- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
Hem sözlüyken 6-7 ay boyunca hamile kalmak için uğraşıyor, hem de sürpriz bir gebelikmiş gibi aldırmalı mıyım diye konu açıyor. Bizimle dalga geçiyor sanırım
gayet doğal bir şey.evlenmeden hamile kalması doğal birşey gibi söylüyorsun
Trollemek için saçma sapan bir kurgu yapmış. Başka bir açıklaması yok benceaile karşıysa nasıl sözlenmişler?
hadi buyur burdan yak..
Büyük ihtimalle rızalarını almadığınız onları yok saydığıniz ve ezip geçtiğiniz için babanız da sizden soğumuş işte. Niye babaya yüklendiniz bu kadar anlamadim. Ah ettim insanlar çekti diyorsunuz da dikkat edin baba da ah etmemiş olsun size. Baba ahı fenadır derler. Ah da hemen çıkmaz zaten ah eden unuttugunda ya da eskisi kadar umursamadiginda çıkar derler. Çünkü başkasının mutsuzluğu üzerine sevinilmesin diye.Bende kaçarak evlendim ilk yıl barismadik kızım doğdu barışmaya gittik 6 yıl oldu babam hala benle konuşmuyor ailem eskisigibi samimi değil dışlanmış im yani onlsra gidiyorum babam beni görmek istemio ne yüzle geldin diyordu bir türlü affedemedi annem diğer 2. Serece akrabalarla konuşuyorum ama o akrabaların gözünde bir hiçim pisliklerdedikodu mu hep yapıyorlar annem kalp hastası üzüntüden strden hasta ouyordu şükür milletin ağzı kapandı. Herkes dersini aldı ahımı alan çekti sahada beter olurlar ins bende eşimle ilk yıl sıkıntı çektim ailem yüzünden ama destek çıktı bana halen babamla konusmuyorum konusmaki istemiyor ama beni seviyor mu bilmiyorumo böyle yaptıkça çok soğudum babama karşı hiç babamı arayipsormam oda evdeyken annemi ne ararım nede oraya giderim ben çok çektim şimdi alıştım babamın yokluğuna nisl gidiyor hayat yani eskisi gibi olma ihtimali sıfır alış sende gerçekleri görmeye yeni başlayacaksın ins benim gibi cekmezsin baba eksikliği şefkati zor çocuklarım ve eşim için güçlü durdum bu zamana kadar bende yoluma bakiyorum
Demekki kalmişBu devirde kaçmak mı kaldı gerçekten ya?
Hem sözlüyken 6-7 ay boyunca hamile kalmak için uğraşıyor, hem de sürpriz bir gebelikmiş gibi aldırmalı mıyım diye konu açıyor. Bizimle dalga geçiyor sanırım
Konuları kapalı ama nasıl baktınız...aile karşıysa nasıl sözlenmişler?
hadi buyur burdan yak..
Ben ilk başta beklenmedik bir hamilelik sandım, ailesi baskıcıysa kaçmak daha doğru gelmiştir diye düşündüm ama konu sahibi çok çelişkili şeyler söylüyorİlginç. İnsan sözlüyken niye hamile kalmaya calisir ki??? Madem planli biseydi kaçmak yerine dugunu hizlandirsalarmiş zaten sözlülerse kaçmak ne alaka?
Hadi hamile kaldi diyelim yine kaçmak yerine dugun öne alinirdi ailelerle konuşup.
Benim kuzenimin eşi de nikahtan once hamile kalmişti. Dugun öne çekildi gayette ailelerin, akrabalarin katilimiyla gelinligini giydi dugunu oldu, evlendi.
Şimdi kapatmışKonuları kapalı ama nasıl baktınız...
Konuları kapalı ama nasıl baktınız...
Bdv-filtreler-nickini yazin :)
Konularını kapatmış görünürmu yineBdv-filtreler-nickini yazin :)
E pes yani çok tersden gitmişlerKonu sahibi 2.evliligini yapmış. Ikinci esle hamile kalmadan önce imam nikahi yapmışlar hamile kaldıktan sonra da kaçarak evlenmisler.
Olay bu arkadaşlar.
Ailesi hic istememiş ama.
Konularını kapatmış görünürmu yine
Konu sahibi 2.evliligini yapmış. Ikinci esle hamile kalmadan önce imam nikahi yapmışlar hamile kaldıktan sonra da kaçarak evlenmisler.
Olay bu arkadaşlar.
Ailesi hic istememiş ama.
Pastane sözü :)aile karşıysa nasıl sözlenmişler?
hadi buyur burdan yak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?