- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi 1seniseviyorum
-
zayıf olmak güzelde benim yha zayıflıktan yada çarpıklığımdan kestiremiyorum ...bacak arasında boşluk var çok sinir bozucuu....bebek maması kürü varmış topiğin birinde birde her gün yemek aralarında sağlıklı kg alma içeceği varmış
1 bardak süt
1 yemek kaşığı keçi boynuzu tozu
1 yemek kaşığı zeytin yağı
1 adet yumurta
1 adet muz blendardan geçiriliyormuş...içiliyormuş
ben bunlara sözde 5 gündür başlycam ama hadi bakalım...
yha evet bide o konu var kimi spor yaparak kg alınır diyo kimisi de alınmaz diyor kime sorduysam hep farklı cevaplar aldım....ben 3 senedir yüzmüyorum ve ondan sonra vücüdüm zayıfladı kaslarım falan bak şimdi aklıma gelid o zamanda zayıftım ama omuz vardı bende o da gitti...bide d vitamini diyosun da güzelim bu yaştan sonra düzelir mi ki?
yha evet bide o konu var kimi spor yaparak kg alınır diyo kimisi de alınmaz diyor kime sorduysam hep farklı cevaplar aldım....ben 3 senedir yüzmüyorum ve ondan sonra vücüdüm zayıfladı kaslarım falan bak şimdi aklıma gelid o zamanda zayıftım ama omuz vardı bende o da gitti...bide d vitamini diyosun da güzelim bu yaştan sonra düzelir mi ki?
spor kas yapiyo ama yapacagin sporu iyi seçmen lazim ki kaslar dogru yerlerde olsun, erkek vucudu gibi olmasin mesela popolar falan kaslaniyorsa çok iyi yada gobek (abartili bir sekilde degil tabi) ama bacaklarin alt kismi omuzlar falan guzel olmaz diye dusunuyorum, birde spor yapinca bunun yaninda çok iyi beslenmek lazim..
Canım bende zayıftım ama baya bir toparladım aynaya bakmak istemiyordum suratım çökük gibiydi dudaklarımın etrafında ki çizgi nasıl belliydi b12 ve demir ilacı kullandım çok iyi geldi b12 bitti çinko hapı kullandım. Sonra hergün sahlep içtim erkek arkadaşımın arkadaşı kilo aldırdığını söylemişti ve kalorili bişey sende iç kış nasılsa :) . Her gece bebe bisküvisini ya sütle ya pudingle karıştırıp yedim. Pekmezi sulandırıp içtim her gün , birde çörek otunu balla karıştırıp yedim ki çörek otu mucize gibi birşey o kadar faydası var ki onuda tokken yiyiceksin. Bu sekilde 4 kilo aldım. Ama öğün atlamamak önemli Doktor bana 5 öğün yemek ye dedi 3 ana öğün 2 ara öğün ara öğünler dediğim meyve yoğurt falan böylelikle miden genişler yemeğe yemeğe mide küçülürmüş. Zorlada olsa yemeğe çalış
Genetik olabilir ailenizde var mı sizin gibi biri siz evlenip çoluk çocuğada karışsanız almayabilirsiniz
benim bi arkadaşımın ikiz çocuğu var 49 kilo çok yiyorum diyor kendime bakıyorum ben en az onun 2 katını yiyorum yani yedikleriniz size çok gibi geliyor olabilir
bol kalorili şeyleri tv karşısında çatlayana kadar ye çikolata üstüne cips üstüne kola sonra pasta gibi yiyin fazla hareket etmeyin sigara büyük bi etken tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?