Gecmis olsun.hic basima gelmedi ama kuzenim yasamisti kizinda sonra bir kez daha tekrar etti ama korkulacak bir durum degil bildigim kadariyla.simdi on yasinda saglikli zeki bir kizi var.soguk havale tehlikeli olabiliyormus sanirim atesli havale degil.
Allah şifa versin kuzucuğa, geçmiş olsun..
Merhaba canim oncelikle kalbini ferah tutmani onerrim menenjit gecirms ve hastaneler de kucukken surunmus karantinalarda yatmis belinden sular alinmis 3 yasinda bir insan olarak cok saglikliyim allah a sukur tekrar etmemis ama gozetimde kaldn cook hayal meyal hatrliyorum sdc kipirdayamadigimi karantina da yattigimi soyluyor annemler rabbim kimseyi sinamasin evladiyla allah sifa vrrsin inanin dua edin gerekirse esinle.nobetlese bekleyinKk merhaba çok musait değilim şuan düz yazicam musait olunca detaylara girecem.
Kizim 22 aylik atesli havale gecirdi.
Okadar kotu bi an di ki hala topluyamadim kendimi.
Rabbim kimseye yaşatmasin.tekrar edermi deneyimlerinizi paylasip beni rahatlatin yalvaririm
Öncelikle çok geçmiş olsun. Biz de kizimda iki kez yaşadık. Doktorlar 1 yaşından önce gecirdiyse tekrarlama riski yüksek. Daha sonra gecirdiyse tekrarlama riski daha düşük ama olmaz diyemeyiz demişlerdi. Kritik yaş olarak da doktorumuz 7 yaş demisti. Ama ateşli havale korkulacak birşey değil aslında önemli olan o an sakinliği koruyabilmek.Kk merhaba çok musait değilim şuan düz yazicam musait olunca detaylara girecem.
Kizim 22 aylik atesli havale gecirdi.
Okadar kotu bi an di ki hala topluyamadim kendimi.
Rabbim kimseye yaşatmasin.tekrar edermi deneyimlerinizi paylasip beni rahatlatin yalvaririm
Epilepsi ve ateşli havale çok başka şeyler. Ateşli havale 5 kez de geçirebilirsiniz ama bu epilepsi olduğunuz ya da o tarz ilaçlar kullanacağınız anlamına gelmiyor.çok geçmiş olsun tek seferden birşey olmaz çoğu çocuk geçiriyor ama ikinci defa geçirirse muhakkak doktora söyleyin ikinci olduğunu epilepsi ilacı kullanmanız gerekebilir inşallah tekrarlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?