Ankaradayım canim yaHiç kıyamam nöbetçi çocuk doktorlarının olduğu hasteneye götürsene Canım özellerde var hangi ildesin bilmiyorum ama içim gitti bence hemen bi uzmana göstermelisin
Kızlar bebeğimin bacaklarinda bunlar çıktı 3 aylık bebegim.
acile gittik doktor yediğimi içtiğim seyleri vs sordu değişiklik olmadığını söyledim bol su iç dedi. antibiyotik verdi salak gibi aklıma anında rahatlatacak bi losyon vs istemek aklıma gelmedii( antibiyotik cumaya kadar geçirmezse mutlaka cocuk doktoru görsün dedi. Şundan olmuştur felan demedi.
Çok üzgünüm çok huysuz canı acıyor bende onunla birlikte aglıyorum. Başına böyle bişey gelen varmi ellerinde de oluşmaya başlamış bulaşıcı galiba zaten içi sarı sıvı dolu baloncuk
El ayak hastalığı bu bulaşıcıdırKızlar bebeğimin bacaklarinda bunlar çıktı 3 aylık bebegim.
acile gittik doktor yediğimi içtiğim seyleri vs sordu değişiklik olmadığını söyledim bol su iç dedi. antibiyotik verdi salak gibi aklıma anında rahatlatacak bi losyon vs istemek aklıma gelmedii( antibiyotik cumaya kadar geçirmezse mutlaka cocuk doktoru görsün dedi. Şundan olmuştur felan demedi.
Çok üzgünüm çok huysuz canı acıyor bende onunla birlikte aglıyorum. Başına böyle bişey gelen varmi ellerinde de oluşmaya başlamış bulaşıcı galiba zaten içi sarı sıvı dolu baloncuk
Kaşınmiyor ama felaket igneleniyor.Tedavisi de yok kendi kendine geçiyor.Gectikten 2 hafta sonra falan tırnaklar dökülüyor ama yenisi çıkıyor.Sadece antihistamik ilaçlar veriyorlar sersemletsin çok hissetme diye.Egzama gbi biseye benziyor
Kiyamam yaaa nasıl kasiniyordur nasıl cnai aciyordur çocuk doktoru + cildiyeciye de goturebilirsin
Çok teşekkür ederim ya bende netten baktım ona benziyor evetEl ayak hastalığı olmasın sakın bu.. Bence bi daha götürün. Geçmiş olsun minige çok çabuk kavuşsun sağlığına inşallah..
Offf araya bayram girdiiBana da el ayak ağız hastalığı gibi geldi. Biran önce doktora götür.antibiyotik verilmez bu hastalıkta. Kaşınma İçin rahatlatıcı krem verirler.çok geçmiş olsun
El ayak hastalığı bu bulaşıcıdır
El ayak hastalığının yeni bi versiyonu olmasın?Kızlar bebeğimin bacaklarinda bunlar çıktı 3 aylık bebegim.
Ay ben de aynısını yazdım seninle! Ya ama çok küçük dahayaa. Benim oğlum 14 aylıkken elayak geçirdi 10 gün mememde çocuk bi o bi ben ağlamıştık. En fena aptal hastalıklardan biri bu el ayak yaaa, düşmanıma vermesin valla . Bi de tedavisi yok ve 20 den fazla farklı çeşidi varmışAteşi var mı peki?
el ayak virüsüne benziyor. Çoğu doktor anlamıyor.
antibiyotik işe yaramaz maalesef eğer el ayak virüsü ise. Sadece kaşınmasın diye bir şurup verirler bir de ateş düşürücü. Kendiliğinden geçmesi beklenir.
Allah şifa versin. Yavrum benim yaaaa.
Krem losyon vs tedavisi yok.Kendi kendine geçer el ayak hastalığı.sadece antihistamik bir surup verirler tahminimce o da uyusun rahat etsin diye.Krem antibakteriyel bir şey lazim olabilir belki.cünkü yara olmuş mikrop kapmasın yazik.Yakin zamanda havuza falan mı göturdünüz.Genelde havuzdan bulaşıyorÇok teşekkür ederim ya bende netten baktım ona benziyor evet(
Offf araya bayram girdii( antibiyotiği de verdim 12 saatte bir dedi ilk seferi verdim ilk defa böyle bi rahatsızlıkta antibiyotik verildiğini gördüm ya doğru düzgün incelemedi bile bi losyon krem yazılmaz mi...
(((
Öyle mi??? Hiç bilmiyordum 20 çeşit olduğunu.Ay ben de aynısını yazdım seninle! Ya ama çok küçük dahayaa. Benim oğlum 14 aylıkken elayak geçirdi 10 gün mememde çocuk bi o bi ben ağlamıştık. En fena aptal hastalıklardan biri bu el ayak yaaa, düşmanıma vermesin valla . Bi de tedavisi yok ve 20 den fazla farklı çeşidi varmış
El ayak hastalığının yeni bi versiyonu olmasın?
Sende de var mı?
Ateşi var mı?
Ağzının içinde de var mı bebişinin?
Kolaylıklar ve bol sabır diliyorumÇok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim ateşi yok,doktorda sordu, bende de yok. ya özel hastane var ama çok uzak gitme imkanım yokAteşi var mı peki?
el ayak virüsüne benziyor. Çoğu doktor anlamıyor.
antibiyotik işe yaramaz maalesef eğer el ayak virüsü ise. Sadece kaşınmasın diye bir şurup verirler bir de ateş düşürücü. Kendiliğinden geçmesi beklenir.
Allah şifa versin. Yavrum benim yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?