:((((( kızlar çok üzülüyorum

Kapatmis olsa bile bdv.ye actiklari gorunur. Baska bir bolume actiysa nickini tiklayip solda mesajlarina tiklayin en kestirme yol :) simdi baktim da arkadas kafa buluyor bizimle.
Teşekkür bilgi için.. sinir olmuştum zaten konuyu açıp gitmiş cevap yok okadar kişi yazdı..başına geleceği biliyor tabi

giderken bunların olacağını biliyordunuz sonuçta.
barışacaklarına emin mi gittiniz anlamadım ama hiç barışmama ihtimalleride var.
durumu kabullenin bence sizin icin boylesi daha kolay olur gibi

Yazdıklarınızı bir genç kızın okuyacağını nasıl düşünmezsiniz . Akrabalarınıza demediğinizi bırakmamışsınız . Herkes dersini aldı , ahımı çıktı vs çok kötü cümleler.
Yolunuzu kendiniz seçmişsiniz zaten . Annenizi üzen ve hasta olmasına sebep olan en başta sizsiniz . Bu bencilliğin hangi seviyesi bilmiyorum.

anaa fakemiymiş konu

Yok fake değil..

Ben aslında yardımcı olmak için eski konularına bakmak istedim.
Hani neden kaçtı?
Ailesini razı etmek için ne kadar çabaladılar bileyim.
Boşuna sorularla yormayayım diye..

Insanlar 1 aylık evli olup 12 haftalık hamile olmasına şaşırınca daha daha şaşıracak şeyler var demek istedim. Sözlüyken hamile kalmaya çalışmış bile isteye. Sonra kürtaj düşünmüş.
Sonra vazgeçip kaçmaya karar vermiş.

Allah kararından pişman etmesin.

Ben bu konularda çok aradayım.Herkesin aile yapısı farklı tabi ki ama kimse için aileme sırt dönemeyecegim için kaçarak evlenenlerle empati kuramiyorum.Gercekten bu kadar kararıyor mu gözünüz?Ardınızda bir enkaz bırakarak, gözü yaşlı anne bırakarak mutlu olunuyor mu?
Hani çok berbat aileler vardır onları ayrı tutarak soruyorum bunu..
Barışmak istediğinize göre demek ki kötü bir aileniz yok..Bende olsam affedemezdim sanırım kolay kolay.

bile isteye hamile kalip sonra kürtaj düşünüp en sonunda kacmaya karar vermek
heralde adami elimden kacirmayim diye dusunup isi garantiye almak istedi

Ben nisanliydim ailem nişanlımın kiskanc yönlerinden bana karşı sahiplenmesin den rahatsız odlu yüzüğü attı bende nişanlımı seviyordum birazda babam şiddet uyguladı onu istiyorum ayrılmak istemiyor um diye karşı geldiler evden beni uzaklastirdilar ben babama karşı geldim sonradan istemediği birine kaçtım onu cignedim diye sağolsun akrabalar dedikodu mu yaptı neden kaçtı bir hata mı yaptı önceden mecbur mu kaldı diye bende hepsini Allah'a havele ettim arkamdan konuşanların yuvası bozuldu boşandı kızlarının da nişanı bozuldu ben kimsee beddua etmem ama onlar hakcetti arkamdan hepsi konuşurken güzeldi alalh büyük babam o pis amcamın dediğini yapio amcam oğluna istiyordu ben istemedim babam beni eşime verince de sorun yaptı ben kacincsdA babama demiş onları affedersin konuşma babam da o lafın altında halan o yüzden sen bilemezsin benim neler çektiğimi pişman dacdegilim eşimle iyiki evlenmişim

Yaşamayan anlamaz

sizin gibi kadınları anlamış değilim tabi tercih meselesi ama dinen nikahsız beraberlik ZİNA
Ben de herkes müslümanmış gibi konuşanları anlamış değilim. Kimse sizin yaşam tarzınıza ve inancınıza göre hareket etmek zorunda değil. Dünyada milyarlarca insan ve binlerce din var, herkes müslümanmış gibi din dersi vermeyin.

fake olmayabilir. sözluyken hamile kalmaya calismiş yani bile isteye ailesi sozlusunü istemiyor diye hamile kalinca kacarak resmi nikah kıymış.
allah allah bende bu bir adam icin inatla her şeyi yapan insanları anlamiyorum.
aileye sirt cevirmek nedir ki ya.
şiddet falan mi goruyordu acaba

allah allah bende bu bir adam icin inatla her şeyi yapan insanları anlamiyorum.
aileye sirt cevirmek nedir ki ya.
şiddet falan mi goruyordu acaba

Bilemiyorum artık. evlendigi gun bile hamile kalsa ne bu acele yani. daha yeni evlenilmis anne baba geri de birakılmış. yangından mal kaçırır gibi. yarın birgün doğumuna annesi gelemeyecek belki kırgın olduğu icin. Benim doğumumda en buyuk destekcim annemdi mesela.

Neyse buyuk konuşmak istemiyorum.

Önce aileleriniz düşman gibi oluyor eziyor geçiyor kaçıyorsunuz. Sonra bir ayda hemen aileniz melek oluyor özlemelere ayılıp bayılmalara başlayıp eşlerinizle kavga ediyorsunuz. Gittiğinizde kalmayı bilin. Kendinize eşinizle huzur verin. Benimle barışlar mı için çok erken değil mi? Madem bu kadar özleyecektiniz gerçekten koca anneyi babayı ezecek kadar mühim olmamalıydı. Salın şu hayatı artık, kaçmıssın hamilesin. Çocuğunu doğur zamanla yoluna girer ailenle iletişimin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…