Kızlar cok önemli . Kızım

Bravo bir ilki başarmışsıniz!evde bebeğiniz var ve kirli ped den çıkan pamuk yerlerde..inanamıyorum. biraz dikkat edin ya..wc de giyinin.insanın başına herşey gelir evet ama çoğu dikkatsizlikten olur.midem bulandı zavallı bebek..

Bu
şekilde yaAcaksanız çıkın konudan ya . Senınde başına geldıgınde anlarsın . Ben hatamın farkındayım Allah Allah . WC de gıyındım tabıkı ama kalıtesızdı ped çıkmış görmedım m mmmmmmmmmmmmmm . Anladın öı şimdi mayflower. Tepkıye bak ya . Sana yorum yaz diyen olmadı . Git kus miden bulandıysa iyice kus bısey kalmasın bayan

Senin cevabın benim tepkimden daha beter olmuş. .hatta yaptığı hatanın farkında olan biri için fazla buldum.
Bir anne olarak çocukların herşeyin den sorumluyuz.özellikle bu tür hijyen durumlarında. Madem konu açtın herkesin yorum yazmaya hakkı var.sende eleştiri geldiğinde bunu kabullenmek durumundasın..

Kustuysa korkma varsada atmıştır kakasıni da takip et eğer bi şey çıkarsa veya çocukta bo etki oluşursa doktora götürürsün

O nasıl pedmis oyle markası ne gerci bimden alıyorum ben iyi kotu idare ediyoruz ic camasırı yırtanı gordumde pet yırtanı sizde goruyorm kızınız yutupta bogazında kalacak kadar buyuk deilse parca korkmayın ama gercekte kotu bir durum diikkat edin

Kusmuş zaten bişey olacağını zannetmem, hamilelik döneminde de bebek regl kanı ile besleniyor anne karnında zaten, şimdiki durumla alakası varmı Bilmem ama o zaman anne karnındaki bebeğin de zarar görmesi gerekmez miydi

Gebelikte oyle bir beslenme olayi yok.
Bence bir sey olmamistir bildigimiz kan ve doku parcalari sonucta, korkmayin ama cidden ben de igrenmedim degil.

ya neden bu sert ve kırıcı yorumlar var şaşırıyorum ..
insanız ya başımıza herşey gelir ,, kadınında aklıma gelmezdi herhalde böyle birşey..

inşallah emmemiştir ağzına almamıştır ..

Evet var yorum ıcın yazdım zaten ama böyle irrite eden böyle negatıf yorum yapmaya Hakkı'nız yok ben zaten üzgünüm zaten endişeliyim ama artık sizin gibilerin bu sekılde kötü yorum yaparak zor durumda Kı insanlara egolarınızı tatmin ettıgınızı düşünüyorum . Lütfen ama lütfen zor durumda olana yardımcı olun yermek yerine . İyi günler

biraz sorumluluk sahibi olsaydınız böyle birşey olmazdı herhalde bu ne dikkatsizlik
Evett bir cok bilen bayan daha . Size soyelucegımız tek şey Allah başına versin o Zaman anlarsın . İnsanız insan insan cinnet gecırıp katil bile oluyor ve hatırlamıyor . Siz cok dıkktlısınız sanırım ama gün gelır belkı daha buyuk hata edersınız biraz yapıcı olun be

Allah razı olsun ve sizi bu tür durumlardan korusun inşAllah . Anlayışlı insanın hali başka oluyor sanki ben bilerek yaptım

Benimde oldu bi iki kere.Çocuk çok mu küçük?
Ağzına almadın dimi deyin sorun az çok konuşuyorsa
Ama dert etmeyin aldıysa da kusmuş zaten daha dikkat edersiniz birşey olmaz :)
Sert yorumlara da üzülmeyin

Burdaki kadınlar insanüstü hatasiz canlilar siz yeni öğrendiniz sadece
Yuttuysa bile bişe olmamıştır kusmus zaten çocuk geçmiş olsun

Burdaki kadınlar insanüstü hatasiz canlilar siz yeni öğrendiniz sadece
Yuttuysa bile bişe olmamıştır kusmus zaten çocuk geçmiş olsun
Aynen öyle haklısınız . Ben başkası napmış olurda olsun Allah yardcımın olsun derim nitekim kınadıgın şey başına gelır . İnsanız ya herşey bize has bu dünyada . Tabıkı eleştiri alırım kendımı degısırırım eksık konularda . Ama bu şekilde konuşanları ne kaale alırım ne saygı duyarım . Kendi egoları Nı tatmin etmek ıcın yorum yapan kişilikler bunlar . Neyse uzatmayaym konunuzamasın boşuna . Cok sagolun

Benimde oldu bi iki kere.Çocuk çok mu küçük?
Ağzına almadın dimi deyin sorun az çok konuşuyorsa
Ama dert etmeyin aldıysa da kusmuş zaten daha dikkat edersiniz birşey olmaz :)
Sert yorumlara da üzülmeyin
Sekız aylık Bebek . Farketmedım yuttumj parça yutmadımı. Bıseyle ugrasırıgını görünce hemen baktım . Sonra kustu az bısey . Yok üzülmüyorum Çünlü oyle yorum yapanlar lafı 0 değerinde asla kaale almam

Takmıyosan cevap bile verme çözdüm çoğu beğeni almak için yapıyor

İnsan can derdınde millet yermek derdinde

Neyse canım en azından kusmuş daha dikkat edersiniz hepimiz dalgın olabiliyoruz zaman zaman bu sizi kötü sorumsuz anne yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…