kızlar cok zayıfım :( yardım edin

evet spraktn annemin cocukluğumda ağzımdan eksik etmediği surup olsa gerek :) denicem cnm insallah kilo almama yardımcı olur

Balık yağı hapı içebilirsin gece yatmadan tahinli pekmez ye ekmeğe bandıra bandıra alırsın :)

sigarayı bırakamıyorsan yemeklerden önce sakın içme, hemen sonrasında iç mesela...

ben de sabah kahvaltı öncesi bile sigara içiyordum, çok iştahımı kapatıyordu...

kızlar sigara hiç içmediğim günde oluyor sigarayla alakalı olduğunu düşünmüyorum

Balık yağı hapı içebilirsin gece yatmadan tahinli pekmez ye ekmeğe bandıra bandıra alırsın :)

balık hapı kullandım ama kızlar hangi markaya güvenebilirsinki omega 3 diye omega 6 satıyorlar. balık yağı dediğimiz hap genlde derin su balıklarının bi tabakasından olusuyor oda her balıkta olmuyor 20-30tllik balık haplarına nasıl güveneyim kullandım ama pek faydasını görmedim

öğün atlamak kesinlikle kilo almaya engel oluyor. Ben de hep çok zayıftım. Stres , dengesiz beslenme ... gibi sebeplerden ne kadar çabalasam da kilo alamıyordum. Öğünlerin konusunda hassas ol. az yesen de belli bir saatte sofra başında ol. Kahvaltı yapmak kesinlikle iştah açıyor. Poğaça tarzı hazır şeyler değil de peynir zeytin yumurta , kızarmış ekmek tereyağ gibi şeyler yemen lazım. Öğlen ve akşam yemeklerinin yanında mutlaka salata ye. O da çok iştah açıyor. 30 uma kadar hep ya tekrar zayıflarsam diye korktum. Şimdi ise bir öğünü atlayarak kilomu kontrol ediyorum. Metabolizmam mı yavaşladı nedir üç öğün yersem bünyem sürekli kilo almaya hazır halde bekliyor. Sen de geçiceksin bu aşamalardan. Biraz kilo al. Ve sana sürekli kilonu hatırlatanlardan da uzak dur. Öylelerine değmeyeceğini çok iyi anlayacaksın.

canım bende zayıfım...
bi aydır kilo almak isteyenler forumunda gördüğüm, bebek bisküvisi ile yapılan mamayı yiyorum...
yatmadan önce, aksatmaman gerekio ama...
47 idim, bi ayda 50 oldum...
halen devam ediyorum...
dene istersen...

Bende cok zayıftım ama İnan sigara ile alakalıdır zayıf olmanın büyük çoğunluğu onun dışında beslenmenı düzene sok ve sıklaştır balık yağı demiş bazı arkadaşlar kesınlıkle katılıyorum yaşın kaç bilmiyorum onunla metabolizmanda da alakalı olabilir
birde herseyden önemlisi zayıflık asalettir arkadaşım unutma eğer cok zayıf değilsen dişarıdan hasta gbi görünmüyorsan dert etme dışarıdan çirkin görünen bir görüntün olduğuna inaniyorsan azcık vücudun toplayana kadar al yeter bence :))
Sigaradan kesınlıkle uzak dur

Kızlar eskiden bende bu sorunu yasamıştım
Kıpırdamadan ağır yemekler yemiştim
Bir süre sonra ise yaramıştı
Ozaman 164 boy 46 kg dim
Şimdi dogum yaptım 6 ay oldu
164 boy 60 kg oldum
Şimdide sizin yaptıklarınıza bakarak zayıflamayı denicem

Bu arada yemeği aksam geç yiyin
Cok faydası olur emin olun
Ben erken aksam yemeği yiyerek ayda 3 kg verdim gecen ay

Asaletin kiloyla alakası olduğunu söylemeniz biraz ayıp olmamış mı
Ne asıl kadinlar sayarım kilolu
Ne rezil kadinlar sayarım çöp gibi

Asalet kiloyla degil karakterle terbiyeyle ve gorguyle olur

Asaletin kiloyla alakası olduğunu söylemeniz biraz ayıp olmamış mı
Ne asıl kadinlar sayarım kilolu
Ne rezil kadinlar sayarım çöp gibi

Asalet kiloyla degil karakterle terbiyeyle ve gorguyle olur

Cumledeki espiriyi anlamış olup cittiye alıp bana cevap vermiş olmanıza gercekten şaşırıyorum ki ben inanın asaletin görgüyle karakterler alakalı olduğunu bilmiyordum iyiki yazmışsınız buraya :)
Sanırım bi kilo problemi var??

Yok canım cok şükür öyle bir problemİm
Son cümleyi yazmasaydınız keske
O zaman kusura bakmayın diyecektim
Ama kilosu olan insanları düşünerek yazdım duyarlılık yani yaptıgım
İlla kendimizde ki problemlere tepki vermemiz mı gerekir ki
Bence cevap yazmayın
Zira konustukca batiyorsunuz

kızlar bilemedimki napsam 70 kilo 154 boy benim iğrenc görüntü kirliliği yaptığımı düşünürken cok zarif diyebileceğim kimselrse gayet beğeniyor kıskanclıkmı yoksa tesellimi diye düşünmektense 5kilo alıyım 50 olayım bunu düşünme deerdim kalmasın dedim =)

tamam canım denicemde nasıl yapılıyorki?

Kilo almak isteyen bayanlar sporcularin ve kas gelistirenlerin aldigi protein takviyesi (toz halinde aliniyor) icebilirsiniz. Suyla yada sutle karistirilip iciliyor ve genelde kilo aldirici ozellige sahip. body yapanlar genelde kas yapabilmek icin proteinle kilo aliyorlar. benim esimde bi ara vucut yaparken iciyordu ve normalde 80 kiloda seyreden adam 100e cikti tabiki onu kasa cevirdi ama az dozlarda bir kac kilo almak icin ideal olur sanirim.

marka ismi verebilirmisin peki ? mesela es,n,n kullandığını

ama bildiğim kadarıyla o sporcu protein tozları spor yaparak dışarıya atılmazsa tehlikeli olabiliyor....karaciğer de iflas olabilirmiş...spor yapan bi arkadaşım söylemişti

bır ara bende cok zayıflamıstım..dogumdan sonra daha dogrusu...sıtede bırsey okudum yaptım ve kısa surede kılo aldım canım ınsallah senın de ısıne yarar ama kararlı ol..herhangıbır saglık sorununyoksa ben ıse yarayacagından emınım..
gece yatmadan once 1 bardak ılık sute 20 tane cıcıbebe ezdım yedım..3 kg aldım 1 ayda..gozlerıme ınanamadım...dene mutlaka..ınsanın kılo takıntısı oldu mu yok baska hıcbırsey dusunemıyor..cok sukur ben sımdı ıyıyım..

sımdı okudum da bır bayan daha soylemıs bak ona da yaramıs mutlaka dene ..hem ınsanı yormuyor da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…