Kızlar çoook önemli. Lütfen yardım edin

Adamlar taciz ediyo seni bizim dalgamıza mı takıldın sen?

Bütün bu olanlar gercek diyelim.. Tacize ugrayan insan ilk an tepki verir mantıken değil mi?
Tepki zaten verdim. Sesimi yükseltim, bu tarz konuşmalardan ve hareketlerden hoşlanmıyorum dedim. Yapmam gereken o mağazayı ayağa kaldırmaktı biliyorum ama mağaza benim yaşadığım semtte. Bizi ailecek tanıyorlar. Karşısı babam ve arkadaşlarının bulunduğu kahve. Olay duyulursa çok farklı noktalara gider diye korktum.

Dalga geçilmiyor asıl sen bizimle dalga geciyorsun madem böyle iğrenç seyelre ugruyursunn ağzın yokmu senin kizim git şikayet et polisi bir kadının erkeklerin icinde böyle duruma düşmesi hosmu bunu kendinize nasıl yediriyorsunuz ben şahsen yapamam senin yaotigin gibi önce şikayet ederim haklarindan gelirim sonra gelir buraya konu açarım bizde seni tebrik ederiz helal olsun deriz

Adamlar taciz etti evet. Bu konunun üstü kapatılacak belki de. En azından bunun olmasına engel olayım değil mi?
Korkması gereken kişinin sen misin gerçekten bu olayda bunu düşün biraz

Eğer gerceksen savcılığa gitmelisin. Şikayet etmelisin.

Artık herkesin elinde bir kamera var. Aç ses kaydını çek, görüntü al ve şikayet et.

Ben ve benden sonrakilerini koruma amaçlı adım atarım atacaksam, yoksa iki ıs bilene ağlayıp sizlanmazdim.

taciz kısmında tarıh bılıyorsan ve kamera kayıtları varsa cok iyi olur
1 buçuk aydır bu mağazadaydım. Personel odasında kamera yok. Tanık olarak diğer kasiyer çocuk var. Konuşmalar çoğu zaman küfürlü olduğu için Onun yanında da konuşuyorlar.

Korkması gereken kişinin sen misin gerçekten bu olayda bunu düşün biraz
Bunların farklı vatsap gurubu da var. Orda bayan personelde var. Küfürlü konuşmalarını uyardığımda. Ohooo sen bizim gurupta olsan çıldırırdın. O grupta X de var ama o hiç tepki vermiyor demişlerdi. Açıkçası bendende aynı şeyi beklediler.Başkalarını da koruma konusunda haklısınız.

Bende çalıştım markette. Mağaza sorumlusu açık giyinen kadına bakardı.yardımcıya işaret ederdi.yardımcı ilgilenmezdi.sonra adam kendi isteğiyle başkayere geçti. Aynı durumla karşılaşsam delil toplar şikayet ederim.

Öpüşme der demez reyondaki ürünleri kafasına indirmediğinizi mi söylüyorsunuz? O zaman size inanmıyorum.
Sacmalama, canımı sıkma dedim. Olay mağazanın içinde olmuyor. Mağaza sorumlusu va yardımcısı çoğu zaman personel odasında olur. Kasiyer sürekli mağaza içinde durmak zorunda. Müşteri yoktu. Gelirse sen bak ben yukarı çıkacağım dediğimde de persones odasındaydı.

1,5 ayda neler olmuş. O kadar şey yaşamışsın hala orda nasıl duruyorsun anlamadım. Hâlâ işimden olucamın peşindesin. Bence yapman gereken gidip bir an önce şikayet etmek.

Elimde delil watsap yazışmaları var. Mikinili kız fotoğrafı attıklarında ekran görüntüsü almıştım. Tanık ise diğer kasiyer çocuk.

1,5 ayda neler olmuş. O kadar şey yaşamışsın hala orda nasıl duruyorsun anlamadım. Hâlâ işimden olucamın peşindesin. Bence yapman gereken gidip bir an önce şikayet etmek.
Toplamda 6-7 aydır çalışıyorum. Bulunduğum sempteki mağazaya geleli 1-5 ay oldu.Bölge sorumlusu ve genel müdürlere anlatıcam. Sonra da şikayet edicem.

Sizinle olan konuşmalarıda kayda alın.sadece cinsal değil ters konuşmalarıda..inş bu insanları işten atarlar. Başka mağazaya geçiş yaptırmazlar. Benim bi arkadaşım kasiyerken kaydettikleriyle mağazasorumlusunu işten attırdı. Ama o olayda hırsızlık vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…