Grup gibi sezdim.Kaynima mesaj attim karin beni öp diye mesaj atacaksa sana atsin baska erkeklere degil diye yegeniymis sonucta rahatsiz oluyorsam kocamin telefonuna bakmiycakmisim kayniminda cevabi bu kendimi timarhanede gibi hissediyorum nasil bi delilere düstum ben ya
Yok kizlar ya kaynimi taniyorum odur o mesaji atan midesi olsa zaten daha once kardesini seviyordum birini tekrardan almazdi
savaşmak derken?Yok canim tehdit filan yok yapabilseydim zaten ben suan ayni evde olmazdim yapamadim yine kalkissam yine olmiycak biliyorum cocuklarim babalarina cok düskün ben onlari babasizliga mahkum edemem bunu anladim o yuden kalip savasicam
eski konularına göz attım şimdi.Slm arkadaslar kisaca size bi soru sormak istiyorum eltiniz cocugunun kafasina rujla beni öp yazip kocaniza mesaj atsa ne anlarsiniz ve ne tepki verirsiniz
Ooo sevişiyolar mı aynı zamanda bu durumda bunda da ne var dimi..şaka mı konu kardeşşşş..beni opten sonraki leveller ne soy beni kayın ye beni kayın mı:sEsimin telefonu bendeyken geldi mesaj bu mesaj ne onunla aranizda nasil bi muhabbet varki boyle bi mesaj atiyor dedim ne var bunda dedi
Hindistanda beş kardeşle evli bir kadın vardı hergun biriyle birlikte oluyomuş...ne malum iki kardeş bi kadını goturuyordur kardeş kardeşGrup gibi sezdim.
Allahım daha ne relax günler görücez çok merak ediyorum.
Nasıl bir aile bu.
Bilmiyorum kim kime dum duma ama yazık gerçekten. Böyle bir dünyaya evlat getirmekte cabası. Herşeyden korkar oldum artık.Hindistanda beş kardeşle evli bir kadın vardı hergun biriyle birlikte oluyomuş...ne malum iki kardeş bi kadını goturuyordur kardeş kardeş
Bence de ne var ki bunda?
Eltinizden kocanıza bir mesaj diye algılamadınız herhalde?
oo hayırlı işler kocanı götürcek mesaj yoluyla yuh ya bakhle kişisel mesajaaaSlm arkadaslar kisaca size bi soru sormak istiyorum eltiniz cocugunun kafasina rujla beni öp yazip kocaniza mesaj atsa ne anlarsiniz ve ne tepki verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?