- 6 Aralık 2019
- 391
- 342
- 103
- 25
- Konu Sahibi Trabzonlugelinn
-
Gördümmm çok şükür minnacık kuzumÖyle mi çok sevindim :) tam 4 haftalık mı kesesi gördün mü :) hayırlısı ile alalım kucaklarımızıa bebişlerimizi inşallah
Doktorum tam 1 aylık dedi o zama. 4 haftalık oluyorÖyle mi çok sevindim :) tam 4 haftalık mı kesesi gördün mü :) hayırlısı ile alalım kucaklarımızıa bebişlerimizi inşallah
Benimki 243 tü doktor görünmez dedi 545 oldu yine bakmadı küçüktür dedi 1000 şerde felan baktok çok şükür gördükGeç döllenme olmuş olabilir değer artışı düzeniyse bir sorun olacağını tahmin etmiyorum. Bebeğin haftasını son adet tarihine göre hesaplıyorlar beta hcg degerine gore gebelik haftasi hesaplanmıyor canim. Inşallah gittiğinde keseyi görürsünüz
Çok güzel maşallah :)) allahım kalp atışlarını da sağlıkla bize duyursun inşallahBenimki 243 tü doktor görünmez dedi 545 oldu yine bakmadı küçüktür dedi 1000 şerde felan baktok çok şükür gördük
Yok canm hiç bir belirtim yok sadece çok yemek yeme isteği dışında 15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidecegim inşallahÇok güzel maşallah :)) allahım kalp atışlarını da sağlıkla bize duyursun inşallahsağlıkla doğsunlar yavrularımız❤ nasıl gidiyo peki hamişlik belirtiler başladı mı sende :)
Keseyi gördün dimi senÇok güzel maşallah :)) allahım kalp atışlarını da sağlıkla bize duyursun inşallahsağlıkla doğsunlar yavrularımız❤ nasıl gidiyo peki hamişlik belirtiler başladı mı sende :)
Oh ne güzel :) ben de zorla yiyorum hiç yemek yiyesim gelmiyor ve paso uyku Halim var birde son 3 gündür sabah bulantımız başladı güzel şeyler bunlar yeterki sağlıklı olsunlar bende haftaya gidicem kalp atışı için :)Yok canm hiç bir belirtim yok sadece çok yemek yeme isteği dışında 15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidecegim inşallah
Aynen sağlıklı olsun yeter kiOh ne güzel :) ben de zorla yiyorum hiç yemek yiyesim gelmiyor ve paso uyku Halim var birde son 3 gündür sabah bulantımız başladı güzel şeyler bunlar yeterki sağlıklı olsunlar bende haftaya gidicem kalp atışı için :)
Tabi 4+5 ken gördük biz kesemiziKeseyi gördün dimi sen
Bide canm gribim şuan ilaç ta kullanıyorum öldümOh ne güzel :) ben de zorla yiyorum hiç yemek yiyesim gelmiyor ve paso uyku Halim var birde son 3 gündür sabah bulantımız başladı güzel şeyler bunlar yeterki sağlıklı olsunlar bende haftaya gidicem kalp atışı için :)
İnşallahAynen sağlıklı olsun yeter kigeçer bu günler de elbet
İnşallah
Ooo çok geçmiş olsun ilaç kullanabiliyomusun dikkat et kendine çok çokBide canm gribim şuan ilaç ta kullanıyorum öldüm
İlaç da kullanamıyorumOoo çok geçmiş olsun ilaç kullanabiliyomusun dikkat et kendine çok çok
Evet evet çok yakınız benim birkaç hafta ileri galiba sadece benim 6 haftadan gidiyor senin de 4 veya 5 galiba dimi çok yakın :))Hemen hemen aynı gibiyiz hamileliğimiz
Vallahi çok zor bir durum ben kimseye yaklaşmıyorum bile malum bide bu virüs illeti çıktı başımıza çok dikkat etmek lazım sende dikkatli ol kuzum allah yardımcımız olsun şuanda hastalığa vs en açık dönemlerdeyiz çok çok dikkatİlaç da kullanamıyorum
Aynen cnm 5+5 oldukEvet evet çok yakınız benim birkaç hafta ileri galiba sadece benim 6 haftadan gidiyor senin de 4 veya 5 galiba dimi çok yakın :))
Ay inşallah canm ya aynen dediğin gibi virüsten korkuyorum çok zor Allah yardımcımız olsunVallahi çok zor bir durum ben kimseye yaklaşmıyorum bile malum bide bu virüs illeti çıktı başımıza çok dikkat etmek lazım sende dikkatli ol kuzum allah yardımcımız olsun şuanda hastalığa vs en açık dönemlerdeyiz çok çok dikkat
Amin allah korusun hepimizi ona emanetizAy inşallah canm ya aynen dediğin gibi virüsten korkuyorum çok zor Allah yardımcımız olsun
Bende de beyaz akıntı var canm afedersin iç çamaşırımın az bir şekilde ıslandığı bile oldu oluyor httaAmin allah korusun hepimizi ona emanetizözel olcak ama şey sorucam sana akıntı falan oluyor mu benim devamlı oluyor renksiz su gibi kremsi doktor çok normal dedi ama merak ediyorum burda birçok kişi de okudum olabiliyormuş sende de varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?