kızlar cok zayıfım :( yardım edin

1seniseviyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
286
33
68
kızlar boyum 1.64 kilom 45 anlıcanız cok zayıfım her gördüğüm kişi aynısını söylüyor cok zayıfsın artık sıkıldım sevgilimde dahil buna doktora gittim tsh vb hersey normal.. iştahımda yerinde sayılır yalnz öğün cok kacırıyorum yemek yemek kilo takıntım olduğu için işkence gibi gelmeye basladı bu arada sigara kullamıyorm siqarayı bırak demeyin cok denedim olmuyor

Ben de incecik biseyim, bir bebegim var, hiç kilo almam, sigara kullaniyorum, çok ogun kaçiririm ve yazin oylesine kan tahlili yaptirmistim hersey normal tipki senin gibi, birde caim biseye sikilsa hemen istahim kesilir agzima lokma koyamam... Bence sorun çok istahli olmaman + sigaranin istahini daha da kesmesi ve duzeli yemek yememen (benim kilomun sebebi bu)...
Duzenli yemeye çalis sabah oglen aksam ve aç karinla kesinlikle sigara içme, birde acikinca ne yesem diye dusun bazi yemek programlari iternetteki tarifler acaip istah açiyor...

kızlar sigara günlük 2-3tane en fazla 5 yani sigarayla bağlantılı olduğunu düşünmüyorm neredeyse hergün et ürünleri tüketüyorum hatta cok aç olduğumda yemek yerken bile arkadslarm sasırıyor napcam bilemedim meyve sebze hiç tüketmiyorm d vit. cok düşük yalnız süt ürünleri cok fazla tüketiyorm hatta türk kahvesini bil e sütsüz içemem önerilerinizi bekliorum

bende sizdenim....ama öğün atlıyorum ben ....gnde 2 kere yerim o da kuş kadar sigara zaten baş ucumda...öwf napcaz böle...bu yıl kendime çeki düzen vericem diyodum...aha a 5 .gün hala tembelikte üstüme yok....
hele aç karna sigara içmek gibisi yok ben eskideen tombiştim ahhh sigarraa ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kilo almak vermekten daha zor canlar ya bunu ben değil dünyadaki hekimlerin hepsi söylüyor .......

evet öyleymiş....annemin bi kız arkadaşı beni geç yıl gördü uzun bir süreden sonra ...baktı baktı geçmiş olsun hastalık mı geçirdin dedi yha artık gülüyorum halime

gercekten güldüm aynısı benım basımada cok geliyor erkek arkadasımla uzun zamandır görüşemiyoruz ayrı sehirlerdeyiz 30dk önce tlfonda nolur kilo al diyor artık ağlamak istiyorum

yha ben doktora gittim yağ eksikliği varmış bir tek onu haricinde sorun yok dediler...kadın kg alıp napcan dedi....sonracığıma düşünuyorum kurt mu dadandı acep çünkü bi ara tırnaklarımı kemiriyordum...ona baktırcam....sorun yoksa da sigaradandır ya da genetik annem ve baba da kürdan gibiydiler zamanında şimdi maşallahları var da ..ben napim 40 yaşında kg yu eğer şu 23 yaşımda mini etek giyemiyceksem

sen tipki benim gibisin yaaa bu kadar olur ben de 5 tane falan içiyorum, ve bazen de kocaman tabagi bitiriyorum, sut urunlerini de çok tuketiyorum oyleki bazen kizim biberonunu bitirmez kalani ben içerim sebze meyve geçen yila kadar hiç yemezdim ama son zamanlar salata manyagi oldum kendim için ozel yemek yapmamak için salata yapiyorum, meyve ise bebisim esim yesinler diye getirince 1-2 yedim alistim galiba... Sigaranin etkisi olabilir mesela sabah telefonum çalsa sohbet ederken bi sigara yaksam kahvalti aklimin ucundan bile geçmez, birde geçen gun doktora gittim fon çek makyaj yap kaslarim çikmis onlara bi el at derken kostur kostur stres yaptim bi sigara yaktim (ki çikmadan atistirmayi dusunuyodum) sonra unutmusum bisey yemeyi karnim gurulduyo ama hissetmiyorum bile açligi disarda bisey alip atistirdim ama canim istiyo diye degil oylesine...

canım ya aynı dertten muzdaribiz!!! aynı bende sen gibiyim sigara içiyim bir tane kesiyor iştahımı su tartıda birgün 50kq görmeden gidecem die korkmaya basladım artık napdam olmuyor hep böyleydim hep zayıf ve hep kuru :)

hadi kg aldım diyelim hep göbeğe gidiyo...toplu halimden biliyorrum yha yağ biraz ağşalara basenlere bacaklara kayar ama nerdeeee 5 kg göbeğe 500 gram bacağa 500 gram basene

alırsam nereme alırım bilmiyorum cünkü hiç kilolu olmadım bazen topuklu giyip mini elbise giydiğimde herkes tarafından dikkat cekiyorum manken muamelesi yapıyorlar sonra ben böyle güzelim edasına bürünüyorum kabulleniyorum zayıflığımı fakat spor giyindiğimde aynaya bakmak bile istemiyorum =( hergünde mini elbise giyemem ya x( bi caresi wardır elbet ya =(

kizlar benim kilom iyi çok sukur yani boy 1.65 kilo 55, bebisim oldugu için de çok iltifat aliyorum memnunum halimden ama emin olun annem olmasaydi ben de 45-50 olurdum... Annem içli kofte, borek gibi zor seyler yapinca bana gonderir dolayisiyla buzdolabimda hep annemin guzel yemeklerinden olur, pek duzenli olmasa da mutfaga her girip çiktigimda atistiriyorum... Bu aralar çalismadigim için ve aile duzenimiz için aksamlari iyi kotu yemekler yapmaya çalisiyorum et, sebze ve ekmek, aslinda esim için yapiyorum ama iste beraber masaya oturunca ister istemez ben de hepsinden yiyorum boyle olunca saglik sorunum da kalmamis eskiden hap kansizilik olurdu pek et yemezdim..

zayıf olmak güzelde benim yha zayıflıktan yada çarpıklığımdan kestiremiyorum ...bacak arasında boşluk var çok sinir bozucuu....bebek maması kürü varmış topiğin birinde birde her gün yemek aralarında sağlıklı kg alma içeceği varmış
1 bardak süt
1 yemek kaşığı keçi boynuzu tozu
1 yemek kaşığı zeytin yağı
1 adet yumurta
1 adet muz blendardan geçiriliyormuş...içiliyormuş
ben bunlara sözde 5 gündür başlycam ama hadi bakalım...

hadi kg aldım diyelim hep göbeğe gidiyo...toplu halimden biliyorrum yha yağ biraz ağşalara basenlere bacaklara kayar ama nerdeeee 5 kg göbeğe 500 gram bacağa 500 gram basene

annemlerde bir zayiflama kitabi gordum geçenlerde oylesine karistirdim hamur isinin gobek yaptigini, etin ise gogus ve popo yaptigini okudum :13:

tatlım d vitamine baktır carpıklık oyüzden oluyor. suan tatildeyim sürekli yüzüyorum ve haliyle acıkıyorum internettten ona bakıyorm yüzmek kilo aldırır mı yoksa verdirirmi cok kararsız kaldım normalden yediğimden daha fazla yiyorum yüzdükten sonra cokta efor sarfediyorum gerci :/ bilemedim yaaaaa

annemlerde bir zayiflama kitabi gordum geçenlerde oylesine karistirdim hamur isinin gobek yaptigini, etin ise gogus ve popo yaptigini okudum :13:
o hipotezi benimle yıkabilrsiniz çünkü ben et manyağıyım ama gel gör hiçbirsy yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…