kızlar cok zayıfım :( yardım edin

denemz olurmuyum denicem ah keske alsam kilo =( sevgilimle görüşemiyoruz 3aydır ve kilo aldınmı die soruyor millet gün gectıkce kilo alır ben veriyorum

bnce alırsın..cunku benım cok yorucu bır hayatım var ..emzırıyorum..kızım uyumuyor dolayısıyla bende ev ısı vs derken dusun sen ..dogru duzgun bırsey de yemıyorum..sabah kahvatısı aksam yemegı o kadar..psıkolojım bozulmustu zayıfladım dıye ama sımdı ıyıyım cok sukur..allahın ıznıyle alırsın canım..

balık yağları iştah açıyor.
akşam yemeğini geç yiyin.
muz, incir gibi kalorisi yüksek meyvelerden yiyin.
cici bebe çok kilo yapıyor.
öğün atlamak da kilo yapıyor bence. dr bana öğün atlama demişti (ben de çabucak kilo alıyorum, zor veriyorum. hipotiroid var)
abur cuburlar da çok kilo yapıyor. sivilce sorunu vs yoksa, günde 1 pk çikolata yiyin, farkı hissedersiniz...
pirinç pilavı, makarna akşam yemeklerinde tüketin.
çok hareketliyseniz, onu da biraz kısmaya çalışın.
yaşlarınız genç ise, 25-30lardan sonra kilo almak kolaylaşıyor.

ben 24 yaşımdayken 40 kiloydum çok zatıftım kaburgalar leğen kemiği kaçla kemiği vs:) bir gün yengem erkek kardeşime demiş ki ablan incecik bende kilo verebilsem keşke, erkek kardeşim o ne öyle kemik torbası gibi sen öyle olsan senin suratına bile bakmam demiş. çok zoruma gitti ben de kilo almazsam nazlı değilm dedim çok az yiyordum ilk olarak üzüm pekmezi aldım bir bidon her gün bir su bardağı içtim önceleri çok tiksindim içtikçe alıştım alştıkça iştahım aıldı ve 6 ayda 54 kiloya çıktım hatlarım harika oldu 2004 ten beri 54 kiloyum pekmez iç bol bol ekmek çok ye .

al bide burdan yak bu en az benim konum kadar garip

saglik sorununuz yoksa kremali soslar yapip makarna iyin, pizza börek lahmacun döner, baklava tulumba tatlisi ne varsa yiyin.
bende nasil kilo verebilirim diye düsünüyorum.

siz nasil zayif kaliyorsunuz ?

Misal gün boyu neler yersiniz?

hiçbişi+ sigara kız yiyin diyon da yapışmayınca yapışmıyo beeee

cnm yatmadan önce 1,5 su bardağı ılık sütün içine, 20 adet bebe bisküvisi atıyosun...
sulu kıvamda oluyo zaten.. içine de bi tatlı kaşığı bal koyuyosun... kafana dikip içiyosun...
sonra da yatıp mışıl mışıl uyuyosun...
zor gelebilir, m,den bulanabilir ama zamanla alışıosun...
ben mama şeklinde içemem dersen, ayrı ayrı bi bisküvi at ağzına, bi sütünden iç...
yararını gördüm, o yüzden tavsiye ediorum....

BUNUN NERSİ GARİPKİ KİLO ALAMIYORUM İŞTE =) FORUMA BAK BAKALIM SENIN KONUNLA İLGİLİ KAÇ KİŞİ SOHBET ACMIS BİRDE BENİMKİNE BAK :d .d BİRAZXCIK HİPERAKTİFİMDE BELKİ ONDANDİR

bugün itibariıle basladım ins faydasını görürürm

Kendine eziyet etme . Muhtemelen dengeli beslenmiyorsun. Tüm gün birşey yemeyip akşam kızartma pasta börek yesen de kilo alamazsın. Öğlen baklava yesen de... Sulu etli yemekleri yemen lazım. Sulu köfte , kızarmış tavuk , meyve , salata , ceviz , incir . Vücudun her besinden almalı. İştahın açılmalı. En iyisi bir diyetisyene git. Çok basit bir plan sunacak sana.

Sabah kahvaltı kızarmış ekemek terayağ peynir 3 zeytin ( sen sevdiklerine göre değiştir)
ara bir elma
Öğlen ekmek yarım porsiyon sulu yemek yarım porsiyon salata istersen az pilaz -- hafif olsun dersen ekmek arası domates peynir hazırla onu ye
Ara biraz çerez ceviz fındk üzüm ne seviyorsan
Akşam köfte/tavuk/lezzetli baharatlı salçalı bir yemek
Ara puding

Sağlıklı şeyler yemeye çalış.
Burda verilen önerileri de uygula. Göreceksin nasıl kilo alıyorsun.

Yalnız çok büyük ihtimal stres düzeyin yüksek . Sigara da cabası. Sabahları en azından 10 dklık bir spor iyi gelir.

Akşam üstü de 30 dlık bir yürüyüş çok çok iyi gelir. Seni rahatlatıcak aktiviteleri sen bulacaksın.

Ve bir gün gelecek istediğin kiloya ulaşıp ya niye bukadar üzülmüşüm ve insanların beni üzmesine niye izin vermişimki diyeceksin. Her halinle (hasta , zayıf , kırışıklıkların çıkmış .....) seni kabullenmeyen bir sevgili ye de by by yapıcaksın. Hayır gelmez onlardan. Zayıf bir insana kilo al kilo al demek de eziyet resmen . Bu halinden memnun değilse neden yanında? Bu tarz eleştireleri olan erkeklere güvenilmez söyliyim. İlerde göreceksin ki kilo almasan da olurmuş.

BUNUN NERSİ GARİPKİ KİLO ALAMIYORUM İŞTE =) FORUMA BAK BAKALIM SENIN KONUNLA İLGİLİ KAÇ KİŞİ SOHBET ACMIS BİRDE BENİMKİNE BAK :d .d BİRAZXCIK HİPERAKTİFİMDE BELKİ ONDANDİR

forumda kilo vermek isteyenler cogunlukta oldugu icin garip geldi.
umarim istedigi kiloya kavusur herkes

biraz önce zayıflığından şikayetçi olan başka bir arkadaşa da yazdım sana da yardımcı olmak istiyorum..
bende senin gibi çok zayıftım seni o kadar iyi anlıyorum ki
ben 39 dan 46 kiloya çıktım çok mutluyum benim gibi zayıflığından şikayetçi herkese yardım etmek istiyorum :)

buraya bir uğra derim düzenli yaptığında gerçekten işe yarıyor ben bu yöntemle 7 kilo aldım :)))))

http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/439382-1-ayda-4-kg-test-edildi-onaylandi.html

Ben de çok zayıfım.
2 çocuk annesiyim ve hayatımda gördüğüm en fazla kilo 63 kiloydu.
O da her iki dogumuma giderken :)

Şu an 167 boya, 44 kiloyum.

İşin ilginç yanı ben aşırı derecede yerim. Abartmıyorum bir ögünde yarım ekmek yerim.
Ekmek yemezsem karnım doymaz.
Sürekli abur-cubur , meyve tüketirim.
Ama yine de alamıyorum. Gündüz işte , akşam evde 2 çocugun peşinde koşturmaktan,
hiç oturmuyorum.
Oturdugum tek zaman pc başında geçirdiğim zaman :)

Bu arada ben de sigara kullanıyorum malesef.

Ama ben çok zayıfım diye hiç dert etmiyorum.
Doya doya yemek varken, kilolu olup yiyeceklerden mahrum kalmak daha kötü bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…