- 16 Nisan 2017
- 1.787
- 1.532
- 133
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #2.601
100 tane okudumCok saol canim. Eksigim var sen ne kadar okuyabilirsen oku bende devam ediyorum bugün insallah bitiririm.
Canim benim tamamlandı. Arkadaslara cok tesekkur ederim yardimlari için.Stardust07 kuzu sıra sende herkesin ki bitti öyle görünüyor namazını kılınca haber ver sayıyı söyleyeyim başlayalım inşallah Synonyms sinemcim sennde sayın tamamlandı bence bildirim yaparsan sewinirim tamamlandığına dair
Canım sıradaki arkadaşa geçelim.listenin en sonunda bana okuruz olmaz mı.Stardust07 namazını kılınca başlayabiliriz
Tamam canım akşam kılıp haberdar ederim o zaman.kardelen_08 meltemcim namazını kıl haber wer başlayalım biran önce haber bekliyorum
Canım ben namazımı kıldım başlayabiliriz.kardelen_08 meltemcim namazını kıl haber wer başlayalım biran önce haber bekliyorum
Kuzu sen okumana dewam et biz mazeretliykende okuyoruz bu duayı sıkıntı olmuyo demişlerdi okunabiliyormuş yaniShokella canım ben sıradaki arkadaş icin okuyordum dün mazeretlendim 210 tane okumuştum onu sayıdan düşersin
Okudum Allah kabul etsinSıradaki okumakardelen_08 meltem de duası;evlat sahibi olmak kişi başı 370 düşüyor pazartesi akşama bitirelim inşallah allah kabul etsin
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4-@Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
5-@kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
6-@umuut19 (Evlat sahibi olmak için) (Pınar)
7-@Ftszynp (Evladını kucağına almak için)(Zeynep)
8-@brkycn (Evlat sahibi olmak için)(Büşra)
9-@Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)
10-@Synonyms (Evladını kucağına almak için)(Sinem)
11-@rengerenkcicekler (Evlat sahibi olmak için)(Meliha)
12-@dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
Canım ben okudum bu arada allah kabul etsin
Öylemi tamm canım diğer dua sayfalarında okunmadığı icin söyleyeyim dedim. Ben okumama devam ediyorum ozamanKuzu sen okumana dewam et biz mazeretliykende okuyoruz bu duayı sıkıntı olmuyo demişlerdi okunabiliyormuş yani
Evet canım sayfa yöneticilerimz sıkıntı olmaz demişti ilk başta o yzden hep okudk devam et sen o yzdenÖylemi tamm canım diğer dua sayfalarında okunmadığı icin söyleyeyim dedim. Ben okumama devam ediyorum ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?