- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Adamlar taciz ediyo seni bizim dalgamıza mı takıldın sen?Komik olan ne? Yapı olarak heycanlı ve sessiz bir insanım. Bu konu çok önemli. Adamla konuşacağım. Belki adam boşver kardeşim iş büyümesin yerlerinizi değiştirelim deyip konuyu kapatacak. Ben böyle olsun istemiyorum. Dalga geçecekseniz lütfen yazmayın olur mu
Tepki zaten verdim. Sesimi yükseltim, bu tarz konuşmalardan ve hareketlerden hoşlanmıyorum dedim. Yapmam gereken o mağazayı ayağa kaldırmaktı biliyorum ama mağaza benim yaşadığım semtte. Bizi ailecek tanıyorlar. Karşısı babam ve arkadaşlarının bulunduğu kahve. Olay duyulursa çok farklı noktalara gider diye korktum.Bütün bu olanlar gercek diyelim.. Tacize ugrayan insan ilk an tepki verir mantıken değil mi?
Dalga geçilmiyor asıl sen bizimle dalga geciyorsun madem böyle iğrenç seyelre ugruyursunn ağzın yokmu senin kizim git şikayet et polisi bir kadının erkeklerin icinde böyle duruma düşmesi hosmu bunu kendinize nasıl yediriyorsunuz ben şahsen yapamam senin yaotigin gibi önce şikayet ederim haklarindan gelirim sonra gelir buraya konu açarım bizde seni tebrik ederiz helal olsun derizKomik olan ne? Yapı olarak heycanlı ve sessiz bir insanım. Bu konu çok önemli. Adamla konuşacağım. Belki adam boşver kardeşim iş büyümesin yerlerinizi değiştirelim deyip konuyu kapatacak. Ben böyle olsun istemiyorum. Dalga geçecekseniz lütfen yazmayın olur mu
konu adli vaka resmen
Adamlar taciz ediyo seni bizim dalgamıza mı takıldın sen?
Adamlar taciz etti evet. Bu konunun üstü kapatılacak belki de. En azından bunun olmasına engel olayım değil mi?Adamlar taciz ediyo seni bizim dalgamıza mı takıldın sen?
istifanı etmişsin. taciz konusunda bişey yapmak istiyorsan savcılığa gitmen lazım.Adamlar taciz etti evet. Bu konunun üstü kapatılacak belki de. En azından bunun olmasına engel olayım değil mi?
Korkması gereken kişinin sen misin gerçekten bu olayda bunu düşün birazAdamlar taciz etti evet. Bu konunun üstü kapatılacak belki de. En azından bunun olmasına engel olayım değil mi?
1 buçuk aydır bu mağazadaydım. Personel odasında kamera yok. Tanık olarak diğer kasiyer çocuk var. Konuşmalar çoğu zaman küfürlü olduğu için Onun yanında da konuşuyorlar.taciz kısmında tarıh bılıyorsan ve kamera kayıtları varsa cok iyi olur
Korkması gereken kişinin sen misin gerçekten bu olayda bunu düşün biraz
Bunların farklı vatsap gurubu da var. Orda bayan personelde var. Küfürlü konuşmalarını uyardığımda. Ohooo sen bizim gurupta olsan çıldırırdın. O grupta X de var ama o hiç tepki vermiyor demişlerdi. Açıkçası bendende aynı şeyi beklediler.Başkalarını da koruma konusunda haklısınız.Eğer gerceksen savcılığa gitmelisin. Şikayet etmelisin.
Artık herkesin elinde bir kamera var. Aç ses kaydını çek, görüntü al ve şikayet et.
Ben ve benden sonrakilerini koruma amaçlı adım atarım atacaksam, yoksa iki ıs bilene ağlayıp sizlanmazdim.
Arkadaşım bu sabah işten çıktım. Ve bölge sorumlusuyla bugun konuşacağım.Hmm yeni üye ve ilk konun taciz, elle temas, kameradan zoom yapıp dekolte kesmek vs öyle mi
Arkadaşım bu sabah işten çıktım. Ve bölge sorumlusuyla bugun konuşacağım. Kameradan zoom yapmak inan hiç sor değil. Yapılmayan şey de değil
Sacmalama, canımı sıkma dedim. Olay mağazanın içinde olmuyor. Mağaza sorumlusu va yardımcısı çoğu zaman personel odasında olur. Kasiyer sürekli mağaza içinde durmak zorunda. Müşteri yoktu. Gelirse sen bak ben yukarı çıkacağım dediğimde de persones odasındaydı.Öpüşme der demez reyondaki ürünleri kafasına indirmediğinizi mi söylüyorsunuz? O zaman size inanmıyorum.
Elimde delil watsap yazışmaları var. Mikinili kız fotoğrafı attıklarında ekran görüntüsü almıştım. Tanık ise diğer kasiyer çocuk.Bende çalıştım markette. Mağaza sorumlusu açık giyinen kadına bakardı.yardımcıya işaret ederdi.yardımcı ilgilenmezdi.sonra adam kendi isteğiyle başkayere geçti. Aynı durumla karşılaşsam delil toplar şikayet ederim.
Toplamda 6-7 aydır çalışıyorum. Bulunduğum sempteki mağazaya geleli 1-5 ay oldu.Bölge sorumlusu ve genel müdürlere anlatıcam. Sonra da şikayet edicem.1,5 ayda neler olmuş. O kadar şey yaşamışsın hala orda nasıl duruyorsun anlamadım. Hâlâ işimden olucamın peşindesin. Bence yapman gereken gidip bir an önce şikayet etmek.
Değilim. Tepkide de geç kaldiğımın farkındayımKorkması gereken kişinin sen misin gerçekten bu olayda bunu düşün biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?