- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Beni burada şahsen tanıyan bir kişi bile yok..kime ne diye ego tatmini yapayım?sadece daha dikkatli olmanız gerektiği konusunda uyarımı yaptım o kadar.suçluluk psikojinizi benim yorumlarimla bastirmayiniz. .Evet var yorum ıcın yazdım zaten ama böyle irrite eden böyle negatıf yorum yapmaya Hakkı'nız yok ben zaten üzgünüm zaten endişeliyim ama artık sizin gibilerin bu sekılde kötü yorum yaparak zor durumda Kı insanlara egolarınızı tatmin ettıgınızı düşünüyorum . Lütfen ama lütfen zor durumda olana yardımcı olun yermek yerine . İyi günler
Allah razı olsun ve sizi bu tür durumlardan korusun inşAllah . Anlayışlı insanın hali başka oluyor sanki ben bilerek yaptım
Evet neden önüne bakmadı düştü öldü diye . Herkes ıcın degıl ama cok ama cok sert olanlar var Hemde gereksız yere . Sankı karşısında cocuk var azarlıyor bırde üslup bilemiyorlar cok komikler . Görmedım işte görsem müsade edecek degıldınNe oluyor bugün Kkda ki Bayanlara ya herkese sert yorum elestiri yapiliyo
Kadin görmedim diyo yani herkesin basina gelebilir bune bicim elestirmek hayret bisey
Insanlar düsüp ölüyoda siz onuda elestirirsiniz gerci.
unutma beddua döner dolaşır seni bulur sen mi biliyorsun madem biliyorsun neyin ne olduğunu ya da eleştiriye kapalısın ne diye binlerce kişiye sorununu burada açıyorsun eleştiriye açık ol yoksa daha çok uğraşırsın benim gibi çok bilmişlerle hadsiz insanEvett bir cok bilen bayan daha . Size soyelucegımız tek şey Allah başına versin o Zaman anlarsın . İnsanız insan insan cinnet gecırıp katil bile oluyor ve hatırlamıyor . Siz cok dıkktlısınız sanırım ama gün gelır belkı daha buyuk hata edersınız biraz yapıcı olun be
aynen öyle madem zoruna gidiyor soru sorup fikir danışmaSenin cevabın benim tepkimden daha beter olmuş. .hatta yaptığı hatanın farkında olan biri için fazla buldum.
Bir anne olarak çocukların herşeyin den sorumluyuz.özellikle bu tür hijyen durumlarında. Madem konu açtın herkesin yorum yazmaya hakkı var.sende eleştiri geldiğinde bunu kabullenmek durumundasın..
Yani..birde gerçekten trajik bir durum var ortada..başkası yapsa bunu konu sahibinin çocuğuna söylemediğini bırakmaz. .neyse..aynen öyle madem zoruna gidiyor soru sorup fikir danışma
aynen boşver canım doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarYani..birde gerçekten trajik bir durum var ortada..başkası yapsa bunu konu sahibinin çocuğuna söylemediğini bırakmaz. .neyse..
Herkes eleştiriye açık olamıyor işte.
Eleştiri yapmayın demıyorum ama oyle bir üslup kullanıryosuzkı!!! Ben zaten üzgünüm sizde saçma sapan seyler yazıyorsunuz oyle yazan yorum yapmasın . Beddua etmedım kim kınarsa başına gelınce anlar dedım insanoğlu Hatay'a müsait diye . Zira bazı arkadaşlar hata yapmıyor cok dıkkatlı MasAllah sanırım hayatlarındaunutma beddua döner dolaşır seni bulur sen mi biliyorsun madem biliyorsun neyin ne olduğunu ya da eleştiriye kapalısın ne diye binlerce kişiye sorununu burada açıyorsun eleştiriye açık ol yoksa daha çok uğraşırsın benim gibi çok bilmişlerle hadsiz insan
gercekten mi ?bazen oluyor bu benimde basıma geldi..adet kanı zaten mikropsuz bir kan oldugundan bir terslik cıkacagınıda sanmıyorum
Güle güle . Ne dogrusu ya . Ben zaten hatamın farkında olarak ve endişeli bıcımde bısey paylaştım yasayan var mı bısey olur mu dıye ama sizin gibiler moral bozmaya damlamış hemen .aynen boşver canım doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
her insan hata yapar biz sadece yorumumuzu söyledik o kadarEleştiri yapmayın demıyorum ama oyle bir üslup kullanıryosuzkı!!! Ben zaten üzgünüm sizde saçma sapan seyler yazıyorsunuz oyle yazan yorum yapmasın . Beddua etmedım kim kınarsa başına gelınce anlar dedım insanoğlu Hatay'a müsait diye . Zira bazı arkadaşlar hata yapmıyor cok dıkkatlı MasAllah sanırım hayatlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?