Kızlar daha çok yeni hamileyim bakabilir misiniz ?

Adete 5 gün kala 70 2 gün sonra 264 çıkmıştı 5 hafta 2 günlükken doktora gittiğimde de değer 2970 di küçük bir kese görmüştük bir daha bakılmadı betaya

Bende de beyaz akıntı var canm afedersin iç çamaşırımın az bir şekilde ıslandığı bile oldu oluyor htta
Aynı benimde öyle Dr normal olabilir dedi banada arada sanki adet ağrısı gibi sancı bi yoklayıp gidiyor ama akıntım ız aynı bende de senin gibi herkes de olabiliyormuş demek

Benim sadece beta 2 kez bakılmıştı canım 3.gittiğimde Betaya bakmadan ultrasonda gördük kesemi
Ben ilk devlete gittim 2 kez sonra 3. De özele gittim . Doktor değiştiği için 3. Kez bakmış. Benimde kesem gözüktü zaten sonrasında tahlil almıştı genel tahlilin içinde de beta vardı betaya bakmak icin tahlil istemedi yani.

Merhaba. Bende 2 gün önce kan testi yaptırdım. 24 nisan adet tarihimdi. 0.5 olan değerim 4.7 olmuş yarın tekrar kan vericem. Böyle olupta değeri yükselen var mı. İnşallah gebelik vardır

Merhaba. Bende 2 gün önce kan testi yaptırdım. 24 nisan adet tarihimdi. 0.5 olan değerim 4.7 olmuş yarın tekrar kan vericem. Böyle olupta değeri yükselen var mı. İnşallah gebelik vardır
Merhaba insallah vardir bebek . 0.5 olan sonucu ne zaman almistiniz

Canım Allah kavuştursun bende adet günümü bir gün geçince kan testi yaptırdım 940 çıktı ertesi gün kese çok ufak göründü sonra 4+5 iken kese daha net göründü ama iki gündür içim içimi yiyo ya bebek gorunmesse diye elim kolum kalkmiyocokmu kafaya takıyorum bilmiyorum ama nokta dahi olsa gorunnesi gerekmezmi

ÖnceLiklee gözün aydın canım benim ben de aynı senin zamanında görünmüştü kesem ama zaten kesem nokta kadardı Dr alttan muayene de görünür oda belki bebek demişti ama ben Alttan baktırmak istememiştim kuzum daha yeni nolur nolmaz diye yanılmıyorsam 5.haftada da bebek göründü 6.haftada da kalp atışını duyduk Rabbimin izniyle acele etme annesi o daha yeni can buluyor herşey o kadar yavaş ama o kadar hızlı ilerlicek ki benim de ilk gebeliğim ve bende aynı sen gibi idim emin ol hep acaba acaba aklımda çıkmıyordu ama bu senin en güzel acabalı heycanların:) kötü düşünceleri aklından sil bebeğim herşeyi zaten zamanla görceksin kademe kademe gibi düşün

Geç döllenme olabilir senin canım benim biraz bekle sonra tekrar kan ver çünkü bu rakamlarda Dr lar genellike can sıkıyor gebelik yok vs diye insan umudu kırılıyor en kısa sürede yükseliş gösterir sende hayırlı ve sağlıklı bi şekilde alsın kucağına bebişin inşallah

Hala adet olmadım. Bugün kan sonucum çıktı. 4.4. Geçen iki gün önceki 4.7 çıkmıştı. Niye adet olmadım hala anlamadım
Canım benim seni üzmek istemem ama muhtemelen adet görceksin gbi geliyo bana çünkü benimde başımdan bir kez senin gibi bi durum geçti adetime 2 gün vardı 4.75 çıkmıştı hcg sonra adetten bi gün sona adet olmuştum malesef hemde çok sancılı birşekilde tıp da bu kimyasal gebelik yani sağlıklı döllenemeyen gebelik olarak doğal veya sessiz düşüş diye geçiyodu umarım seninde aynı olmaz ve sen inşallah devamı gelir gebelik olarak allah gönlüne göre versin canım benim

Benim ikinci olucak daha önce yaşadım ama ben geç öğrenmiştim direk gorunmustu böle korkularım yoktu 2 yıldır 2. Bebek için uğraşıyorum ilkinden daha heyecanlıyım bebeği görmeden ogluma bile müjdeyi veremiyorum pazartesi 5 Hafta doluyo görünmez diye çok korkuyorum ne zormuş yaa

Öyle miiiii e ozaman sen tecrübeli annesin desene :)))) bu daha da iyi kendini sıkıntıya sokma her gebelik aynı olmazmış ki bazıları geç görünür bazıları erken :)

Öyle miiiii e ozaman sen tecrübeli annesin desene :)))) bu daha da iyi kendini sıkıntıya sokma her gebelik aynı olmazmış ki bazıları geç görünür bazıları erken :)
Valla canım ilki gibi hiçbi zaman olmaz derdim ama öyle değilmiş ilk hamilelim hemen kalmıştım çokta beklemedim için adetin üstünden geçmişti Bi hafta gittiğimde hemen gorunmustu çokta hatırlamıyorum ama bunda 2 yıldır uğraşıyorum üstelik bundan 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim oğlumda çok kardeş istiyor onun için ilkinden daha heyecanlıyım bişi için nekadar uğraşırsan okadar heyecanlı oluyomussun onu anladım 3 gündür yerden çöp kaldıramıyorum stresten ya göremezsem diye

Şöyle düşün içecek suyu varsa hertürlü görüncek var olcak sen ne kadar stres yaparsan yap kuzum kendini rahatlat tevekkül et takdiri allaha bırak hiç bişey olmaz görüceksin rahatla sen yeterki:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…