Allah pişman etmesin bir de aileniz yanınızda değilken eşiniz de kötü ciksa zaten daha kötü olurdu. Yine de bu devirde kaçmak hele de calisilmiyorsa büyük cesaret.Ben nisanliydim ailem nişanlımın kiskanc yönlerinden bana karşı sahiplenmesin den rahatsız odlu yüzüğü attı bende nişanlımı seviyordum birazda babam şiddet uyguladı onu istiyorum ayrılmak istemiyor um diye karşı geldiler evden beni uzaklastirdilar ben babama karşı geldim sonradan istemediği birine kaçtım onu cignedim diye sağolsun akrabalar dedikodu mu yaptı neden kaçtı bir hata mı yaptı önceden mecbur mu kaldı diye bende hepsini Allah'a havele ettim arkamdan konuşanların yuvası bozuldu boşandı kızlarının da nişanı bozuldu ben kimsee beddua etmem ama onlar hakcetti arkamdan hepsi konuşurken güzeldi alalh büyük babam o pis amcamın dediğini yapio amcam oğluna istiyordu ben istemedim babam beni eşime verince de sorun yaptı ben kacincsdA babama demiş onları affedersin konuşma babam da o lafın altında halan o yüzden sen bilemezsin benim neler çektiğimi pişman dacdegilim eşimle iyiki evlenmişim
Amin şükür mutluyum malesef stres sıkıntı yaşadıklarım beni bu yola sürükledi bende çok isterdim telli duvaklı çıkmak bu benim için kaçış yolu oldu kacmasaydim belki kuzenle evlenmiştim belkide hayatım kötü olurdu psikolojik men fiziksel şiddet vardı konuşarak şiddet vardı Allah hiç bir bekar kardesleime yaşatmasın güzel mutlu bir şekilde evlendsinlerAllah pişman etmesin bir de aileniz yanınızda değilken eşiniz de kötü ciksa zaten daha kötü olurdu. Yine de bu devirde kaçmak hele de calisilmiyorsa büyük cesaret.
Yorumunuza denk geldim, eminim sizin kafada olan akrabalarım vardır. Ailenizi ezip geçiyorsunuz kaçarak evleniyorsunuz sonra arkamdan konuştular diyorsunuz. Hakkınızda sizin yaptığınız eylemi konuşurlar, herkesi ezip geçecek koşarak evlenecek birini herkes konuşur. Annneniz stresten hasta oluyorsa insanlar konuştu diye değil, kızları kaçtı gitti diyedir. Ezip gidip evlenince hatalar sıfırlanmıyor, çocuk doğunca hele her şey unutulmuyor. Babanız hatanızı affetmemiş, ben aileme böyle bir şey yaşatsam benimkiler de affetmezdi. Bunun geri dönüşü yok, basit bir hata değil. Evinizde çocuğunuzla mutlu olun, etrafa babanıza sallayacağınıza.Bende kaçarak evlendim ilk yıl barismadik kızım doğdu barışmaya gittik 6 yıl oldu babam hala benle konuşmuyor ailem eskisigibi samimi değil dışlanmış im yani onlsra gidiyorum babam beni görmek istemio ne yüzle geldin diyordu bir türlü affedemedi annem diğer 2. Serece akrabalarla konuşuyorum ama o akrabaların gözünde bir hiçim pisliklerdedikodu mu hep yapıyorlar annem kalp hastası üzüntüden strden hasta ouyordu şükür milletin ağzı kapandı. Herkes dersini aldı ahımı alan çekti sahada beter olurlar ins bende eşimle ilk yıl sıkıntı çektim ailem yüzünden ama destek çıktı bana halen babamla konusmuyorum konusmaki istemiyor ama beni seviyor mu bilmiyorumo böyle yaptıkça çok soğudum babama karşı hiç babamı arayipsormam oda evdeyken annemi ne ararım nede oraya giderim ben çok çektim şimdi alıştım babamın yokluğuna nisl gidiyor hayat yani eskisi gibi olma ihtimali sıfır alış sende gerçekleri görmeye yeni başlayacaksın ins benim gibi cekmezsin baba eksikliği şefkati zor çocuklarım ve eşim için güçlü durdum bu zamana kadar bende yoluma bakiyorum
Babama sallamıyorum babam nasıl tarif edeyim ki kardeşlerin küçüğü doğu kafası büyüğünün dediğini yapıyor lafın altında kalıyor amcamın dediğini yaptığı için beni dislıyor amcamın amacı farklı çünkü . Kimse kimsenin yaşadığını laf söyleyerek anlamaz ben kscmasaydi.m ya sevmediğim birine evlenecektim yada şiddet mağduru psikolojim bozuk olacaktıYorumunuza denk geldim, eminim sizin kafada olan akrabalarım vardır. Ailenizi ezip geçiyorsunuz kaçarak evleniyorsunuz sonra arkamdan konuştular diyorsunuz. Hakkınızda sizin yaptığınız eylemi konuşurlar, herkesi ezip geçecek koşarak evlenecek birini herkes konuşur. Annneniz stresten hasta oluyorsa insanlar konuştu diye değil, kızları kaçtı gitti diyedir. Ezip gidip evlenince hatalar sıfırlanmıyor, çocuk doğunca hele her şey unutulmuyor. Babanız hatanızı affetmemiş, ben aileme böyle bir şey yaşatsam benimkiler de affetmezdi. Bunun geri dönüşü yok, basit bir hata değil. Evinizde çocuğunuzla mutlu olun, etrafa babanıza sallayacağınıza.
Bazı şeyleri illaki tecrübe etmemize gerek yok , etrafımızda bunun gibi örnekler vardır . Kaçan kişi sorunlarını halletme kabiliyetinden yoksun , bencil ve dürtüleriyle hareket eden Kişiler olarak görüyorum.Yaşamayan anlamaz
sizin gibi kadınları anlamış değilim tabi tercih meselesi ama dinen nikahsız beraberlik ZİNA
Konuları kapalı ama nasıl baktınız...
Teşekkür bilgi için.. sinir olmuştum zaten konuyu açıp gitmiş cevap yok okadar kişi yazdı..başına geleceği biliyor tabi
Hayatta herkesi buna iten sebepler farklı olabiliyor direkt önyargıyla da bakmamak gerek. Yanlış anlaşılmasın kaçarak evlenmeyi asla savunmuyorum ama hiç iyi yönde örnek yok diyenler için yazmak istedim.Bazı şeyleri illaki tecrübe etmemize gerek yok , etrafımızda bunun gibi örnekler vardır . Kaçan kişi sorunlarını halletme kabiliyetinden yoksun , bencil ve dürtüleriyle hareket eden Kişiler olarak görüyorum.
Sizi tanımıyorum ama genel olarak bakışım bu şekilde . Siz de başkalarının acılarından kendinize Zafer payı çıkarmayın .
buradandamı kaçmışüyelik iptali yaptırmış..
konuyu kaçırdınız :)Belli ki hamile kaldiginiz icin kacmak durumunda kalmissiniz.
Evlenmeden once iliskiye girmeye karsi degilim.
Isteyen istedigini yapsin sevsin sevilsin.
Isteyen ilk geceye saklasin bana ne.
Ama sorun su ki dogru duzgun korunmayi bilmeden risk almak yanlis..
Yani hamilelik en hafif netice..
Hastalik da kapabilirdiniz?
Korunmak varken neden korunmasiz iliski amlamiyorum?
Ha korunursun yine de kalirsin ona birsey diyemem ama besbelli ki sirf hamilesin diye kactin..
Ne gerek vardi diyroum ben de..
Keske korunsaydin, vakti zamaninda alninin aki ile gelinligini giyerek evinden ciksaydin..
Olan olmus.
Buzlar zamanla erir merak etme.
Ama ailen 10 tane adamdan daha degerli bunu da unutma.
Baban da abarttıkça abartmış. Anlamıyorum bu kadar inadıBende kaçarak evlendim ilk yıl barismadik kızım doğdu barışmaya gittik 6 yıl oldu babam hala benle konuşmuyor ailem eskisigibi samimi değil dışlanmış im yani onlsra gidiyorum babam beni görmek istemio ne yüzle geldin diyordu bir türlü affedemedi annem diğer 2. Serece akrabalarla konuşuyorum ama o akrabaların gözünde bir hiçim pisliklerdedikodu mu hep yapıyorlar annem kalp hastası üzüntüden strden hasta ouyordu şükür milletin ağzı kapandı. Herkes dersini aldı ahımı alan çekti sahada beter olurlar ins bende eşimle ilk yıl sıkıntı çektim ailem yüzünden ama destek çıktı bana halen babamla konusmuyorum konusmaki istemiyor ama beni seviyor mu bilmiyorumo böyle yaptıkça çok soğudum babama karşı hiç babamı arayipsormam oda evdeyken annemi ne ararım nede oraya giderim ben çok çektim şimdi alıştım babamın yokluğuna nisl gidiyor hayat yani eskisi gibi olma ihtimali sıfır alış sende gerçekleri görmeye yeni başlayacaksın ins benim gibi cekmezsin baba eksikliği şefkati zor çocuklarım ve eşim için güçlü durdum bu zamana kadar bende yoluma bakiyorum
beğenmeyenler olmuş, dedim olabilirgayet doğal bir şey.
insanların sex yapması için nikah zorunluluğu yok.
he size göre "doğru" değildir orası ayrı. ama gayet DOĞAL
İşiniz çok zor, ama onlar sizin aileniz sevselerde dövselerde bu böyle .bence arayı daha fazla uzatmadan eşinizle beraber atlayın gidin kapılarına el öpmeye ,ister sizi buyur ederler ister kapıdan çevirirler inşallah durumunuz bir an önce düzelirKızlar merhaba herkese bir ay önce eşimle kaçarak evlendik. Tabi ailemle aram çok bozuk sadece annemle konuşuyorum ama göremiyorum bir kaç günde bir konuşabiliyorum babamı kardeşlerimi çok özledim ama hiç bir şekilde konuşamıyorum yani benimle konuşmak istemiyorlar o kadar üzülüyorum ki bazı durumlarda eşim bana çok iyi davranıyor bazende yeter artık üzülme sus diye çıkışıyor sizce ailemle barışırmıyım hiç benim durumuma düşen var mı sizcr ailemle düzelirmiyim sevdiğim insan yanımdada olsa hep içim buruk çok üzülüyorum bu duruma((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?