Kızlar çoook önemli. Lütfen yardım edin

Aysemmm22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2019
66
25
3
35
Lisans mezunuyum. Atanamadım bir markette çalışıyorum. Mağaza sorumlusu ve yardımcısı sürekli küfür eden ,içkiden, kadınlardan ve sürekli cinsellikten bahseden tipler. Mağaza iade mi yapıldı, müşteriye arkasından saatlerce söverler. Dar kıyafet ve dekolteyle mi geldi biri kamaradan büyütüp izleyip yine cinsel muhabbete bağlarlar ve benim yanımda yapmayın dedikçe hiç umursamadan sohbete devam ederler. O kadar edepsizler yani. Asıl konuya geleyim.Dün akşam sayım yapıldı. Gece 2.00 de eve geldik,7.30 da mağazada olunacak denildi ben 7.38 de mağazaya girdim. Mağaza sorumlusu ben girer girmez " Ulan sen nerdesin, ben 7.30 demedim mi diye bağırmaya başladı. Personellerden en erken gelen benim diğer ikisi de yok. Ben şok oldum. Önce lanlı, lunlu konuşmayı kes en geç gelen ben miyim dedim. Digerleride gelmedi hepiniz hakkınızı alacaksınız ulan diye devam etti. Ben 2- 3 kere daha uyardım devam edince de ceketimi alıp çıktım. Bu olay en basiti diğer olay ise mağazada diğer personel tarafından sürekli tacize uğramam. Örnek veriyorum wc için izin istediğimde:" Bir kere öpüşürsek çıkabilirsin."demişti. Sen ne bizim kadınsin, hiç yanmaz mısın demesi. Onunla kapanışa kaldığımda elle temas etmeye çalışması, sarılmaya çalışması vs vs... Bu sabah eve gelince bölge sorumlusu aradı, olur böyle şeyler takılma dedi. Ama tacizden de bahsettim. İşlerim bitsin konuşalım dedi. Tüm olanı biteni anlatıcam. Onların yüzünden işimden olduysam yanlarına bırakmayacağım. Kendimi en güzel nasıl ifade ederim, siz olsaydınız ne yapardınız? Farklı fikirlere ihtiyacım var

Durduğun kabahat

hala iş dediğinize inanamıyorum...

taciz kısmında tarıh bılıyorsan ve kamera kayıtları varsa cok iyi olur

Ezildikçe ezilirsiniz. keşke daha önceden çıksaymışsınız bu kadar kaldığınız kabahat. bölge sorumlusuna da her şeyi en ince anlatınız inanın bir şey çünkü "çıkmaz it iti ısırmaz."

Genel ya da bölge müdürlüğünü Başkası gibi ara ve şikayet et farklı zamanlarda sana bilenmesinler. Çalışan bey çok kaba, yardım etmedi, mağazada istenilen düzen yok vs gibisinden . Bana yapacak direkt şikayet ederim

Her zaman bi şüphe işte ya gerçekse diye
Maalesef mümkün değil böyle bir şey arkadaşım.
Akıl var mantık var.. Hangi market ? çalışanan açık açık böyle bir şey yapabilir mümkün mü bu ? ve bu çalışan lisans mezunu aklı başında tahsilli biri ? o kızın şikayet edeceğini, sessiz kalmayacağını, o marketin heryerinde kamera oldugunu market çalışanları ki müdürü bir de bilmiyor mu ?
arkadaş eğlence arıyor suan kendine

Fakeyeee gellll
Hem markette çalışıyor hemde mağaza da Yedik mi hayirrrrr

Farklı fikirlere ihticım var diye de sonuna yazmış tövbe tövbe

Ya kızlar fikir mi veriyosunuz bide milyonlar verseler durmaz insan poliste alır soluğu ne öpüşmesi ne elleşmesi ya dalga geçiyo bu böyle iş mi olur düşmeyin şunlara
Farklı bir mağazanın sorumlusu bayan ona anlattım. Elimde sadece delil olarak watsapda yazıştıkları ile mikinili bir kız fotosu var. Altına bu insansa biz neyiz yazmışlardı. Onu gösterdim. Acil konuşmam gerektiğini yoksa bölge sorumlusuna kendisisin anlatacağını söyledi. Ben önce mağaza sorumlusuna dedim. Bir ara toparlamıştı kendini

Farklı fikirlere ihticım var diye de sonuna yazmış tövbe tövbe
Komik olan ne? Yapı olarak heycanlı ve sessiz bir insanım. Bu konu çok önemli. Adamla konuşacağım. Belki adam boşver kardeşim iş büyümesin yerlerinizi değiştirelim deyip konuyu kapatacak. Ben böyle olsun istemiyorum. Dalga geçecekseniz lütfen yazmayın olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…