Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız Shokella Aslıhan da
duası; evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 296 ❤ Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım pazartesi günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
8- Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)✔
9- dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)✔
10- Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)
11- memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)
12- sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)✔
13- sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)✔
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)

Kızlar allah razı olsun hepinizden rabbim hakkıyla hayırlısıyla kabul etsin inşallah V Vavin sen eksiğinde okundu kuzum haberin olsun allah kabul etsin juliet55 gizem sıra sende kuzum namazını kıl istersen listeyi başlatıyorum bilgin olsun

Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız juliet55 gizem de
duası; evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım perşembe günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
8- Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)
9- dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)
12- sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13- sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)

Kızlar listedeki isim sıralaması dualar ve isimler belli siz sıradaki arkadaşı bitirince diğerine okumaya başlayabilirsiniz ismini niyetini duasını yaparak liste yapılırkende direk yazarsınız hızlı ilerlemiş oluruz namazını kılıncada haber verir zaten sıradaki arkadaşımız

Benide eklermisin
Canım listede okumadığın arkadaşlar oldu onların sıraları da geçti karışıklık olur o yzden kusura bakma olur mu 14 arkadaş tamamlanınca seni de eklerim hala istersen hakkını helal et üzgünüm V Vildan55 canım iyi niyetin için çok teşekkür ederim ama şuan eksiğimiz yok herkes böldüğümüz sayıyı okuduğu için paylaşım yapamıyorum rabbim tez vakitte sanada hepimizde nasip etsin inşallah liste bitiminde katılmak istersen o zaman eklerim kusura bakma

Nasip değilmiş inşallah bir dahaki sefere

okudum Rabbim dualarınızı dualarımızı kabul etsin inşallah aminnn

Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız juliet55 gizem de
duası; evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım perşembe günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
8- Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)
9- dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)
12- sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13- sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)

Ya arkadaşlar benim başka tesbihimde var bana 100 tane yardım edebilecek varmı

Okudum canim juliet55 icin . bitiremeyenler etiket yaparsa yardim edebilirim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…