Kızlar dua edin nolur :( iş iş ve iş...

Hope123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
110
58
13
Çok zor durumdayım... 10 kasımda işten çıkarıldım deneme sürem içinde olduğu için tabi Bi hak hukukumda olmadi günlerdir iş ariyorum o görüşme senin, bu görüşme benim diye yok olmuyor olmuyor olmuyor halbuki hiç böyle olmazdi gittiğim 2 görüşmede 1i olurdu mutlaka. Mağazada kasa sorumlusuyum bu arada. Ayın 30unda 2 tane kredi kartimin son ödeme günleri. Ve +2 tanede kredi taksidim geliyor. Ve inanırmışsınız 5 kuruşum yok. İsteyebileceğim kimsem de yok. Arkadasim vs yok pek. Erkek arkadasim var bi. Onunla aramızda para muhabbeti dönmez sağolsun o verir elinde olunca ben ona veririrmişim. Ama şuan o da issiz benden beter durumda. Yarın is icin disari cikicam. Annemden para istedim. 20 tl yi bağıra çağıra verdi ya Allah kimseyi kimseye düşürmesin gerçekten çok zor

Sen daima olumlu ol ki, olumlu seyler de gelip seni bulsun.

Enerjini düsürme. Gecici bi sürec bu. Her zaman ki öz güveninle git yine o is görüsmelerine. Allah illaki bi kapiyi acar

Sizi bir haftadır görüyorum, Rabbim yakın zamanda güzel kapılar açsın.bu lcw gibi mağazalarda hızlı işe alımlar oluyor diye duymuştum. Bir baksanız?

Ben acik lise son siniftayim 2 Sinav sonra mezunum inşallah. lcw ye cv bıraktım ama dönmediler belki lise sorunu yüzündendir

Ne kadara ihtiyacınız var toplam merak ettim ?.

Ne kadara ihtiyacınız var toplam merak ettim ?.
Ya miktar olarak yok kafamda. Ayın 30unda 300 tl gelecek eski iş yerimden o beni biraz idare eder. Ama şuan hiç disari cikmaya otobüse binmeye param yoktu bana bu koyuyor

umarım bulursunuz
umarım bulduğunuzda da 2 tane kredi kartı kullanmaya devam etmezsiniz, umarım bi köşeye bişeyler atarsınız.
hiç böyle olmazdı 2 görüşmeden 1i olumlu olurdu dediğinize göre yeni çalışan değilsiniz; herhalde okul biteli birkaç yıl olmuş
üstelik sanırım ailenizle yaşıyorsunuz 2 tane kredi kartına ne gerek var? henüz 15 gündür işsizsiniz 5 kuruşunuz yoksa demek hiç biriktirmemişsiniz.
acı dersler bunlar ama insan bunlara hazırlıklı olmalı
not 1: ailemle yaşamıyorum, tek başıma ev geçindiriyorum, kredi kartım yok
not2: ölümden de döndüm, işsiz de kaldım pek çok badire de atlattım, hep kenarda param oldu kimseden borç almadım
not 3: 32 yaşındayım, abla tavsiyesidir. makyaja kıyafete, bilmem nerede kahve içmeye vb. para saçmayın.

Ben acik lise son siniftayim 2 Sinav sonra mezunum inşallah. lcw ye cv bıraktım ama dönmediler belki lise sorunu yüzündendir

Sanmam.Ailen neden duyarsız? Nasıl kayıtsız kalabiliyorlar? Ayrı yaşıyorsun sanırım.helalinden iş arayan bir insansın belli ki bu kız ne yedi ne içti diye bilemiyorum ya Allah ana babaya da muhtaç etmesin. Herşeyin hayırlısını versin.

Âmin çok sağolun
Ben de şu anda benzer bir durumdayım. Ama birkaç haftaya atanabilme durumum var Allah izin verirse. Durumunuzu anliyorum insana koyuyor... Ama hep daha kötülere bakmak lazım. En azından bir eviniz, kalacak bir yeriniz var...

sanki daha once ayni boyle icerikli bir konu okumustum, son 200 lirasini o gun bitirmisti.
neyse umarim en kisa surede size uygun bir is bulursunuz.

Ablacım kredi kartimin biri zaten şuan hiç yok aylar önce kapattirmistim ama 500 tl borç cikardi garanti durduk yere onu şimdi ödüyorum. Şuan acik olan kredi kartiminda limiti 600 tl idi Zaten. O da babamda aylardir el koydu. Ben böyle Bi insan değildim ama son 1 buçuk senedir çok tuhaf biri oldum. Dışarıda yiyip içmeye merak saldim. Kafelere merak saldim. Bide Bi mekanda oturmak beni kesmemeye basladi. Yemeği başka mekanda, tatlıyı başka mekanda, kahveyi başka mekanda içmeye baslamistim. aa bak o bunu almis bende Alcam moduna geldim. Elimdekiyle yetinmedim. Sonuç şimdi uğraşmıyorum hiç para biriktirmedim hayatımda

Ailemle birlikte yasiyorum

bak ablacım
1.5 sene oldu genç bi arkadaşıma borç vermiştim hala ödemedi
ki ben çok yüklü bir paraya ev aldım, onun ödemesini yapmam lazım
geçen bi arayayım ayıp artık dedim, açtı telefonu. beyefendi S...'da kahve içiyor...
ben yüzbinlerce liralık ev alıyorum, ben içmiyorum S.....'da kahve ,bir an önce durumları toplarlayayım diye (biraz nakit sıkıntım oldu ama alacaklarımı toparlasam çok rahat kapatabiliyorum, kapatana kadar da sabrediyorum harcama yapmıyorum)
ama adam geeeeniş geniş kaç bin lira borcu var orada burada geziyor, ya işte evde duramıyorum da filan diyor bi de bana! şimdi gençler arasında böyle tutumlar moda oldu, tüketmeden duramıyorsunuz. biz paramız yoksa kırar dizimizi otururduk evde. bu yaşta 2 tane kredi kartı nedir???
yani kısacası kendini toparla, harcamalarına çekidüzen ver, bu işin sonu gelmez.

Çok haklisiniz abla... Soylediklerinizden benim de ders almam lazım. ..

Aynen öyle işyerimden kalan 100 tl lik ticket im vardi. 15 günde bitti. S...ta kahve içmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…