Kızlar çoook önemli. Lütfen yardım edin

Kasiyer. Ayrı bir mağaza sorumlusu alanı yok. Personel odası tek bir odadan ibaret ve dinlenme, yemek yeme, kamera orda

Marketin adini ogrenebilir miym merak ettim

Konu bi garip ya
Resmen taciz edilip durmuşsunuz orda , bi tecavüze uğramadığınız kalmış . Patron size lanlı lunlu konusup işyerinden ayrıldığınızda mı şikayet etmek aklınıza geliyor . Yaşadığınız taciz olaylarında heryere sikayet edip orayı onların baslarına yıkmanız gerekirdi

İyi madem susup oturalım

o odadami.soyunup giyiniyorsunuz?
anladigim kadariyla kurumsal bir firma degil
Benim evim yakın olduğu için formayla( mağazanın adı yazan tişört) gidip geliyorum çoğu zaman. Depo üst katta wc de depo içinde. Çok mecbur kalırsam wc de değiştiriyorum. Ama diğerleri personel odasında değiştiriyorlar

Tecavüz edemez o kadar da değil. Ben uyararak ve uzak durarak onu engellemek istedim. Başka mağaza sorumlusuna durumu anlattım zaten. Çok büyük tepki veremedim çünkü bulunduğumuz semtte duyulursa konu farklı noktalara çekilebilirdi

Farkettim, buna daha çok üzüldüm ve kızdım, sizin susmanız o adamları cesaretlendiriyo ne yazık ki.

Farkettim, buna daha çok üzüldüm ve kızdım, sizin susmanız o adamları cesaretlendiriyo ne yazık ki.
Yapı olarak sessiz bir insanım zaten sabah adam içeri girer girmez bağırınca bile donup kaldım . Evet cesaretlendirdi bu durum onları.

İyi madem susup oturalım
Susmasın zaten.
Ama acayip ütopik bir konu değil.
Ilk defa duymuyoruz susanı.

Konu sahibine gereken cevabı verdim zaten.
Evin yakınında diye iş yeri, uzak yere gitse yorulurmuş ... falan filan.
Yorulacaksan otur baba parası ye.

dehşetle okudum.. hakkını savun.. ve bu kadar süre orada çalışmana inanamadım.. başka market mi yok..

Ya hu çarşıyla evim 1 saat. Saat 22.30çıktığın mağazadan minübüs bekleyerek 23.30 -23.45 e doğru evde oluyorsun. Bütün gün ayaktasın mağaza kapanınca koca mağazayı siliyorsun birde onca saat bekle insan çok yoruluyor. Bu demek değil ki tacizi çek bunun da farkındayım. Paraya ihtiyacın varsa çık başka yerde çalış bununda farkındayım.Bugün gerekli yerlerle konuyu paylaşacağım zaten. Yorumlarınız için teşekkürler.

Bölge sorumlusunun bişey yapacağını düşünmüyorum, seni savunmasını bekleme onlar seni kovmadan istifanı ver. zaten öyle bi ortamda nasıl çalışıyorsun anlamış değilim.

Herşeyi anlatın ama herşeyi. Gerekirse gün gün güvenlik kameraları izlensin. Böyle hödükler iş sahibi olmamalı! Adli mercilerede başvurabilirsiniz, olaylar kameraların gördüğü yerlerde olduysa kameralar işinizi kolaylaştırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…