kizlar çok sinirliyim cevaplariniza ihtiyacim var..

Bir kişi de dememiş ki içinde bir sürü kimyasal madde bulunan o rujun, çocuğun hassas teninde ne işi var? Ayrıca belki de siz boşanın diye bilerek yapıyor olabilirler. Anladığım kadarıyla boşanmaya yanaşmayan sizsiniz. Eğer öyleyse danışıklı dövüş olabilir.

tövbe yarabbim
senin eşinin ailesinde biraz mezhep genişliği var heralde abi kardeş böyle rahat davrandıklarına göre

Grup gibi sezdim.
Allahım daha ne relax günler görücez çok merak ediyorum.
Nasıl bir aile bu.

nasıl yaaaa hadi iyi niyetele yaptı diyelim genede ne alaka derdimn niyeti felan yok atamazsın beni kocama öyle mesaj derdim vay anasını arkadaş nasıl insanlar varya bunlar yüszünden sinir hastası olcaz heee diğer konulara nasıl bakıyorsunuz kişinin bu arada ben bakamıyorum yardımcı oluır musunuz

Yok kizlar ya kaynimi taniyorum odur o mesaji atan midesi olsa zaten daha once kardesini seviyordum birini tekrardan almazdi

sadece kaynın değil eşin de mezhebi geniş insanlarmış. yazık.

Yok canim tehdit filan yok yapabilseydim zaten ben suan ayni evde olmazdim yapamadim yine kalkissam yine olmiycak biliyorum cocuklarim babalarina cok düskün ben onlari babasizliga mahkum edemem bunu anladim o yuden kalip savasicam
savaşmak derken?
edepsize haya öğretemezsin. edepsizle edepsiz olamazsın, olursan farkın kalmaz.
insan her şeye alışıyor, çocuklar da alışır babayı az görmeye.

Slm arkadaslar kisaca size bi soru sormak istiyorum eltiniz cocugunun kafasina rujla beni öp yazip kocaniza mesaj atsa ne anlarsiniz ve ne tepki verirsiniz
eski konularına göz attım şimdi.
kocan ve ailesi evlendiğinden beri psikolojik şiddet uyguluyor, ispatlanamamış aldatma olayı var, seninle ilgilenmeyen umursamayan ama eltini savunan bir kocan var ve sen onu hala sevdiğini söylüyorsun, kendini kandırmak için de çocuklar babaya düşkün diyorsun.
mutlu olmak istiyorsan bu adamla ve ailesiyle kör, sağır, dilsiz olacaksın.

Esimin telefonu bendeyken geldi mesaj bu mesaj ne onunla aranizda nasil bi muhabbet varki boyle bi mesaj atiyor dedim ne var bunda dedi
Ooo sevişiyolar mı aynı zamanda bu durumda bunda da ne var dimi..şaka mı konu kardeşşşş..beni opten sonraki leveller ne soy beni kayın ye beni kayın mı:s

Ne manyak insanlar var daha fazlası olmaz diyorum diyorum ama hep daha manyaklarını duyuyorum.
Yuh

Hindistanda beş kardeşle evli bir kadın vardı hergun biriyle birlikte oluyomuş...ne malum iki kardeş bi kadını goturuyordur kardeş kardeş
Bilmiyorum kim kime dum duma ama yazık gerçekten. Böyle bir dünyaya evlat getirmekte cabası. Herşeyden korkar oldum artık.

Bence de ne var ki bunda?

Eltinizden kocanıza bir mesaj diye algılamadınız herhalde?

Slm arkadaslar kisaca size bi soru sormak istiyorum eltiniz cocugunun kafasina rujla beni öp yazip kocaniza mesaj atsa ne anlarsiniz ve ne tepki verirsiniz
oo hayırlı işler kocanı götürcek mesaj yoluyla yuh ya bakhle kişisel mesajaaa

arkadaşım ıyı sabır varmış sende eşinle konuş tavrını koysun kaynına ve eltıne diyecek kelımem yok hala ınanamıyorum okuduklarıma bence kaynının hoşuna gıtmıs bellıkı hala utanmadan eşine sahıp çıktığına gore böyle bır mesaj atılırmı hıç

ben olsam mesaja cvp olarak ben xx. eşimin telefonu bende. selamlar yazardım.

Ee şimdi... Önce diyecektim ki "yav çocuğu öp demek istemiştir öyle şakalaşmışlar" falan ama önceden "kocamdan uzak dur" mesajı atmanıza sebep olacak kadar bir şeyler yaptıysa işin şekli değişir.
Valla ne diyeceksin ki? Hayır carlasan fitne fücur olursun, ya çocuğun resmini atmış sen de iyice kafayı yedin denir sana. Zaten amaç bu şekilde sıyrılmaktır büyük ihtimalle.
Aklıma bir şey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…