- 4 Aralık 2019
- 395
- 313
- 53
- Konu Sahibi Trabzonlugelinn
-
Adete 5 gün kala 70 2 gün sonra 264 çıkmıştı 5 hafta 2 günlükken doktora gittiğimde de değer 2970 di küçük bir kese görmüştük bir daha bakılmadı betayaMerhaba herkese önce ben geçen hafta perşembe günü yaptığım idrar testi ile pozitif gördüm ardından doktora gittim beta hcg 18.36 çıktı ve gebe oldugum kesinleşti doktor 4 haftalık çok yeni dedi ama internetten hesaplamama göre 3 haftalık çıkmıştı ayın 4 ünde randevum var inşallah tekrar kan verip kese görmek nasip olur adete 3 gün kala kanda çıkan bu değer sizce normal mi ?
Aynı benimde öyle Dr normal olabilir dedi banada arada sanki adet ağrısı gibi sancı bi yoklayıp gidiyor ama akıntım ız aynı bende de senin gibi herkes de olabiliyormuş demekBende de beyaz akıntı var canm afedersin iç çamaşırımın az bir şekilde ıslandığı bile oldu oluyor htta
Benim sadece beta 2 kez bakılmıştı canım 3.gittiğimde Betaya bakmadan ultrasonda gördük kesemiAdete 5 gün kala 70 2 gün sonra 264 çıkmıştı 5 hafta 2 günlükken doktora gittiğimde de değer 2970 di küçük bir kese görmüştük bir daha bakılmadı betaya
Ben ilk devlete gittim 2 kez sonra 3. De özele gittim . Doktor değiştiği için 3. Kez bakmış. Benimde kesem gözüktü zaten sonrasında tahlil almıştı genel tahlilin içinde de beta vardı betaya bakmak icin tahlil istemedi yani.Benim sadece beta 2 kez bakılmıştı canım 3.gittiğimde Betaya bakmadan ultrasonda gördük kesemi
Doğrudur ben genel tahlil vermedimBenimde kesem gözüktü zaten sonrasında tahlil almıştı genel tahlilin içinde de beta vardı betaya bakmak icin tahlil istemedi yani.
Bizim kan uyuşmazlığımız var indirekt coombs bakılması gerekiyordu. Onun dışında ast alt den hemogeama idrar mikroskobisine kadar herseyi yaptı doktorum. Dün de ikili tarama yaptırdım.Doğrudur ben genel tahlil vermedim
Allahsağlıklı sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah çokgüzelBizim kan uyuşmazlığımız var indirekt coombs bakılması gerekiyordu. Onun dışında ast alt den hemogeama idrar mikroskobisine kadar herseyi yaptı doktorum. Dün de ikili tarama yaptırdım.
aynen canm olabiliyor muşAynı benimde öyle Dr normal olabilir dedi banada arada sanki adet ağrısı gibi sancı bi yoklayıp gidiyor ama akıntım ız aynı bende de senin gibi herkes de olabiliyormuş demek
Merhaba. Bende 2 gün önce kan testi yaptırdım. 24 nisan adet tarihimdi. 0.5 olan değerim 4.7 olmuş yarın tekrar kan vericem. Böyle olupta değeri yükselen var mı. İnşallah gebelik vardırGeç döllenme olmuş olabilir değer artışı düzeniyse bir sorun olacağını tahmin etmiyorum. Bebeğin haftasını son adet tarihine göre hesaplıyorlar beta hcg degerine gore gebelik haftasi hesaplanmıyor canim. Inşallah gittiğinde keseyi görürsünüz
Merhaba insallah vardir bebekMerhaba. Bende 2 gün önce kan testi yaptırdım. 24 nisan adet tarihimdi. 0.5 olan değerim 4.7 olmuş yarın tekrar kan vericem. Böyle olupta değeri yükselen var mı. İnşallah gebelik vardır
Aralık ayında almıştım o sonucuMerhaba insallah vardir bebek. 0.5 olan sonucu ne zaman almistiniz
Canım Allah kavuştursun bende adet günümü bir gün geçince kan testi yaptırdım 940 çıktı ertesi gün kese çok ufak göründü sonra 4+5 iken kese daha net göründü ama iki gündür içim içimi yiyo ya bebek gorunmesse diye elim kolum kalkmiyocokmu kafaya takıyorum bilmiyorum ama nokta dahi olsa gorunnesi gerekmezmiMerhaba herkese önce ben geçen hafta perşembe günü yaptığım idrar testi ile pozitif gördüm ardından doktora gittim beta hcg 18.36 çıktı ve gebe oldugum kesinleşti doktor 4 haftalık çok yeni dedi ama internetten hesaplamama göre 3 haftalık çıkmıştı ayın 4 ünde randevum var inşallah tekrar kan verip kese görmek nasip olur adete 3 gün kala kanda çıkan bu değer sizce normal mi ?
ÖnceLiklee gözün aydın canım benimCanım Allah kavuştursun bende adet günümü bir gün geçince kan testi yaptırdım 940 çıktı ertesi gün kese çok ufak göründü sonra 4+5 iken kese daha net göründü ama iki gündür içim içimi yiyo ya bebek gorunmesse diye elim kolum kalkmiyocokmu kafaya takıyorum bilmiyorum ama nokta dahi olsa gorunnesi gerekmezmi
Geç döllenme olabilir senin canım benim biraz bekle sonra tekrar kan ver çünkü bu rakamlarda Dr lar genellike can sıkıyor gebelik yok vs diye insan umudu kırılıyor en kısa sürede yükseliş gösterir sende hayırlı ve sağlıklı bi şekilde alsın kucağına bebişin inşallahMerhaba. Bende 2 gün önce kan testi yaptırdım. 24 nisan adet tarihimdi. 0.5 olan değerim 4.7 olmuş yarın tekrar kan vericem. Böyle olupta değeri yükselen var mı. İnşallah gebelik vardır
Canım benim seni üzmek istemem ama muhtemelen adet görceksin gbi geliyo bana çünkü benimde başımdan bir kez senin gibi bi durum geçti adetime 2 gün vardı 4.75 çıkmıştı hcg sonra adetten bi gün sona adet olmuştum malesef hemde çok sancılı birşekildeHala adet olmadım. Bugün kan sonucum çıktı. 4.4. Geçen iki gün önceki 4.7 çıkmıştı.Niye adet olmadım hala anlamadım
Benim ikinci olucak daha önce yaşadım ama ben geç öğrenmiştim direk gorunmustu böle korkularım yoktu 2 yıldır 2. Bebek için uğraşıyorum ilkinden daha heyecanlıyım bebeği görmeden ogluma bile müjdeyi veremiyorum pazartesi 5 Hafta doluyo görünmez diye çok korkuyorum ne zormuş yaaÖnceLiklee gözün aydın canım benimben de aynı senin zamanında görünmüştü kesem ama zaten kesem nokta kadardı Dr alttan muayene de görünür oda belki bebek demişti ama ben Alttan baktırmak istememiştim kuzum daha yeni nolur nolmaz diye yanılmıyorsam 5.haftada da bebek göründü 6.haftada da kalp atışını duyduk Rabbimin izniyle acele etme annesi o daha yeni can buluyor herşey o kadar yavaş ama o kadar hızlı ilerlicek ki benim de ilk gebeliğim ve bende aynı sen gibi idim emin ol hep acaba acaba aklımda çıkmıyordu ama bu senin en güzel acabalı heycanların:) kötü düşünceleri aklından sil bebeğim herşeyi zaten zamanla görceksin kademe kademe gibi düşün
Öyle miiiii e ozaman sen tecrübeli annesin desene :)))) bu daha da iyi kendini sıkıntıya sokma her gebelik aynı olmazmış ki bazıları geç görünür bazıları erken :)Benim ikinci olucak daha önce yaşadım ama ben geç öğrenmiştim direk gorunmustu böle korkularım yoktu 2 yıldır 2. Bebek için uğraşıyorum ilkinden daha heyecanlıyım bebeği görmeden ogluma bile müjdeyi veremiyorum pazartesi 5 Hafta doluyo görünmez diye çok korkuyorum ne zormuş yaa
Valla canım ilki gibi hiçbi zaman olmaz derdim ama öyle değilmiş ilk hamilelim hemen kalmıştım çokta beklemedim için adetin üstünden geçmişti Bi hafta gittiğimde hemen gorunmustu çokta hatırlamıyorum ama bunda 2 yıldır uğraşıyorum üstelik bundan 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim oğlumda çok kardeş istiyor onun için ilkinden daha heyecanlıyım bişi için nekadar uğraşırsan okadar heyecanlı oluyomussun onu anladım 3 gündür yerden çöp kaldıramıyorum stresten ya göremezsem diyeÖyle miiiii e ozaman sen tecrübeli annesin desene :)))) bu daha da iyi kendini sıkıntıya sokma her gebelik aynı olmazmış ki bazıları geç görünür bazıları erken :)
Şöyle düşün içecek suyu varsa hertürlü görüncek var olcak sen ne kadar stres yaparsan yap kuzum kendini rahatlat tevekkül et takdiri allaha bırak hiç bişey olmaz görüceksin rahatla sen yeterki:)))Valla canım ilki gibi hiçbi zaman olmaz derdim ama öyle değilmiş ilk hamilelim hemen kalmıştım çokta beklemedim için adetin üstünden geçmişti Bi hafta gittiğimde hemen gorunmustu çokta hatırlamıyorum ama bunda 2 yıldır uğraşıyorum üstelik bundan 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim oğlumda çok kardeş istiyor onun için ilkinden daha heyecanlıyım bişi için nekadar uğraşırsan okadar heyecanlı oluyomussun onu anladım 3 gündür yerden çöp kaldıramıyorum stresten ya göremezsem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?