- 29 Ekim 2018
- 205
- 241
- 103
- 34
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #2.481
olur isteyenlerle bölüsüp okuyalımKuzu sıra başındaki arkadaşımız mazeretli yarın namazını kılıp haber werecek bize yarın liste güncellemesi yapcaz inşallah başlamış oluruz ama bi arkadşın duası warmış ona okuyalım müminin mümine duası önmli biliyosun
Ben direk toplam sayımıza böldüm herkes okur diye düşünüyorum alıştırma olur bizim içinde yarın akşama kadar herkes okusun yarın listemize başlarız inşallah teşekkür ederim kızlarolur isteyenlerle bölüsüp okuyalım
Allah sizden yuzbin kere razi olsun bana nasil bi iyilik yaptiginizi bi bilseniz cok korkuyodum duayi bitiremiycem diye bende hepinize dua edicem soz veriyorum Allah hepimize hayirli salih evlatlar versin Allah ne muradiniz varsa versin insallahBen direk toplam sayımıza böldüm herkes okur diye düşünüyorum alıştırma olur bizim içinde yarın akşama kadar herkes okusun yarın listemize başlarız inşallah teşekkür ederim kızlarD Dilek1934 canım tefriciye duan yarına bitmiş olur inşallah haber weririz okumak istemeyenlerde bilgi verirse tekrar kalanı böler okuruz senin için
Kizlar duaya adliyedeki işim hayirlisiyla olsun ve evlat sahibi oluyum diye baslamistim bu sekilde bitirelim nolur bi yanlislik olmasin bana yardim eden herkesten Allah bin kere razi olsun hepinizle bu dunyada olmasa da obur dunyada gorusucez hakkinizi helal edin bende bana dua eden herkes icin enbiya suresi 41 fetih 7 yusuf suresi yapicam Allah hepinizden bin kere razi olsun ne muradiniz varsa versinBen direk toplam sayımıza böldüm herkes okur diye düşünüyorum alıştırma olur bizim içinde yarın akşama kadar herkes okusun yarın listemize başlarız inşallah teşekkür ederim kızlarD Dilek1934 canım tefriciye duan yarına bitmiş olur inşallah haber weririz okumak istemeyenlerde bilgi verirse tekrar kalanı böler okuruz senin için
Allah senden de razı olsun kuzuKizlar duaya adliyedeki işim hayirlisiyla olsun ve evlat sahibi oluyum diye baslamistim bu sekilde bitirelim nolur bi yanlislik olmasin bana yardim eden herkesten Allah bin kere razi olsun hepinizle bu dunyada olmasa da obur dunyada gorusucez hakkinizi helal edin bende bana dua eden herkes icin enbiya suresi 41 fetih 7 yusuf suresi yapicam Allah hepinizden bin kere razi olsun ne muradiniz varsa versin
Tamam kuzu dilek için okuycak mısın onu bitirelim öyle başlayalım dedim amaShokella namazımı kıldım ben canım
şimdi 122 tane mi okuyoruzEvet arkadaşlar D Dilek1934 arkadaşımız için kişi başı 122 adet okursak onunkini tammlamış oluruz arzu namazını kılana kadar onu okuyalımKutsal panter seni şimdilik listeye dahil etmiyorum bilgi werirsen listeye dahil ederiz inşallah teşekkürler
122 tane okudum. Allah kabul etsin.Evet arkadaşlar D Dilek1934 arkadaşımız için kişi başı 122 adet okursak onunkini tammlamış oluruz arzu namazını kılana kadar onu okuyalımKutsal panter seni şimdilik listeye dahil etmiyorum bilgi werirsen listeye dahil ederiz inşallah teşekkürler
Allah razi olsun cnm cok sagol122 tane okudum. Allah kabul etsin.
Ben 102 tane okudum bu akşam sözüm vardı ona 500 okuyacağım diye acaba o 500 ü düştümü sayı verirken. D Dilek1934Evet arkadaşlar D Dilek1934 arkadaşımız için kişi başı 122 adet okursak onunkini tammlamış oluruz arzu namazını kılana kadar onu okuyalımKutsal panter seni şimdilik listeye dahil etmiyorum bilgi werirsen listeye dahil ederiz inşallah teşekkürler
Süre ne kadar canım.Onuda yazsaydınız.Tamam kuzular evet D Dilek1934 için 122 okunacak herkes bildirim yapsın okuduğunu lütfen eksik olmasın bende okudum 122 tane V Vavin için başlayalım inşallah bismillah deyip kişi başı 340 düşüyor ben 344 okuycam sayı tamamlansın diye herkes arzu arkadaşımızı niyetleyim 340 adet okuyck bildirim yapmayı unutmayalım inşallah allah kabul etsin canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?