olur isteyenlerle bölüsüp okuyalım
Ben direk toplam sayımıza böldüm herkes okur diye düşünüyorum alıştırma olur bizim içinde yarın akşama kadar herkes okusun yarın listemize başlarız inşallah teşekkür ederim kızlar D Dilek1934 canım tefriciye duan yarına bitmiş olur inşallah haber weririz okumak istemeyenlerde bilgi verirse tekrar kalanı böler okuruz senin için

Allah sizden yuzbin kere razi olsun bana nasil bi iyilik yaptiginizi bi bilseniz cok korkuyodum duayi bitiremiycem diye bende hepinize dua edicem soz veriyorum Allah hepimize hayirli salih evlatlar versin Allah ne muradiniz varsa versin insallah

Kizlar duaya adliyedeki işim hayirlisiyla olsun ve evlat sahibi oluyum diye baslamistim bu sekilde bitirelim nolur bi yanlislik olmasin bana yardim eden herkesten Allah bin kere razi olsun hepinizle bu dunyada olmasa da obur dunyada gorusucez hakkinizi helal edin bende bana dua eden herkes icin enbiya suresi 41 fetih 7 yusuf suresi yapicam Allah hepinizden bin kere razi olsun ne muradiniz varsa versin

Allah senden de razı olsun kuzu

şimdi 122 tane mi okuyoruz

Ben 102 tane okudum bu akşam sözüm vardı ona 500 okuyacağım diye acaba o 500 ü düştümü sayı verirken. D Dilek1934

Tamam kuzular evet D Dilek1934 için 122 okunacak herkes bildirim yapsın okuduğunu lütfen eksik olmasın bende okudum 122 tane V Vavin için başlayalım inşallah bismillah deyip kişi başı 340 düşüyor ben 344 okuycam sayı tamamlansın diye herkes arzu arkadaşımızı niyetleyim 340 adet okuyck bildirim yapmayı unutmayalım inşallah allah kabul etsin canlar

Süre ne kadar canım.Onuda yazsaydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…