kizlar çok sinirliyim cevaplariniza ihtiyacim var..

Kayın Elti filan bahane aslında. Ne tür insanlar oldukları konusunda fikrim yok.. Aslında "Ruj" gibi bir malzeme kullanıldığı için biraz var.. Kağıda yazıp, çocuğa tutturup "Amca beni öp" yazsa, daha iyi olurdu değil mi? Samimiyet denilip geçilebilirdi.. Belli ki onların evliliğinde "gönüllü göz yumma" var, iyi niyete yorulmaya müsait kötü niyetli konularda.. Bizi ilgilendirmez..
Her neyse.. Problem eşinizde... Sizi o ilgilendiriyor..
Nasıl bir karakter kullanıyorsanız evliliğinizde, onu değiştirmelisiniz... Bu şekilde cevaplar verememeli size.. "Neden rahatsız oldun?" sorusunu sormalı mesela, illa kötü niyet aramıyorsa.. İletişim kurmalı.. Savunmak, üste çıkmak.. Bilemiyorum, yanlış bir oyun kurulmuş evlilik başında..
Bu ülkenin ciddi anlamda, en azından kadınlar için, "Evlilik Okulu" na ihtiyacı var..
Karakterinizi, kaynınızın bile sizinle iletişim kurarken üç kez düşüneceği, eltinizin muhabbet ederken üslubunuza göre hareket edeceği, eşinizin zaten "cıs"larınızı bilip, her problemi önceden yönetmeye çalışacağı bir seviyeye çekmek, bence zor değil... Belki evlilikler erken... Ama bunlar zor değil..

Bence çok üstünde durup olay çıkarma, Anladığım kadarı ile ne kadar çirkefleşirsen olay sende patlıyor sen suçlu oluyorsun bu yüzden belki bilerek seni çıldırtmak için yapılıan bişeydir. O yüzden eltinden gelen bu tarz şeyleri hiç önemseme bence gidecek adam gider aldatacak adamda aldatır sen ortalığı ateşe verince iyi olmuyorsun sonra sorunlu psikopat oluyorsun anladığım kadarı ile o yüzden oyuna gelme.Ayrıca senin kıskanacağın bir durum yok. Kadın kocana yazmış ve hala aşık bile olsa o adam senin kocan oyüzden bırak o çatlasın niye sen kendini yiyiyorsun ..

kocana soracağına , eltinin kocasına at o mesajı. sence ne anlama geliyor diye

Esinin ve ailesinin bakis acisi boyle, bosanmiyorsunuz da. Cocuklar var diyorsunuz. Ama ben olsam cocuklarimin bu aile icinde bu bakis acisiyla ve terbiyesiyle yetismesini istemem acikcasi. Yani "cocuklarim icin" bosanirdim.

Bir kaç gündür bende eltime sinirliyim, o Yüzden ben hiç hoş karşılamazdım, açardım ağzımı yumarsak gözümü tüm kinimi boşaltırdım. Ayrıca babası varken neden amcasına atıyor fotoğrafı

tövbe tövbe ne insanlar var ya ,eşlerin yengeleriyle ,eniştelerin baldızlarıyla gayet resmi bir dili olması gerekir.yani ben ailemden öyle gördüm.benim 2 kaynım var ikisinde numarası yok ne gerek varki zaten

Valla bunda iyi niyet arayamıyorum ki uyarı almış daha önce... o ruyu ona yedirirdim heralde.. aynı fotoyu kocasına at karın bunu kocama attı karınla sen uğraş derdim heralde..

cocugunuz varmı? yada olsada farketmez ben boyle mıde bulandırıcı samımıyetlere ilişkilere gelemıyorum. kımseye kolay kolay bosan yada ne bıcım esın ve esının aılesı var nasıl dusunce tarzları bunlar demem ama ETRAFLICA DÜSÜNÜP, yani kendini sağlama aldıktan sonra radikal bır karar al. ne bıcım bır esın ve aılesı var nasıl bır dusunce ve savunma tarzı bunlar

basın cok agrıcak o eltıden ve dahası boyle mıde bulandırıcı 'nesı var bunun' gıbı savunmalardan

Ben herseyi gectim de cocugunun alnina kafasina, ruj ile "beni öp" yazmak neyin nesi yaa
Ne manyak insanlar varmis be niyeti nedir bilemem kimsenin günahini alamam ama eltinin dengesi sasmis herhalde..

Delilerin arasına düşmüşsünüz heralde.ASLA TAVİZ VERMEYİN.Gerekçesi bile olamaz bu ahlaksızlık.

Ben herseyi gectim de cocugunun alnina kafasina, ruj ile "beni öp" yazmak neyin nesi yaa
Ne manyak insanlar varmis be niyeti nedir bilemem kimsenin günahini alamam ama eltinin dengesi sasmis herhalde..

oda bır ınsan ceşidi işte ben olayın o boyutuna gıremedım bıle hakıkaten devreler yanmış kadında allahallah

Terbiyesiz kadın uyardığın halde bunu yapma cesaretini nerden bulmuş Açıkça söylemişsin zaten bide yüzüne tükürmen kaxım ki yarabbi şükür desin herhal Tövbe yarabbim

Sasirayim mi aciyayim mi bilemefim gercekten cok ucuz ve seviyesiz bir kadinmis bu elti kayinvalide kayinpeder yok mu konussan onlarla ve senin gorusmemen konusmaman yetmez.ne icin görüşmediğini hatirlat kocana seni cigneyip görüşmesine izin verme (en axindan cabala).hele o kaynina ne demeli kusura bakmayin ama godos demek istiyorum cok afedersinizbu arada o fotoyu sakla mailinde falan bnce insaAllah laxim olmaz da ...

İkisi de ayrı bi akil ne demek bunda ne var. Kayniniz size yapsa esin bölmüş yani diyecek saçma eltinizi de esinizi de bi gözden gecirin. Bunda bir is var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…