• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar dayanamıyorum..yaşadıklarımdan dolayı ölmek istiyorum

Baskasini cezalandirmak icin intahar eden biri öldügüyle kalir. Zaten vicdanli biri olsa butun bunlaei yasatmazdi sana. Sen eger dini acidan rahatsizsan yasamayi iste ki tövbe etmek icin daha cok yaktin olsun. Allah' a sigin, dua et. Sen bunun hesabini Allah'tan baska kimseye vermek zorunda degilsin. O affedicidir. Gerisini takma. Gurur da yapma. Herkesin basina gelebilir. Duygusuz erkek cok ortalikta. Evli olanlarin da kocalari kalplerini kiriyor. Napacaksin öküzlere prim verip hayatini zindan etmelerine izinmi vereceksin. Dik dur. Sen kul hakki yemedin. Birinin hayatini mahv etmedin. Aldatmadin. Kötü biri degilsin. Bu kadar aci ceken bir kalp zaten kötü olamaz. Mutlu ol kendin icin o pisman olsun diye degil

Uzun uzun yazıları okudum bak su an olduğun durum senin için çok zor su an sana göre kimse sana yardım edemez ama öyle de il senin olduğun durumu su zamanda herkes yaşıyor sen sadece rabbinden yardım ışte ve su an kimseye eyvallah etme içini ne kadar rahatlatr bilmem ama bende nisanlimla birlikte oldum ve su an evliyiz dogumamada 1 hafta var ama kendini hiç çaresiz hisettme kendinden emin dur kimseye kötü oldgunu gösterme kendine yeni bi hayat kur telfn numaranı değiştir kendine bak dünyanın sonu değil kendine gel silkelen bu arada calisiyor musun

ıntıhar edınce hersey cozulse hepımız bırer öluyduk
dunyanın sonu degıl
hatanızı bundan sonra kendınıze hep ıyılık ederek yanlıslar yapmayarak telafı edersınız
once kendınızı sevın kendınıze zarar vermıcek seyler dusunun ve bı karar alırken cok ıyı dusunun hata yapmamak ıcın ıyı olcup tartın

Biz kullar neden bu kadar aciz neden göremiyoruz..neden hayat bu kadar zor..bir kayanın altında eziliyorum şu an..Çok zor..Allahım kanser olsam ölsem diyorum kaç gündür
Tutup kollarindan sarsmak istiyorum seni. Her kanser olan olmuyor bak ben olmedim. Hayat guzel kalk ayaga banyo yap o suyun dertlerini alip goturdugune inanarak. Disari cik ve yuru. Dua et. Hayata kisa ama guzel sakin vazgecme yasamaktan

Uzun uzun yazıları okudum bak su an olduğun durum senin için çok zor su an sana göre kimse sana yardım edemez ama öyle de il senin olduğun durumu su zamanda herkes yaşıyor sen sadece rabbinden yardım ışte ve su an kimseye eyvallah etme içini ne kadar rahatlatr bilmem ama bende nisanlimla birlikte oldum ve su an evliyiz dogumamada 1 hafta var ama kendini hiç çaresiz hisettme kendinden emin dur kimseye kötü oldgunu gösterme kendine yeni bi hayat kur telfn numaranı değiştir kendine bak dünyanın sonu değil kendine gel silkelen bu arada calisiyor musun
Evet çalışıyorum.beni hayata bağlayan yalnız bu şu an için..

Bak bir ay sonra bebeğim olucak ve bende eşimden boşanmak üzereyim ilgilenicek farklı aktiveteler bulsan kafanı dağıtmak için böyle şeyler iyi gelebilir zamanla herşeyin acısı azalıcak sabretmen lazım hepimizin başından geçti sarsıntılı olaylar ama dimdik durduk.Sende dik durmalısın.

Bak ışte ne kadar güzel kalk hadi kendine gel elini yüzünü yıka makyajni tazeledi numaranı değiştir hayata yeni bi adım at ama bu yasadklarini kime guvenirsen güven anlatma çünkü insanlar çok sahtekar

Bak bir ay sonra bebeğim olucak ve bende eşimden boşanmak üzereyim ilgilenicek farklı aktiveteler bulsan kafanı dağıtmak için böyle şeyler iyi gelebilir zamanla herşeyin acısı azalıcak sabretmen lazım hepimizin başından geçti sarsıntılı olaylar ama dimdik durduk.Sende dik durmalısın.
Rabbim senin ve melek bebeğin hayal edemediğin kadar mutlu,sağlıklı gelecek nasip etsin..Rabbim gönlünün güzelliğini görsün..

Önceki konularımdan bilirsiniz belki nişanlımla yaşadıklarımdan..pislik bir herifmiş..bi kızın başına gelebilecek çok kötü bir şey yaşadım..adam 2 yüzlünün tekiymiş..elini kolunu sallayarak geziyor resmen..benim de miğdem kaldırmıyor..benliğim kaldırmıyor..banyo bile yapamıyorum..Allahım ne yapıcam ben
Sikayet etseydiniz yaptigi yanina karmi kalsin yani:KK12:

Esin ne oldu tam olarak?

Artık güneş doğmuyor mu? Bulutlar yağmur vermiyor mu? Bu kış kar yağmayacak mı? Arkasından gelen baharla ağaçlar yeşillenip, meyve vermeyecek mi?
Hiç çevrende gülen çocuk sesi yok mu? Fırının önünden geçerken eski güzel kokular gelmiyor mu? Gece yatacak yumuşak bir yatağın, sabah kalkınca üzerinde doğrulacak iki bacağın mı yok? Telefonun diğer ucunda sesini duymaktan mutlu olacağın kimsecikler kalmadı mı?

Yoksa bunları hepsi aynı da, gerekirse beni diri diri toprağa gömsünler, hepsinden vazgeçtim mi diyorsun? Niye vazgeçtin peki? Bir adamla seviştin diye mi? Yoksa bir başka adam asla benimle evlenmez korkusu mu seni hayattan soğuttu?
Evlenmeyeceksem batsın bu dünya, var olmanın bir anlamı yoktur diyorsun? Çünkü senin varlığın ancak başka bir adamın soyadını taşıdığında anlam kazanacaktı, bu mudur olay?

Cok ozur dilerim konu sahibi ben tecavuz sandim ya yorumlari okuyunca anladim :110:kusura bakmayin ayrica hic biseh icin olmeye degmez hayat herseye ragmen cok guzel kiymetini bilmek gerek,bu can bize emanet biliyorul cok zor ama gecicek hayatta neler gecmiyo neler unutulmuyoki buda gecicek allah sabir versin canim

Rabbim senin ve melek bebeğin hayal edemediğin kadar mutlu,sağlıklı gelecek nasip etsin..Rabbim gönlünün güzelliğini görsün..
Aminn.Hayat pes edecek kadar basit değil hepimiz bir yerlerden tutunmaya çalışıyoruz sende pes etme daha yolun başındasın önünde çok güzel uzun bir hayat var.

alt tarafı sevişmişsin abartma lütfen
ayrıldıysan da nolmuş dünyada ilk sevişip ayrılan sen misin?

21. Yuzyilda yasiyoruz ama hala sevgilisiyle seks yapanlar sanki cok buyuk bir suc islemisler gibi olmek istiyor :) yemek, icmek gibi siradan bir sey bu, kurtulun artik su zihniyetten

Yaa bu hayatta hıcbısey senden daha degerli degil zarmıs fasa,fiso emin ol unutursun neler unutulmuyor ki. allah seni hangi gonule yerlestırecıgıni bilir sen dert etme arkadasım.

Back
X