- 25 Aralık 2012
- 286
- 33
- 68
- Konu Sahibi 1seniseviyorum
-
Bende senin gibi çok zayıftım. Hatta daha zayıftım. 170 boyla 42 kilo gezdiğimi biliyorum.
Doktora gittim demir hapları falan filan bir sürü şey kullandım hiç biri iştahımı açmadı.
En son bir doktor sipraktin diye bir şurup verdi. ucuz bişey 5 lira falanmış.
Normalde alerji şurubu olarak veriyolarmış ama yan etkisi iştah açmasıymış.
Bir zararıda olmadığı için iştah açıcı olarak veriliyormuş.
Yemeklerden yarım saat önce bir ölçek içiyorum. Gerçekten iştahımı açıyor.
46 kilodayken başladım şuruba. şuan 48,5 kiloyum 2 hafta oldu başlayalı.
Ben sadece yemek öncesi değil günde 3 kez içiyorum şurubu.
Sürekli birşeyler yiyeyim geliyo. Hiç bişey bulamasam peynir ekmek yiyorum
Ki normalde peynir ekmeğin kahvaltı dışında yüzüne bakmam..
sigarayı bırakamıyorsan yemeklerden önce sakın içme, hemen sonrasında iç mesela...
ben de sabah kahvaltı öncesi bile sigara içiyordum, çok iştahımı kapatıyordu...
Balık yağı hapı içebilirsin gece yatmadan tahinli pekmez ye ekmeğe bandıra bandıra alırsın :)
Bende cok zayıftım ama İnan sigara ile alakalıdır zayıf olmanın büyük çoğunluğu onun dışında beslenmenı düzene sok ve sıklaştır balık yağı demiş bazı arkadaşlar kesınlıkle katılıyorum yaşın kaç bilmiyorum onunla metabolizmanda da alakalı olabilir
birde herseyden önemlisi zayıflık asalettir arkadaşım unutmaeğer cok zayıf değilsen dişarıdan hasta gbi görünmüyorsan dert etme dışarıdan çirkin görünen bir görüntün olduğuna inaniyorsan azcık vücudun toplayana kadar al yeter bence :))
Sigaradan kesınlıkle uzak dur
Asaletin kiloyla alakası olduğunu söylemeniz biraz ayıp olmamış mı
Ne asıl kadinlar sayarım kilolu
Ne rezil kadinlar sayarım çöp gibi
Asalet kiloyla degil karakterle terbiyeyle ve gorguyle olur
Cumledeki espiriyi anlamış olup cittiye alıp bana cevap vermiş olmanıza gercekten şaşırıyorum ki ben inanın asaletin görgüyle karakterler alakalı olduğunu bilmiyordum iyiki yazmışsınız buraya :)
Sanırım bi kilo problemi var??
canım bende zayıfım...
bi aydır kilo almak isteyenler forumunda gördüğüm, bebek bisküvisi ile yapılan mamayı yiyorum...
yatmadan önce, aksatmaman gerekio ama...
47 idim, bi ayda 50 oldum...
halen devam ediyorum...
dene istersen...
Kilo almak isteyen bayanlar sporcularin ve kas gelistirenlerin aldigi protein takviyesi (toz halinde aliniyor) icebilirsiniz. Suyla yada sutle karistirilip iciliyor ve genelde kilo aldirici ozellige sahip. body yapanlar genelde kas yapabilmek icin proteinle kilo aliyorlar. benim esimde bi ara vucut yaparken iciyordu ve normalde 80 kiloda seyreden adam 100e cikti tabiki onu kasa cevirdi ama az dozlarda bir kac kilo almak icin ideal olur sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?