- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #2.521
Okudum, Allah kabul etsin.Herkesin niyeti sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat sahibi olmak gebe arkadaşlarında sağlıkla kucağına almak ..
- V Vavin ARZU arkadaşımız için okuyoruz duası; sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmak kişi başı 340 düşüyor pazar günü akşama kadar herkes okusun lütfen iyi geceler ..
- V Vavin (arzu)
Shokella (aslıhan) juliet55 (gizem) - K Khvekokusu20 (büşra)
Stardust07 kardelen_08 (meltem) - U umuut19
- F Ftszynp
- M Maviruya30
Snigurucka Synonyms - R rengerenkcicekler
dvtb
NOT: kızlar ismi eksik olanlar ve paylaşmak isteyenler isimlerini yazabilir ..
Ok sagol cnm insallh ise basladiktan sonra anne de olurum hayirlisiylaÇok sevindim canım. Rabbim bir duanınkabul etmiş inşallah diğeri de olur.
Benim icin toplam kac tane okudun cnm? En son 300 okumustun diye hatirliyorum.Ben zaten okumuştum canim siz paylasmadan önce.işe başladığım için daha fazla alamadım,okuyamıyorum çünkü.
Toplam 300 okudun di mi canim? Listeme baktim 300 dusmusum senin icin.Ben zaten okumuştum canim siz paylasmadan önce.işe başladığım için daha fazla alamadım,okuyamıyorum çünkü.
Synonyms Stardust07 M Maviruya30 canım dilek için bi sizin okumalarınız eksik sıradaki arkadaşa başladık bildirim yapmadınız ama bekliyoruz bilginiz olsun iyi geceler ..
ben okudum canım Allah kabul etsin dualarınız dualarımız kabul olsun Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah aminnnHerkesin niyeti sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat sahibi olmak gebe arkadaşlarında sağlıkla kucağına almak ..
- V Vavin ARZU arkadaşımız için okuyoruz duası; sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmak kişi başı 340 düşüyor pazar günü akşama kadar herkes okusun lütfen iyi geceler ..
- V Vavin (arzu)
- F Ftszynp
- M Maviruya30
dvtb
Herkesin niyeti sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat sahibi olmak gebe arkadaşlarında sağlıkla kucağına almak ..
- V Vavin (arzu)
- F Ftszynp
- M Maviruya30
dvtb
zeynep benim ismimHerkesin niyeti sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat sahibi olmak gebe arkadaşlarında sağlıkla kucağına almak ..
- V Vavin (arzu)
- F Ftszynp
- M Maviruya30
dvtb
Tamam canım kızlar bir sonraki listede isim güncellemelerinizi yaparımShokella canim sayıyı böldün artık vavin icin okuyayim ama sonra devam edemeyeceğim yeni ortaya cikan bir durum oldu listeyi aksatabilirim bu yüzden sira kendime gelmeden ayrilayim ki sirami savip kacmis gibi olmayayim vavin e hakkim helal olsun. Okuyunca bildirim yaparım
Herkesin niyeti sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat sahibi olmak gebe arkadaşlarında sağlıkla kucağına almak ..
- V Vavin (arzu)
- F Ftszynp
- M Maviruya30
dvtb
canım benim de Meliha diye yazarsanF Ftszynp [/USER]
- V Vavin (arzu)
Stardust07 kardelen_08 (meltem) - U umuut19 (pınar)
- F Ftszynp zeynep)
- M Maviruya30 (büşra)
dvtb (tuğba)
Canım ben takip ediyorum zaten okuyanları okumayanları isimleride bi 5 6 kişi okudum yazınca yanına işaret koycaktım ama öyle dedin şimdi yapalım mademShokella canım okuyanları okudu diye isimlerin yanına yazılsa daha iyi olmazmı? Kimlerin okumadığı belli olur.
Evet canım ondan başka da okuyamadım.Benim icin toplam kac tane okudun cnm? En son 300 okumustun diye hatirliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?