- 12 Şubat 2019
- 77
- 45
- 38
- 29
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.281
Canım listede okumadığın arkadaşlar oldu onların sıraları da geçti karışıklık olur o yzden kusura bakma olur mu 14 arkadaş tamamlanınca seni de eklerim hala istersen hakkını helal et üzgünümBenide eklermisin
Simdi geldi canim.tamamdirUraniaaflora canım yeni listeye geçtik geldi mi etiket ?
Tamam canım bazen olabiliyor öyle toplu etikette ben seni her listede ayrı etiketlerim bildirim gitmeyen varsa söylesin kızlar hızlı ilerleyelim bu ay herkese okunsun inşallahSimdi geldi canim.tamamdir
Yarin okurum allah in izniyle canim❤Tamam canım bazen olabiliyor öyle toplu etikette ben seni her listede ayrı etiketlerim bildirim gitmeyen varsa söylesin kızlar hızlı ilerleyelim bu ay herkese okunsun inşallah
Nasip değilmişCanım listede okumadığın arkadaşlar oldu onların sıraları da geçti karışıklık olur o yzden kusura bakma olur mu 14 arkadaş tamamlanınca seni de eklerim hala istersen hakkını helal et üzgünümV Vildan55 canım iyi niyetin için çok teşekkür ederim ama şuan eksiğimiz yok herkes böldüğümüz sayıyı okuduğu için paylaşım yapamıyorum rabbim tez vakitte sanada hepimizde nasip etsin inşallah liste bitiminde katılmak istersen o zaman eklerim kusura bakma
Kusura bkma lütfenNasip değilmiş ☹ inşallah bir dahaki sefere
okudum Rabbim dualarınızı dualarımızı kabul etsin inşallah aminnnBismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımızjuliet55 gizem de
duası; evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım perşembe günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
8-Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)
9-dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)
10-Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)
11-memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)
12-sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13-sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)
Ya arkadaşlar benim başka tesbihimde var bana 100 tane yardım edebilecek varmıBismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımızjuliet55 gizem de
duası; evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım perşembe günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
Okudum canimBismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımızjuliet55 gizem de
duası; evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım perşembe günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)✔
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?