kizlar çok sinirliyim cevaplariniza ihtiyacim var..

Bana iftira atan insanla bırakın öp beni yazmayı filan benim eşim selamlaşacak, bende kocam diye yanına yatıcam gece! İlişkilerimde mantığı tercih edip beni seven, sevgi ve saygıya dayalı ilişkileri tercih ettiğim için kendimi tebrik ediyorum. Nasıl böyle insanlarla birlikte olmak için çabalıyorsunuz ve nasıl soğumuyorsunuz anlamıyorum.
Koy tavrını lütfen, seni üzemesinler böyle..

Nasil bi insanmis senin eltin alahim evlerden irak sende ona "BU NEYİN KAFASİ YAZSAYDİN" gelirsem ben opucem seni izi kalcak deseydin ay ben sinir oldum pislik nalet kari..

Tüm yorumları okumadım ilk yazına cevaben yazıyorum. Ben senin yerinde olsam.
a) eşime hesap sorarım ( ki bi cevap alamamissiniz.
b) kayinvalideme uçururum haberi. O oğullarını çeksin bi kenara konuşsun.
c) eşimin kardeşine söylerim.
d) kendi annemi sokarım devreye. Damadina bi konuşur. Artık hangi dili tercih ederse.
e) eltimin ailesine fotoğrafi gösteririm. Bakın kızınız torununuza napiyor, üstelik benim kocama diye.

Slm arkadaslar kisaca size bi soru sormak istiyorum eltiniz cocugunun kafasina rujla beni öp yazip kocaniza mesaj atsa ne anlarsiniz ve ne tepki verirsiniz

Eltime once sorardim aciklamasini dinlerdim sonrasinda agzina bir guzel sicardim afedersin...
Esime de sorardim onun da ifadesini alirdim bir guzel ve bicak gibi keserdim iliskilerini.

Madem eşiniz, eltinizin eşi normal görüyor sizde bu kadar üstelemeyin.
Kaynınıza söyleyecek kadar delirmiş görünmeyin.
Eltinizin amacı bu olabilir ve amacına ulaşmış oluyor.

Edit : Sorum eşinizde. Mesafesini korusun. Ayrılma noktasına getirilmişsiniz bu insan tarafından.

Ona asıldığını ima etmektense iftirası üzerinde durun.

Arkadaslar bu gun kaynim kocama msesaj attigimi soylemis oda evde geldi beni tehdit etti bana vurdu

Bu neyin kafası diyesim geldi. Hadsiz ve cahiller belliki. Siz bu olayı çok fazla büyütmeden eşinizle çözün. Zaafinizi bulup üzerine oynuyorlar belliki. Hem eltinizden esinize karşı tahmin ettiğiniz gibi bir durum olsa bu kadar alenen yapmaz. Bence sadece sizi sinirlendirmek için yapıyor. Olumsuz tepki vermeyin. Hatta gelen fotoğrafla eğlenin. Ki eşiniz de bu durumh size karşı kullanmasin.

akşam yemeği ya da çayına eşinizin ailesini davet edip o esnada söyleseniz fotoyu gösterip bundan ne anlaşılıyor deseniz nasıl olur , o an hepsinin tepkisini de görmüş olursunuz . kv ve kp ne der böyle bir şeye

Çok tehlikeoi Vaka ....Eltiniz sanırım şiddetli derecede azışmışşş

eltim kaynanamin yeğeni birakin mesaji yatakta yakalasalar konuyu kapatirlar
ve sen hala bu adamı seviyorsun öyle mi? evlatlarını bahane etmeyi bırakıp gerçekleri kabullenip adım atsan iyi olacak.
yatakta yakalayıp itiraz etsen, eltin kaynın kocan bir olup seni hastanelik ederler, bunu mu bekliyorsun?

Sizin ailede orijinal Aşk-ı Memnu çekiliyor ya
Bihter işe başlamış bile, siz de zavallı Nihal olarak çırpının durun.
Tüm aile de bunu bir güzel izliyor, utanmasalar teşvik edecekler o derece. Zira karşı çıkmamak da teşviktir de neyse
Utanmazlığı iyice ele almışlar resmen, annem 25 senelik evli neredeyse babamla ve daha amcamlara bir kere mesaj atmışlığı yok. Çok lazımsa bir şey arar söylersin ne o öyle kuytularda mesaj atmalar falan.
Ayrıca kadın mesaj içinde mesaj yolluyor illuminatiden beter resmen Şimdi kim kim öpüyor, rujla yazı yazmak falan çok fantezi ürünü, seksi şarkı kliplerinden aşinayız bu olaya malum, orada kız sevgilisine yazıyordu burada da gelin kaynına yazıyor, çok ilginç çok.
Bizim ailede olsa büyük olay çıkardı, sizde ise sizi suçlamışlar. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır demişler o hesap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…