kızlar cok zayıfım :( yardım edin

yha evet bide o konu var kimi spor yaparak kg alınır diyo kimisi de alınmaz diyor kime sorduysam hep farklı cevaplar aldım....ben 3 senedir yüzmüyorum ve ondan sonra vücüdüm zayıfladı kaslarım falan bak şimdi aklıma gelid o zamanda zayıftım ama omuz vardı bende o da gitti...bide d vitamini diyosun da güzelim bu yaştan sonra düzelir mi ki?

denicem bunu kesinlikle

canım benim çarpıklık düzelirmi bilemem anca d vit. eczanede satılıyor alıp kullanabilrsin doktor bana verdi düşük olduğu için ancak gidip alamadım üşendim sonucta görsellik önemliysede sağlıklı olmak daha önemli

spor kas yapiyo ama yapacagin sporu iyi seçmen lazim ki kaslar dogru yerlerde olsun, erkek vucudu gibi olmasin mesela popolar falan kaslaniyorsa çok iyi yada gobek (abartili bir sekilde degil tabi) ama bacaklarin alt kismi omuzlar falan guzel olmaz diye dusunuyorum, birde spor yapinca bunun yaninda çok iyi beslenmek lazim..

evet orası öyle tabi 3 dilek hakkım olsa birisi fit olmak derdim =)

yok canım öle aşırı omuz yoktu sadece daha dik ve daha düzgün biraz daha genişti iyidi yani zaten 3 ay yüzüyordum senedeama evet sürekli omuza çalışmak olmaz popoşa çalışalım.....çok özeniyorum yhaa böle tombul tombul bacak ve totoşlara... ama onlarda incelticem diye uğraşırlarvarmıdır şu dünyada ben fiziğimi kusursuz buluyorum diyen bayan?

yokturrrrrr ben sanatçi olsaymisim su tepeden tirnaga estetik yaptiranlardan olurmusum :)) spor olayi surdan geldi aklima esim de çok yuzdugu için omuzlari çok genis ve tv da falan gorunce der kasli bayan guzel olmuyo erkek gibi duruyo diye... neyse iyi geceler kizlarrrr... yarin aç karinla kesinlikle sigara yok ona gore...

benim gibi günde 2 bardak süt iç 2 yemek kaşığı pekmez ye 1kg meyve ye bir kase kuruyemiş ye hemen alırsın.. birde sipraktin diye iştah şurubu var aç kurtlara çeviriyor insanı 1 iskender ye kalk 1 saat sonra tekrar yedirtir..

yukarda gördüğüm tarifler içersinde muz ve pekmez kilo aldırır.....iskender süt ve yumurta kilo aldırmaz.........öğün atlamak en önemli kilo verme sebebidir............sabah kahvaltısını kuvvetli yapın......reçel bal filan olmalı.........ara öğünlerde sürekli meyve atıştırın zira fruktoz olduğu gibi yağa çevriliyor.....çaylarınızı şekerli için....ama fazlada abartmayın insülin rezistansına girersiniz

Bende zayıfım fakat öyle çok rahatsız etmiyor bu durum tabi 2-3 kilo alsam toparlarım kendimi. Eğer sağlık sorunun yoksa ve aşırı kötü görünüm yaratmıyorsa zayıflık öyle kötü bir şey değil bana göre...

kızlar yemeğe oturduğunuz ilk 20 dk ne kadar yediniz yediniz. zayıf arkadaşlarıma dikkat ederim genelde yavaş yavaş minik ısırıklarla yerler. büyük ısırıklar ve hızlı yemek yemek yiyerek rahatlıkla kilo alabilirsiniz.

Genetik olabilir ailenizde var mı sizin gibi biri siz evlenip çoluk çocuğada karışsanız almayabilirsiniz
benim bi arkadaşımın ikiz çocuğu var 49 kilo çok yiyorum diyor kendime bakıyorum ben en az onun 2 katını yiyorum yani yedikleriniz size çok gibi geliyor olabilir
bol kalorili şeyleri tv karşısında çatlayana kadar ye çikolata üstüne cips üstüne kola sonra pasta gibi yiyin fazla hareket etmeyin sigara büyük bi etken tabi

Canım bende zayıftım ama baya bir toparladım aynaya bakmak istemiyordum suratım çökük gibiydi dudaklarımın etrafında ki çizgi nasıl belliydi b12 ve demir ilacı kullandım çok iyi geldi b12 bitti çinko hapı kullandım. Sonra hergün sahlep içtim erkek arkadaşımın arkadaşı kilo aldırdığını söylemişti ve kalorili bişey sende iç kış nasılsa :) . Her gece bebe bisküvisini ya sütle ya pudingle karıştırıp yedim. Pekmezi sulandırıp içtim her gün , birde çörek otunu balla karıştırıp yedim ki çörek otu mucize gibi birşey o kadar faydası var ki onuda tokken yiyiceksin. Bu sekilde 4 kilo aldım. Ama öğün atlamamak önemli Doktor bana 5 öğün yemek ye dedi 3 ana öğün 2 ara öğün ara öğünler dediğim meyve yoğurt falan böylelikle miden genişler yemeğe yemeğe mide küçülürmüş. Zorlada olsa yemeğe çalış

benimde kilo ve boyum arasında 20-21 gibi bir fark var b12ler igneler neler neler yaptırdım oda bikac kisinin gazıyla yoksa cokda sikayetci degildim zayıflıgımdan ama sonuc kilo alamadım yemekde yerim cok istedigim ne varsa gotururum dusunmem ama alamıyorum metabolizma dan kaynaklı bu ya degiştiremeyiz gibime geliyor hemen yakıyor demekki yediklerimizi yapacak birsey yok igneyle ilacla falan kilo almakda saglıklı olmuyormus ilerde fazlasıyla doner diyorlar o kilolar ben bıraktım artık kilo alma olaylarını

cok hızlı yiyorum zaten yemeği zevk alarakta yiyorum ancak kendimi daha cok ye kilo al diye zorladığımda kusuyorum haliyle hazımsızlıklık oluyor şiskinilk vb. 1gün yemek yemesem 3kilo veririm rahat.. önerilen herseyi denicem kızlar

genetik olma ihtimali yok ailemdeki herkes obez veya fit hiç zayıf yok.o dahiliyeye gittim bişi varmı diye d.vit hariç hersey normal....iştahımda yerinde sanki veya bana öyle geliyor aslına bakarsanız bazen yemek yemesem aksama kadar aklıma gelmez bazende yerim yerim doymam anlamadım gitti

sigarayı bırakamıyorsan yemeklerden önce sakın içme, hemen sonrasında iç mesela...

ben de sabah kahvaltı öncesi bile sigara içiyordum, çok iştahımı kapatıyordu...

Canım sağlık ocağına git demir ve b12 hapı yazmasını iste ama aksatmadan iç sigara içiyormuşsun yemeklerden sonra iç aslında hiç içme dicem ama. Her yemekte yoğurt yersen daha kolay olurmuş. Sigara içiyorsan pekmez mutlaka ye zaten ciğerlerinide temizlemiş olursun. Arkadaşım polen arı sütü içmişti iştahını açmıştı epeyce.

Bende senin gibi çok zayıftım. Hatta daha zayıftım. 170 boyla 42 kilo gezdiğimi biliyorum.
Doktora gittim demir hapları falan filan bir sürü şey kullandım hiç biri iştahımı açmadı.
En son bir doktor sipraktin diye bir şurup verdi. ucuz bişey 5 lira falanmış.
Normalde alerji şurubu olarak veriyolarmış ama yan etkisi iştah açmasıymış.
Bir zararıda olmadığı için iştah açıcı olarak veriliyormuş.

Yemeklerden yarım saat önce bir ölçek içiyorum. Gerçekten iştahımı açıyor.
46 kilodayken başladım şuruba. şuan 48,5 kiloyum 2 hafta oldu başlayalı.
Ben sadece yemek öncesi değil günde 3 kez içiyorum şurubu.
Sürekli birşeyler yiyeyim geliyo. Hiç bişey bulamasam peynir ekmek yiyorum
Ki normalde peynir ekmeğin kahvaltı dışında yüzüne bakmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…