• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar dert sahibi etti beni

nergiz001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
273
89
53
35
Buraya böyle bir konu açılması yasakmı bilmiyorum ama fikir almam lazım .. lütfen konum taşınmasın.. en aktif yer burası.. çamaşır makinası dert sahibi etti beni beyazlarımın lekeleri çıkmıyor hepsinin rengi karardı.. dün yikadiğim koltuk örtüsünü nasıl yaptıysa yakar gibi yırtmış..hemen değiştirmeyi düşünüyorum ama hangi makina, çok temiz yikiyor onuda bilmiyorum.. yeni model olanlardan istiyorum..evde perdelerime yastık kılıflarıma kadar herşey gri ve rengi soluk. yardım kızlar.

Lütfen kızlar kimin makinası çok temiz yıkıyor sa bana fikir verebilirimi çok üzüyor bu makina beni

Benim profilo memnunum
Kaç yıllık makine ? Deterjan ne ? Marka yasak mıydı bilmem kireç için tablet varya ondan da kullan..

Kızlar ben değiştirmek istiyorum.. okadar çok şey denedim ki sorun makinada..şimdi 8 kilo yıkayan bir model almak istiyorum ama hangi marka?

en iyi annemin 20 yıllık AEG makinası yıkıyor

ondan sonra benim arçelik makinam oldu

şimdi de bosch var

makinalar değil de deterjanlar ve biz en önemli unsuruz

ben en iyi annemin makinasının yıkadığı kanaatindeyim

annem bir kere bizim beyazları gördü bunlar nasıl bu kadar beyaz dedi çok da yeni çamaşırlar da değillerdi

sonra bize geldi ve çözdüm nasıl beyaz olduklarını dedi

az giyilip makine az doldurulup yıkanıyor

deterjanım hiç değişmedi 10 yıldır hep Omo kullanırım; renklisi beyazı ayrı ayrı

eskiden renklerini morartır bu otomatikler derlerdi bizim o zaman otomatik makinemiz yoktu o zaman da muhtemelen karıştırdıkları ve deterjan güçlü olduğu için boyalarını çıkardığı için morartıyordu

şunu da ekleyeyim; eski makineler 30 derece hassas ayarında daha iyi yıkıyordu yeni makinemde beyazları o ayarda yıkayınca temiz olmuyorlar gibi

pamuklu 40 benim ideal ayarım ama arada da ön yıkamalı yapıyorum; makinemde tek ayar var o da 60 onun dışında da 60 ı çok kullanmam

Kızlar ben değiştirmek istiyorum.. okadar çok şey denedim ki sorun makinada..şimdi 8 kilo yıkayan bir model almak istiyorum ama hangi marka?

8 kilo yıkayan diye alacaksınız ama internetten inceleyin

onun da gömlek vs hassas yıkaması 3,5 kilo galiba benimki

ayarına göre kilosu değişiyor

benim makine 8 kilo ayarında iken içine az çamaşır atarsan kısa sürede bitiriyor; programının neresinden kırpıyor onu bilmiyorum ama tam dolu değilse 3 saat yıkamıyor; az su alıyor; az suyu daha çabuk ısıtıyor vs vs

Benim profilo memnunum
Kaç yıllık makine ? Deterjan ne ? Marka yasak mıydı bilmem kireç için tablet varya ondan da kullan..
Canım bir beyaz eşyacıdan duymuştum,sosyal medyada bir grupta da konuşulmuştu. Kireç sökücüler hep para düzeniymiş, rezidans çok ucuz bir şey, seneler sonra kireçlense ya da bozulsa bile değiştirilebilirmiş ama sırf bozulmasın diye kireç çözücüye kaç kat para veriliyormuş.

Buara bir yerde okumuştum bu grileşen atletler için birde perdelerin çok daha beyaz olması için deterjan gözüne az karbonat koyuyormuşsunuz çamaşırlar bembeyaz oluyormuş. Denemedim ama deneyin bakalım belki güzel sonuç alırsınız:KK15:
Marka olarak da şiddetle hotpointi tavsiye ediyorum 4 yıl oldu kullanalı hiçbir sorun yaşamadım daha. Güzel yıkıyor.

Canım bir beyaz eşyacıdan duymuştum,sosyal medyada bir grupta da konuşulmuştu. Kireç sökücüler hep para düzeniymiş, rezidans çok ucuz bir şey, seneler sonra kireçlense ya da bozulsa bile değiştirilebilirmiş ama sırf bozulmasın diye kireç çözücüye kaç kat para veriliyormuş.
Hadi ya
Teşekkürler bilgi için
Zaten kireç sökücü evde var ama unutuyorum kullanmayı :KK53: içim rahatladı

en iyi annemin 20 yıllık AEG makinası yıkıyor

ondan sonra benim arçelik makinam oldu

şimdi de bosch var

makinalar değil de deterjanlar ve biz en önemli unsuruz

ben en iyi annemin makinasının yıkadığı kanaatindeyim

annem bir kere bizim beyazları gördü bunlar nasıl bu kadar beyaz dedi çok da yeni çamaşırlar da değillerdi

sonra bize geldi ve çözdüm nasıl beyaz olduklarını dedi

az giyilip makine az doldurulup yıkanıyor

deterjanım hiç değişmedi 10 yıldır hep Omo kullanırım; renklisi beyazı ayrı ayrı

eskiden renklerini morartır bu otomatikler derlerdi bizim o zaman otomatik makinemiz yoktu o zaman da muhtemelen karıştırdıkları ve deterjan güçlü olduğu için boyalarını çıkardığı için morartıyordu

şunu da ekleyeyim; eski makineler 30 derece hassas ayarında daha iyi yıkıyordu yeni makinemde beyazları o ayarda yıkayınca temiz olmuyorlar gibi

pamuklu 40 benim ideal ayarım ama arada da ön yıkamalı yapıyorum; makinemde tek ayar var o da 60 onun dışında da 60 ı çok kullanmam
Ah canım ah beyazlari az giyinip çamaşır makinası nı yarım bile doldurSam yine temiz yikamatör. .ömrümü yedi ömrümü..bozulmuyorda,ama ben karar verdim bozulmadan atacam onu

Benim makinemi arçelik çok ta memnunum.ama senin sorunun bence de deterjan.bnde bir çık deterjan denedim lekeler çıkmıyordu falan ama su an kullandığımdan çok çok memnunum .bilmiyorum isim verilebiliyor mu?

Benim makinemi arçelik çok ta memnunum.ama senin sorunun bence de deterjan.bnde bir çık deterjan denedim lekeler çıkmıyordu falan ama su an kullandığımdan çok çok memnunum .bilmiyorum isim verilebiliyor mu?
Yok be hayatım inan çok şeyler denedim..sorun makinede benimki tek böyle

8 kilo yıkayan diye alacaksınız ama internetten inceleyin

onun da gömlek vs hassas yıkaması 3,5 kilo galiba benimki

ayarına göre kilosu değişiyor

benim makine 8 kilo ayarında iken içine az çamaşır atarsan kısa sürede bitiriyor; programının neresinden kırpıyor onu bilmiyorum ama tam dolu değilse 3 saat yıkamıyor; az su alıyor; az suyu daha çabuk ısıtıyor vs vs
Peki temiz yikiyor mu?

Back
X