Umarım üstünü kapatmaya çalışmazlar hatta ve hatta seni suçlu çıkarmazlar. Çünkü eşimin başına böyle bir durum gelmişti.Toplamda 6-7 aydır çalışıyorum. Bulunduğum sempteki mağazaya geleli 1-5 ay oldu.Bölge sorumlusu ve genel müdürlere anlatıcam. Sonra da şikayet edicem.
Çok fazla çıkan kişi oluyor. İş ağır ve karaktersiz insan çok. Sorsanız hepsi işi bırakmak istiyor ama şartlardan bırakamıyor. Hemen eleman bulamadıkları için elaman kaybetmek istemiyorlar. Hele yetişmiş elamanı kolay kolay bırakmıyorlar. O yüzden sabah beni arayıp böyle şeyler olur takılma. Hadi yat biraz uyu dedi. Dinlen nasıl olsa gelirsin gibilerinden konuştu. Ama tacizi ilk defa duydu. Sesi biran gitti zaten. Konuşucam ince ayrıntısına kadar.Ezildikçe ezilirsiniz. keşke daha önceden çıksaymışsınız bu kadar kaldığınız kabahat. bölge sorumlusuna da her şeyi en ince anlatınız inanın bir şey çünkü "çıkmaz it iti ısırmaz."
1 ya da 2 hafta önce başka mağazanın bayan sorumlusuna anlattım. Büyük tepki verdi. Yanında yine bayan sorumlu yardımcısı da vardı beni tanıyorlar. Yalan söylemeyeceğini hatte bu konuda hiç yalan söylemeyeceğini bilirler. 6-7 aydır içlerindeyim ama ne sonuç çıkar bilemiyorumUmarım üstünü kapatmaya çalışmazlar hatta ve hatta seni suçlu çıkarmazlar. Çünkü eşimin başına böyle bir durum gelmişti.
Burası Türkiye.Korkması gereken kişinin sen misin gerçekten bu olayda bunu düşün biraz
Mağaza sayiminda toplamda 10 kişiydik. Başka mağazadan da geldiler. Taciz eden sorumlunun yardımcısı. Sorumlu dengesiz ve ulan diyen.Boyle ahlaksiz serefsizleri ifsa edeceksin ki ellerini kollarini sallayarak bunlari yapamayacaklar. En ince ayrintisina.kadar ablat elbette. Pislikler yaa. Boyle adamlarla gece 2 ye kadar kalabilme cesaretine de hayran kaldim
Empati yapmak çok zor değil aslında. İşe ihtiyacım var. Ordaki herkesin işe ihtiyacı var. Zor bir iş. Bu mağaza evime yakındı. Geç çıksam bile hemen 10 dk da evimde oluyordum. Başka sempten ki mağazamdan geç çıkınca minibüs bekleyip eve gelmem çok daha fazla yorucu oluyordu.Burası Türkiye.
Kuyruk sallamasaydın derler.
Ay bilmiyormuş gibi yazmayın.
Senelerce tecavüze uğrayıp susan kadınlar var.
Cidden o işe ihtiyacı olduğu için tacize, hakarete katlanan işten çıkamayan bir sürü kadın var.
Ama siz de abartmayin. Yorulacaksanız diye mi katlandınız yani?Empati yapmak çok zor değil aslında. İşe ihtiyacım var. Ordaki herkesin işe ihtiyacı var. Zor bir iş. Bu mağaza evime yakındı. Geç çıksam bile hemen 10 dk da evimde oluyordum. Başka sempten ki mağazamdan geç çıkınca minibüs bekleyip eve gelmem çok daha fazla yorucu oluyordu.
Artık kayda alamam çıktım çünkü. İnşaAllah atılır ikiside. Bunlar başka mağazalarda sevilen insanlar sessiz, sakin terbiyeliler güya... Ama yaşananlar bunlar. Hırsızlıkları yok. Mağaza sorumlusu kaba biri ama taciz yapmaz kimseye. Mağaza sorumlu yardımcısı pislikSizinle olan konuşmalarıda kayda alın.sadece cinsal değil ters konuşmalarıda..inş bu insanları işten atarlar. Başka mağazaya geçiş yaptırmazlar. Benim bi arkadaşım kasiyerken kaydettikleriyle mağazasorumlusunu işten attırdı. Ama o olayda hırsızlık vardı.
İnşallah cezalarını bulurlar pislikler ya. Bi kurtulamıyoruz şu illetlerden. Sapıkla...1 ya da 2 hafta önce başka mağazanın bayan sorumlusuna anlattım. Büyük tepki verdi. Yanında yine bayan sorumlu yardımcısı da vardı beni tanıyorlar. Yalan söylemeyeceğini hatte bu konuda hiç yalan söylemeyeceğini bilirler. 6-7 aydır içlerindeyim ama ne sonuç çıkar bilemiyorum
Sen degil onlar cikmali isten zatenEmpati yapmak çok zor değil aslında. İşe ihtiyacım var. Ordaki herkesin işe ihtiyacı var. Zor bir iş. Bu mağaza evime yakındı. Geç çıksam bile hemen 10 dk da evimde oluyordum. Başka sempten ki mağazamdan geç çıkınca minibüs bekleyip eve gelmem çok daha fazla yorucu oluyordu.
Çakarım ağızlarının ortasana bir tane bir daha da öyle konuşamazlar ne biçim bir ortammış orası öyle bir yerde çalışmayın marketse her yer market daha kurumsal bir yere geçmeye bakınLisans mezunuyum. Atanamadım bir markette çalışıyorum. Mağaza sorumlusu ve yardımcısı sürekli küfür eden ,içkiden, kadınlardan ve sürekli cinsellikten bahseden tipler. Mağaza iade mi yapıldı, müşteriye arkasından saatlerce söverler. Dar kıyafet ve dekolteyle mi geldi biri kamaradan büyütüp izleyip yine cinsel muhabbete bağlarlar ve benim yanımda yapmayın dedikçe hiç umursamadan sohbete devam ederler. O kadar edepsizler yani. Asıl konuya geleyim.Dün akşam sayım yapıldı. Gece 2.00 de eve geldik,7.30 da mağazada olunacak denildi ben 7.38 de mağazaya girdim. Mağaza sorumlusu ben girer girmez " Ulan sen nerdesin, ben 7.30 demedim mi diye bağırmaya başladı. Personellerden en erken gelen benim diğer ikisi de yok. Ben şok oldum. Önce lanlı, lunlu konuşmayı kes en geç gelen ben miyim dedim. Digerleride gelmedi hepiniz hakkınızı alacaksınız ulan diye devam etti. Ben 2- 3 kere daha uyardım devam edince de ceketimi alıp çıktım. Bu olay en basiti diğer olay ise mağazada diğer personel tarafından sürekli tacize uğramam. Örnek veriyorum wc için izin istediğimde:" Bir kere öpüşürsek çıkabilirsin."demişti. Sen ne bizim kadınsin, hiç yanmaz mısın demesi. Onunla kapanışa kaldığımda elle temas etmeye çalışması, sarılmaya çalışması vs vs... Bu sabah eve gelince bölge sorumlusu aradı, olur böyle şeyler takılma dedi. Ama tacizden de bahsettim. İşlerim bitsin konuşalım dedi. Tüm olanı biteni anlatıcam. Onların yüzünden işimden olduysam yanlarına bırakmayacağım. Kendimi en güzel nasıl ifade ederim, siz olsaydınız ne yapardınız? Farklı fikirlere ihtiyacım var
Yok. Normal mağaza. Yiyecek-içecekNasil bi magazaymis bu? Sex shop mu?
konu bana hiç inandırıcı gelmedi madem tacize ugradin ve ugramaya devam ediyorsun şuana dek niye bekledin.yuzde yüz fake sin.
Çok fazla çıkan var zaten. Haklısınız.Çakarım ağızlarının ortasana bir tane bir daha da öyle konuşamazlar ne biçim bir ortammış orası öyle bir yerde çalışmayın marketse her yer market daha kurumsal bir yere geçmeye bakın
Sen zaten o işten çikmak icin neyi bekliyosun pardon da?Lisans mezunuyum. Atanamadım bir markette çalışıyorum. Mağaza sorumlusu ve yardımcısı sürekli küfür eden ,içkiden, kadınlardan ve sürekli cinsellikten bahseden tipler. Mağaza iade mi yapıldı, müşteriye arkasından saatlerce söverler. Dar kıyafet ve dekolteyle mi geldi biri kamaradan büyütüp izleyip yine cinsel muhabbete bağlarlar ve benim yanımda yapmayın dedikçe hiç umursamadan sohbete devam ederler. O kadar edepsizler yani. Asıl konuya geleyim.Dün akşam sayım yapıldı. Gece 2.00 de eve geldik,7.30 da mağazada olunacak denildi ben 7.38 de mağazaya girdim. Mağaza sorumlusu ben girer girmez " Ulan sen nerdesin, ben 7.30 demedim mi diye bağırmaya başladı. Personellerden en erken gelen benim diğer ikisi de yok. Ben şok oldum. Önce lanlı, lunlu konuşmayı kes en geç gelen ben miyim dedim. Digerleride gelmedi hepiniz hakkınızı alacaksınız ulan diye devam etti. Ben 2- 3 kere daha uyardım devam edince de ceketimi alıp çıktım. Bu olay en basiti diğer olay ise mağazada diğer personel tarafından sürekli tacize uğramam. Örnek veriyorum wc için izin istediğimde:" Bir kere öpüşürsek çıkabilirsin."demişti. Sen ne bizim kadınsin, hiç yanmaz mısın demesi. Onunla kapanışa kaldığımda elle temas etmeye çalışması, sarılmaya çalışması vs vs... Bu sabah eve gelince bölge sorumlusu aradı, olur böyle şeyler takılma dedi. Ama tacizden de bahsettim. İşlerim bitsin konuşalım dedi. Tüm olanı biteni anlatıcam. Onların yüzünden işimden olduysam yanlarına bırakmayacağım. Kendimi en güzel nasıl ifade ederim, siz olsaydınız ne yapardınız? Farklı fikirlere ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?