Bu şekilde bacağının biri komple doluSadece ayakta mı var ?
Ben de son gün diyebiliyorum.Çok teşekkür ederim ateşi yok,doktorda sordu, bende de yok. ya özel hastane var ama çok uzak gitme imkanım yok(( bayram tatili yarın son sanırım öyle mi? direk çocuk doktoruna gidicem yada cildiyeye mi gitmeliyiz?
Çok teşekkür ederim sabah hemen hastaneyi ariyicamBen de son gün diyebiliyorum.
Çok teşekkür ederim evet olabilirBaskasının oyuncsgından yatagından temasından bulaşabilir. El ayak virüsü ne benziyor. Cok gecmiş olsun. Zamanla kendiliğinden geciyor
Dikkat etmekte fayda var tenleri daha alışamadı herşeye. Sirkeyle yıkayın Yumuşatıcı yerine sirke koyun her şeyi sirke ile silin. Hem sünnet hemde dezenfekte oluyor güzelce. Banyo suyuna dikkat edin.Çok teşekkür ederim evet olabilirburalarda çok fazla sivrisinek var biz ondan sandık ilk başta ama böyle bu kadar kötü değildi ..
Ah yavrum bu çok fazla ya bilmiyorum bizim az az olmuştu ve böyle içi sıvı dolu gibi değildi sinek ısırması gibiydi daha çok.yarın bayram tatili bitiyor çocuk doktoruna gidin canım çok geçmiş olsunBu şekilde bacağının biri komple dolu( resimde tam belli olmuyor ama boşluk gibi duran yerlerde kırmızı benekler ile dolu ....
Çok teşekkür ederim canım yaAh yavrum bu çok fazla ya bilmiyorum bizim az az olmuştu ve böyle içi sıvı dolu gibi değildi sinek ısırması gibiydi daha çok.yarın bayram tatili bitiyor çocuk doktoruna gidin canım çok geçmiş olsun
Kızlar bebeğimin bacaklarinda bunlar çıktı 3 aylık bebegim.
acile gittik doktor yediğimi içtiğim seyleri vs sordu değişiklik olmadığını söyledim bol su iç dedi. antibiyotik verdi salak gibi aklıma anında rahatlatacak bi losyon vs istemek aklıma gelmedii( antibiyotik cumaya kadar geçirmezse mutlaka cocuk doktoru görsün dedi. Şundan olmuştur felan demedi.
Çok üzgünüm çok huysuz canı acıyor bende onunla birlikte aglıyorum. Başına böyle bişey gelen varmi ellerinde de oluşmaya başlamış bulaşıcı galiba zaten içi sarı sıvı dolu baloncuk
Kızlar bebeğimin bacaklarinda bunlar çıktı 3 aylık bebegim.
acile gittik doktor yediğimi içtiğim seyleri vs sordu değişiklik olmadığını söyledim bol su iç dedi. antibiyotik verdi salak gibi aklıma anında rahatlatacak bi losyon vs istemek aklıma gelmedii( antibiyotik cumaya kadar geçirmezse mutlaka cocuk doktoru görsün dedi. Şundan olmuştur felan demedi.
Çok üzgünüm çok huysuz canı acıyor bende onunla birlikte aglıyorum. Başına böyle bişey gelen varmi ellerinde de oluşmaya başlamış bulaşıcı galiba zaten içi sarı sıvı dolu baloncuk
Ay biryığın çeşidi vAr ya hiç sormayın bizimkinin bi de yüzünde iltahaplı kocaman bir yara çıktı elayağın ardından, iltahaplı. İzi kalacak diye çok korkmuştum, doktor da ne olduğunu anlamayıp boşu boşuna antibiyotik içirmişti oğluma. Bence bu el ayağın farklı bi çeşidi, ay bi de midede bağırsaklarda heryerde çıkıyormuş bunlardan ve en çok onlar ağrıtıyormuşÖyle mi??? Hiç bilmiyordum 20 çeşit olduğunu.
Benim kızım da 3,5 yaşındayken olmuştu. Eline ayağına kolonya döke döke geziyordu evde.
Ateşi vardı ama döküntüleri isilik gibiydi. Bu yavrunun ki iltihapları bayağı büyük. Rabbim inşallah şifasını versin.
Bak herkesin farklı oluyor, bizde de hiç kusma ve ateş olmamıştı. Ağrılı ağzında yaralar çıkmıştı vucudunda da yüzünde çıkan tek kocaman yara dışında bişi çıkmadı. İçinde çıkto hersey çocukcağızın. 14 aylık kazık kadar çocugu sdce emzirerek 1 hafta beslemiştim, yarım kilo vermişti ama sütüm nası arttı nası o çocuğa yetti de serum yemedi inanamamıştım. Anne sütü herşeye ilaç vallaYanlış yönlendirmek istemem ama evet el ayak hastalığı gibi oğlum 5 aylıkken geçirmişti ilk gece ateş ve kusma oldu sonra devam etmedi akabinde benekler çıkmaya başladı doktor antibiyotik vermişti sanırım ama içmedi.huzursuz olduğu için calpol vermiiştk. Dr birde ek olarak çinko şurup vermişti hem bu dönemde iştah açar hemde yaralar çabuk iyileşir demişti çinkoyu kullandık bol bol emzirdim geçti iz kalmadı.. sizede geçmiş olsun fena olmuş yavru bizde bu kadar yoktu.
Nasil oldu cocugunuz birsz daha iyimi?Kızlar bebeğimin bacaklarinda bunlar çıktı 3 aylık bebegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?