Çocuk Hastalıkları Kızlar dua edin çok korkuyorum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
çok geçmiş olsun tek seferden birşey olmaz çoğu çocuk geçiriyor ama ikinci defa geçirirse muhakkak doktora söyleyin ikinci olduğunu epilepsi ilacı kullanmanız gerekebilir inşallah tekrarlamaz
Konu sahibini panikletmeyin.
Bu tecrübeyi yaşayan biriyim. Hiç bir doktor bu tip bir tespit yapmadı.
Ateşli havale epilepsiye yol açmaz.

Nasil tekrar etti.Ayni gun icindemi.ve ilk gecirdiginde kaç yaşindaydi bilginiz varmi.Tesekur ederim.Allah razı olsun
Bebekken gecirdi o da sizin kiziniz gibi. ikinciyi de ayni gun degil ama aradan ne kadar sure gecti bilmiyorum gecirdiginde.diger bir kuzenimin oglu da gecirdi.onlardan duydugum doktor korkulacak bir durum olmadigini tekrar ederse yan yatirip beklemelerini soylemis.su an ikisi de sapasaglam turp gibi maasallah.siz de korkmayin bir sey olmaz.

Benim de kızım iki kere geçirdi.cok Dr gezdik prematüre olduğu için.cok şükür bir şey çıkmadı.atesli havale hasar bırakmazmış.. Allah şifa versin

Benim oglum atesli havale gecirdi. Ailesinde oldugu icin %60 tekrar etme olasiligimiz mevcut. Ailede yoksa bu oran daha dusuk. Eger ateslenme durumlarini kontrol ederseniz tekrar havale durumu yasamazsiniz. Tek yapacaginiz ates anlarinda hizli cikis ce inisleri kontrol altina almak. Yapacakta cok bisey yok bunun disinda. Cok kontrok edemezseniz hastaneye goturup musahade istersiniz.6 yasinda kayboluyor merak etmeyin. Gecmis olsun tekrardan.

Konu sahibini panikletmeyin.
Bu tecrübeyi yaşayan biriyim. Hiç bir doktor bu tip bir tespit yapmadı.
Ateşli havale epilepsiye yol açmaz.
Aynen bende hiç duymadım, ki kızım 3 defa yüksek ateşe bağlı havale geçirdi, sanırım arkadaşımız ateşli havalede doktorların reçete ettiği ilaç sebebiyle böyle yazdı, havale geçirdiği anda uygulanan ilaç aynı zamanda epilepsi vb hastalıklarda da kullanılıyor.

K Kezzepp çok geçmiş olsun, ateşli havale annelerin ömründen ömür götüren bir rahatsızlık maalesef kızım 3 defa ateşli havale geçirdi, doktorunuzdan havale hakkında detaylı bilgi alın, neler yapmalı, nelere dikkat etmelisiniz sorun, her doktorun havaleye yaklaşımı farklı olduğundan şöyle yapın demem doğru olmayabilir.

Bize ilaç bile vermediler. Arkadaşımın ablası çok ünlü bir çocuk norologu, kendisi bana gülerek ateşli havalenin beyni daha çok çalıştırdığını söylemişti.
Böyle bir duruma tanık olmak bir anne için çok zor. Konu sahibi de hala şokta.
Rabbim tüm çocukları korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…