebek bilmiyorum .varsa bir iki kasik ihlamur tarzi bitki cayi icirebilirsiniz
Hayır ya odada degıl wc de tabıkı ama üstümü de degışmıstım parça kalmış kıyafetler i sepete atacaktım ondan dolayıInsanlik hali evet ama dikkat etmek lazim benim midem bulandi burda. Siz odada mi pedinizi degistiriyorsunuz? Nasil yirtiliyor ki? Bir bebeginiz varken daha dikkatli olmaniz lazim. Tuvalette degistirin pedinizi..
Hayır ya odada degıl wc de tabıkı ama üstümü de degışmıstım parça kalmış kıyafetler i sepete atacaktım ondan dolayı
İnş kapmamaıştır ya mikropKusmussa buyuk ihtimal maalesef ki yutmaya calismis ve damagina falan yapismistir. O yuzden kusmustur. Kusmugunun icinden pamuk cikti mi? Cidden cok mide bulandirici gercekten, kusmuguna baksaydiniz. Sonucta regl bu yani pis kan ve mikrop. Insallah mikrop falan kapmamistir..
kızlar tam emin olmamakla beraber ,
Cok affedersiniz regl im bu ara . Ustumu degısmıştım ama ped yırtılmış biraz pamuk kısmı çıkmış farketmedımkıyafet degısınce yere düşmüş bi parça . Görmedım ama kızım eline almış ağzına baktım bısey yoktu . Kustu biraz ama normal dede kusar . Ondan mı degıl öı anlayamadım. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Enfeksiyon veya daha kötü bısey olur mu
İnşAllah yaEğer ağzında bulmadıysan korkma zaten eğer ağzına almış olsaydı yutardı yada yutmaya çalışırdı anlardın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?