- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #2.561
Kuzu sıra sende deSıra bendeyse kılayım hemen adet olmadan
Canım hemen okuyamıyorum demiştim.ise başladım düzenim oturmadı.bitirsem ilk işim yazarım zaten.şu an da bunu yapmak için girdim.bitti benim.Kuzu sıra sende deStardust07 ve Synonyms kızlar siz kaldınız pazar günü akşam demiştik pazartesi de bitti nerdeyse bildirim yapar mısınız rica etsem ??
Tamam canım eksiğin olduğu zaman haber werirsen ben yardımcı olurum sanaCanım hemen okuyamıyorum demiştim.ise başladım düzenim oturmadı.bitirsem ilk işim yazarım zaten.şu an da bunu yapmak için girdim.bitti benim.
Sağol canım.kendim sayımı tamamlamak istiyorum süreyi fazla geçirmeden.çok sıkışırsam söylerimTamam canım eksiğin olduğu zaman haber werirsen ben yardımcı olurum sana
Benim az kaldi digerine baslayalim vakit geçmesin. Bitirince haber veririm yineTamam canımSynonyms kuzu haber bekliyoruz
Tamam canımmBenim az kaldi digerine baslayalim vakit geçmesin. Bitirince haber veririm yine
Sağol canım.kendim sayımı tamamlamak istiyorum süreyi fazla geçirmeden.çok sıkışırsam söylerim
Merhaba Cuma’dan Cuma’ya kadar diye biliyorum 1 hafta süre canımMerhaba bayanlar. Salat-ı Tefriciye'yi kişi kendi okuduğunda ne kadar sürede bitirmeli en fazla? Yardımcı olabilir misiniz?
Okudum canımKızlar arzu arkadaşımız için okuma bitti sayılır kızlar bitireceklerini söylediler allah kabul etsin sırajuliet55 gizem de duası evlat sahibi olmak kişi başı 370 düşüyor cumartesi akşama bitirelim inşallah allah kabul etsin
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4-@Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
5-@kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
6-@umuut19 (Evlat sahibi olmak için) (Pınar)
7-@Ftszynp (Evladını kucağına almak için)(Zeynep)
8-@brkycn (Evlat sahibi olmak için)(Büşra)
9-@Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)
10-@Synonyms (Evladını kucağına almak için)(Sinem)
11-@rengerenkcicekler (Evlat sahibi olmak için)(Meliha)
12-@dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
Merhaba Cuma’dan Cuma’ya kadar diye biliyorum 1 hafta süre canım
Kızlar arzu arkadaşımız için okuma bitti sayılır kızlar bitireceklerini söylediler allah kabul etsin sırajuliet55 gizem de duası evlat sahibi olmak kişi başı 370 düşüyor cumartesi akşama bitirelim inşallah allah kabul etsin
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4-@Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
5-@kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
6-@umuut19 (Evlat sahibi olmak için) (Pınar)
7-@Ftszynp (Evladını kucağına almak için)(Zeynep)
8-@brkycn (Evlat sahibi olmak için)(Büşra)
9-@Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)
10-@Synonyms (Evladını kucağına almak için)(Sinem)
11-@rengerenkcicekler (Evlat sahibi olmak için)(Meliha)
12-@dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?