Tamam konu sahibi de hatasını anlamış gelmiş çözüm aramak için danışmış.Sizin hayatınızda taktire şayan ama siz zor bir hayat yaşadınız diye başkalarına karşı acımasız olmamalısınız.Herkesin hayatı bir sınavdır neticede.ben babasız büyüdüm bir ekmeğe muhtaç kaldım okuyacak param yoktu başkalarının kitaplarını alıp silerdim annemle tekrar çözerdim aç yattığımız çok günler oldu daha da sayabilirim ama hiç bi zaman şu duayı okuyayım da işim olsun demedim duamıda okudum ama çabamıda gösterdim zaten bende bu yorumumu konu sahibinin söylediklerine dayanarak yazdım kendisi diyordu paramın hesabını bilmedim bi orda bu burda yedim kafelerden çıkmadım diye
Anadolu yakasındayım viaport veneziada neredeistanbuldamısınız yeni açılan viaport veneziada baya bir arayış vardı kasa sorumlusu
umarım bulursunuz
umarım bulduğunuzda da 2 tane kredi kartı kullanmaya devam etmezsiniz, umarım bi köşeye bişeyler atarsınız.
hiç böyle olmazdı 2 görüşmeden 1i olumlu olurdu dediğinize göre yeni çalışan değilsiniz; herhalde okul biteli birkaç yıl olmuş
üstelik sanırım ailenizle yaşıyorsunuz 2 tane kredi kartına ne gerek var? henüz 15 gündür işsizsiniz 5 kuruşunuz yoksa demek hiç biriktirmemişsiniz.
acı dersler bunlar ama insan bunlara hazırlıklı olmalı
not 1: ailemle yaşamıyorum, tek başıma ev geçindiriyorum, kredi kartım yok
not2: ölümden de döndüm, işsiz de kaldım pek çok badire de atlattım, hep kenarda param oldu kimseden borç almadım
not 3: 32 yaşındayım, abla tavsiyesidir. makyaja kıyafete, bilmem nerede kahve içmeye vb. para saçmayın.
Aynen öyleişyerimden kalan 100 tl lik ticket im vardi. 15 günde bitti. S...ta kahve içmekten
avrupa yakasında, sultangazi taraflarındaAnadolu yakasındayım viaport veneziada nerede
Çarşamba ve perşembe görüşmelerin var kizlar. Dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?