- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi littlewaterspirit
Elektronik sigaralar var şu son zamanlarda trend olan. O çok iy. Bizim şirkette sigara icenler onun sayesinde bıraktılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün itibari ile sigarayı bırakmaya karar verdim. Başarabilir miyim bilmiyorum ama hayatımın hiçbir döneminde bırakmayı düşünmedim ki 1994 yılından bu yana günde en az 1,5-2 paket içen biriyim... Sigara her zaman bana özel tek şey oldu ama bir haftadır düşünüyorum sigaraya verdiğim paraya oğlumun ihtiyaçlarını alabilirim , saçıma başıma bakabilirim ve karar verdim. Umarım başarabilirim sizden destek bekliyorum. Başarabilir miyim ne dersiniz...
2018 - 1994 : 24 sene
24*360 : 8640 gün
8640*5 : 43200 24
çok kaba bi hesapla iyi para.
şimdi 1994ten beri sigara içmeyen bi üye gelsin. soralım bakalım cebinde 43000 lirası var mı? tabi ki yok
o yüzden can sıkmayın. zararın neresinden dönerseniz kardır.
belki nakit param yok ama hatırı sayılır paralar biriktirdim ,
ve hiç parasız kalmadım
Oğlum henüz 4,5 yaşında ... İnşallah başarırım , hayatta ki en büyük korkum zaten oğlum kendini kurtaramadan ölüp gitmek ya da çalışamayacak hale düşmek ...basararirsin tabi. Oglun kac yasinda ? Sigara icen bir kadin vardi. cocuklari anasiz kaldi. beyne pihti atmis. Allah sizi ve tüm anneleri cocuklarina bagislasin. iyi bir karar almissiniz
Benim esim elektronik sigarayla birakti giderek nikotini azaltti daha onceden direk birakmayi denemisti cok sinirli olmustu ve kilo almisti dayanamamisti elektronik sigarayla biraktiBugün itibari ile sigarayı bırakmaya karar verdim. Başarabilir miyim bilmiyorum ama hayatımın hiçbir döneminde bırakmayı düşünmedim ki 1994 yılından bu yana günde en az 1,5-2 paket içen biriyim... Sigara her zaman bana özel tek şey oldu ama bir haftadır düşünüyorum sigaraya verdiğim paraya oğlumun ihtiyaçlarını alabilirim , saçıma başıma bakabilirim ve karar verdim. Umarım başarabilirim sizden destek bekliyorum. Başarabilir miyim ne dersiniz...
Elini oyalamak icin cekirdek yiyebilirsinŞu an en büyük motivasyonum kötü belki ama para , paradan da ötesi oğlumun ihtiyaçlarıHepinize teşekkür ediyorum , sakız karanfil önerilerini yazdım. Bir de zaten çok yiyorum acaba çok kilo alır mıyım :)
Çekirdek iyi fikir ama çekirdeği yemeye başlayınca bırakamam ben belki kabak çekirdeği işe yarayabilir :) Sakız çiğnemekten de hoşlanmam ama sanırım sakız iyi fikir olacak... Çok teşekkür ederim umarım başarırım. 15 gün içmeden durabilirsem buradan haber veririm.Elini oyalamak icin cekirdek yiyebilirsin
Her arandiginda 10 tane yesen kilo filan aldirmaz
Baktin duramiyorsun icmek istiyorsun hemen bant kullan nikotin verdigi icin icmis kadar oluyorsunÇekirdek iyi fikir ama çekirdeği yemeye başlayınca bırakamam ben belki kabak çekirdeği işe yarayabilir :) Sakız çiğnemekten de hoşlanmam ama sanırım sakız iyi fikir olacak... Çok teşekkür ederim umarım başarırım. 15 gün içmeden durabilirsem buradan haber veririm.
Ya aslında bant iyi fikir bir dönem kullanmıştım nikotin isteğini tamamen kesiyor işe yaradığı kesin o zaman bırakmak isteğim yoktu sağlık nedenleri için denemiştim o yüzden devam ettim yine... Şu an sanki desteksiz bırakabilir mişim gibi hissediyorum bu kadar moda girmişken akşam eczaneden bant alayım ben gerçekten teşekkürler.Baktin duramiyorsun icmek istiyorsun hemen bant kullan nikotin verdigi icin icmis kadar oluyorsun
Tabi birakirsin desteksiz amaYa aslında bant iyi fikir bir dönem kullanmıştım nikotin isteğini tamamen kesiyor işe yaradığı kesin o zaman bırakmak isteğim yoktu sağlık nedenleri için denemiştim o yüzden devam ettim yine... Şu an sanki desteksiz bırakabilir mişim gibi hissediyorum bu kadar moda girmişken akşam eczaneden bant alayım ben gerçekten teşekkürler.
Allah göstermesin. güzel bir adim attiniz gerisi gelecekOğlum henüz 4,5 yaşında ... İnşallah başarırım , hayatta ki en büyük korkum zaten oğlum kendini kurtaramadan ölüp gitmek ya da çalışamayacak hale düşmek ...