- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Teşekkür bilgi için.. sinir olmuştum zaten konuyu açıp gitmiş cevap yok okadar kişi yazdı..başına geleceği biliyor tabiKapatmis olsa bile bdv.ye actiklari gorunur. Baska bir bolume actiysa nickini tiklayip solda mesajlarina tiklayin en kestirme yol :) simdi baktim da arkadas kafa buluyor bizimle.
ya hele soykeyınde bende okuyayım o gecmişi bak merak ettim ha şimdıKapatmis olsa bile bdv.ye actiklari gorunur. Baska bir bolume actiysa nickini tiklayip solda mesajlarina tiklayin en kestirme yol :) simdi baktim da arkadas kafa buluyor bizimle.
anaa fakemiymiş konu6-7 ay da hamile kalmak için uğraşmış.
Doktoru folikasit verince hamile kalmış:)
Yazdıklarınızı bir genç kızın okuyacağını nasıl düşünmezsiniz . Akrabalarınıza demediğinizi bırakmamışsınız . Herkes dersini aldı , ahımı çıktı vs çok kötü cümleler.Bende kaçarak evlendim ilk yıl barismadik kızım doğdu barışmaya gittik 6 yıl oldu babam hala benle konuşmuyor ailem eskisigibi samimi değil dışlanmış im yani onlsra gidiyorum babam beni görmek istemio ne yüzle geldin diyordu bir türlü affedemedi annem diğer 2. Serece akrabalarla konuşuyorum ama o akrabaların gözünde bir hiçim pisliklerdedikodu mu hep yapıyorlar annem kalp hastası üzüntüden strden hasta ouyordu şükür milletin ağzı kapandı. Herkes dersini aldı ahımı alan çekti sahada beter olurlar ins bende eşimle ilk yıl sıkıntı çektim ailem yüzünden ama destek çıktı bana halen babamla konusmuyorum konusmaki istemiyor ama beni seviyor mu bilmiyorumo böyle yaptıkça çok soğudum babama karşı hiç babamı arayipsormam oda evdeyken annemi ne ararım nede oraya giderim ben çok çektim şimdi alıştım babamın yokluğuna nisl gidiyor hayat yani eskisi gibi olma ihtimali sıfır alış sende gerçekleri görmeye yeni başlayacaksın ins benim gibi cekmezsin baba eksikliği şefkati zor çocuklarım ve eşim için güçlü durdum bu zamana kadar bende yoluma bakiyorum
neden doğal olmasın ki ?evlenmeden hamile kalması doğal birşey gibi söylüyorsun
sizin gibi kadınları anlamış değilim tabi tercih meselesi ama dinen nikahsız beraberlik ZİNAneden doğal olmasın ki ?
anaa fakemiymiş konu
anaa fakemiymiş konu
dini yorum yapmak yasak arkadaşım.sizin gibi kadınları anlamış değilim tabi tercih meselesi ama dinen nikahsız beraberlik ZİNA
bile isteye hamile kalip sonra kürtaj düşünüp en sonunda kacmaya karar vermekYok fake değil..
Ben aslında yardımcı olmak için eski konularına bakmak istedim.
Hani neden kaçtı?
Ailesini razı etmek için ne kadar çabaladılar bileyim.
Boşuna sorularla yormayayım diye..
Insanlar 1 aylık evli olup 12 haftalık hamile olmasına şaşırınca daha daha şaşıracak şeyler var demek istedim. Sözlüyken hamile kalmaya çalışmış bile isteye. Sonra kürtaj düşünmüş.
Sonra vazgeçip kaçmaya karar vermiş.
Allah kararından pişman etmesin.
Büyük ihtimalle rızalarını almadığınız onları yok saydığıniz ve ezip geçtiğiniz için babanız da sizden soğumuş işte. Niye babaya yüklendiniz bu kadar anlamadim. Ah ettim insanlar çekti diyorsunuz da dikkat edin baba da ah etmemiş olsun size. Baba ahı fenadır derler. Ah da hemen çıkmaz zaten ah eden unuttugunda ya da eskisi kadar umursamadiginda çıkar derler. Çünkü başkasının mutsuzluğu üzerine sevinilmesin diye
Yaşamayan anlamazYazdıklarınızı bir genç kızın okuyacağını nasıl düşünmezsiniz . Akrabalarınıza demediğinizi bırakmamışsınız . Herkes dersini aldı , ahımı çıktı vs çok kötü cümleler.
Yolunuzu kendiniz seçmişsiniz zaten . Annenizi üzen ve hasta olmasına sebep olan en başta sizsiniz . Bun bencilliğin hangi seviyesi bilmiyorum.
Ben de herkes müslümanmış gibi konuşanları anlamış değilim. Kimse sizin yaşam tarzınıza ve inancınıza göre hareket etmek zorunda değil. Dünyada milyarlarca insan ve binlerce din var, herkes müslümanmış gibi din dersi vermeyin.sizin gibi kadınları anlamış değilim tabi tercih meselesi ama dinen nikahsız beraberlik ZİNA
allah allahfake olmayabilir. sözluyken hamile kalmaya calismiş yani bile isteye ailesi sozlusunü istemiyor diye hamile kalinca kacarak resmi nikah kıymış.
aman başını yeBen de herkes müslümanmış gibi konuşanları anlamış değilim. Kimse sizin yaşam tarzınıza ve inancınıza göre hareket etmek zorunda değil. Dünyada milyarlarca insan ve binlerce din var, herkes müslümanmış gibi din dersi vermeyin.
allah allahbende bu bir adam icin inatla her şeyi yapan insanları anlamiyorum.
aileye sirt cevirmek nedir ki ya.
şiddet falan mi goruyordu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?