Kızlar çoook önemli. Lütfen yardım edin

Toplamda 6-7 aydır çalışıyorum. Bulunduğum sempteki mağazaya geleli 1-5 ay oldu.Bölge sorumlusu ve genel müdürlere anlatıcam. Sonra da şikayet edicem.
Umarım üstünü kapatmaya çalışmazlar hatta ve hatta seni suçlu çıkarmazlar. Çünkü eşimin başına böyle bir durum gelmişti.

Çok fazla çıkan kişi oluyor. İş ağır ve karaktersiz insan çok. Sorsanız hepsi işi bırakmak istiyor ama şartlardan bırakamıyor. Hemen eleman bulamadıkları için elaman kaybetmek istemiyorlar. Hele yetişmiş elamanı kolay kolay bırakmıyorlar. O yüzden sabah beni arayıp böyle şeyler olur takılma. Hadi yat biraz uyu dedi. Dinlen nasıl olsa gelirsin gibilerinden konuştu. Ama tacizi ilk defa duydu. Sesi biran gitti zaten. Konuşucam ince ayrıntısına kadar.

Boyle ahlaksiz serefsizleri ifsa edeceksin ki ellerini kollarini sallayarak bunlari yapamayacaklar. En ince ayrintisina.kadar ablat elbette. Pislikler yaa. Boyle adamlarla gece 2 ye kadar kalabilme cesaretine de hayran kaldim

Umarım üstünü kapatmaya çalışmazlar hatta ve hatta seni suçlu çıkarmazlar. Çünkü eşimin başına böyle bir durum gelmişti.
1 ya da 2 hafta önce başka mağazanın bayan sorumlusuna anlattım. Büyük tepki verdi. Yanında yine bayan sorumlu yardımcısı da vardı beni tanıyorlar. Yalan söylemeyeceğini hatte bu konuda hiç yalan söylemeyeceğini bilirler. 6-7 aydır içlerindeyim ama ne sonuç çıkar bilemiyorum

Korkması gereken kişinin sen misin gerçekten bu olayda bunu düşün biraz
Burası Türkiye.
Kuyruk sallamasaydın derler.
Ay bilmiyormuş gibi yazmayın.
Senelerce tecavüze uğrayıp susan kadınlar var.
Cidden o işe ihtiyacı olduğu için tacize, hakarete katlanan işten çıkamayan bir sürü kadın var.
Yaa kadın öldürülüp de arkasından ne yaptı acaba diyen zihniyetler var. Ne tacizi?
Normal mi? TABIKI HAYIR
Ama her b.kun sorumlusu kadın bu ülkede maalesef .

Boyle ahlaksiz serefsizleri ifsa edeceksin ki ellerini kollarini sallayarak bunlari yapamayacaklar. En ince ayrintisina.kadar ablat elbette. Pislikler yaa. Boyle adamlarla gece 2 ye kadar kalabilme cesaretine de hayran kaldim
Mağaza sayiminda toplamda 10 kişiydik. Başka mağazadan da geldiler. Taciz eden sorumlunun yardımcısı. Sorumlu dengesiz ve ulan diyen.

Empati yapmak çok zor değil aslında. İşe ihtiyacım var. Ordaki herkesin işe ihtiyacı var. Zor bir iş. Bu mağaza evime yakındı. Geç çıksam bile hemen 10 dk da evimde oluyordum. Başka sempten ki mağazamdan geç çıkınca minibüs bekleyip eve gelmem çok daha fazla yorucu oluyordu.

Ama siz de abartmayin. Yorulacaksanız diye mi katlandınız yani?

Artık kayda alamam çıktım çünkü. İnşaAllah atılır ikiside. Bunlar başka mağazalarda sevilen insanlar sessiz, sakin terbiyeliler güya... Ama yaşananlar bunlar. Hırsızlıkları yok. Mağaza sorumlusu kaba biri ama taciz yapmaz kimseye. Mağaza sorumlu yardımcısı pislik

İnşallah cezalarını bulurlar pislikler ya. Bi kurtulamıyoruz şu illetlerden. Sapıkla...

Sen degil onlar cikmali isten zaten

Çakarım ağızlarının ortasana bir tane bir daha da öyle konuşamazlar ne biçim bir ortammış orası öyle bir yerde çalışmayın marketse her yer market daha kurumsal bir yere geçmeye bakın

konu bana hiç inandırıcı gelmedi madem tacize ugradin ve ugramaya devam ediyorsun şuana dek niye bekledin.yuzde yüz fake sin.

konu bana hiç inandırıcı gelmedi madem tacize ugradin ve ugramaya devam ediyorsun şuana dek niye bekledin.yuzde yüz fake sin.
Çakarım ağızlarının ortasana bir tane bir daha da öyle konuşamazlar ne biçim bir ortammış orası öyle bir yerde çalışmayın marketse her yer market daha kurumsal bir yere geçmeye bakın
Çok fazla çıkan var zaten. Haklısınız.

Sen zaten o işten çikmak icin neyi bekliyosun pardon da?

nasil marketlerde çalişmişsiniz anlamadim yaklasik 6 sene cesitli marketlerde calistim hiç boyle bir durum yaşamadim
ayrica markette ne gorevi yapiyordunuz ki ana kasaninda bulundugu kamerali yere (magaza sorumlusu) alanina girebilip kamera kayitlarini izledigini gorebildiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…