- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 83
- 31
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.261
Ebrum bana okuycan canım ben okumuş kabul ediyorum sen bitir haber vermesende olur canım benmShokella kuzum 100 tane alıyım ne zamana kdr okuyım
Bu 2. Okuyus degil mi cunku 296 okumustm bu 2. DemiV Vavinjuliet55 C cansu_tr M Mirac440 Uraniaaflora memurhanim M Merveyakup kızlar bildirim bekliyorum sizlerden bugün diğer arkaşa geçmemiz lazımdı acele ediyorum çnkü ramazan ayında hepinize okunsun istiyorum sizde biraz daha hızlı olun rica ediyorumm sizlerden
Tamam kuzum başlıyorum hemen yarına kdr okurumEbrum bana okuycan canım ben okumuş kabul ediyorum sen bitir haber vermesende olur canım benm
Evet canım bu 2. Arkadaşa okuyuş diğerine geçilmesi gerekiyor dq kimse zamanında okumuyor bildirim yapmıyor şu mübarek ayda herkese okunsun biraz seri olunursaBu 2. Okuyus degil mi cunku 296 okumustm bu 2. Demi
Olur canım okurum.Stardust07 kuzum 296 tane okur musun V Vavin i niyetine bi arkadaş çıkmak istedi onun isminin yerine seni yazayımmı ?
Tamam bugun okuyayimEvet canım bu 2. Arkadaşa okuyuş diğerine geçilmesi gerekiyor dq kimse zamanında okumuyor bildirim yapmıyor şu mübarek ayda herkese okunsun biraz seri olunursa
okurum canımKuzum 196 tane okuyabilir misin sana zahmet
okudum canım Allah kabul etsin inşallahKuzum 196 tane okuyabilir misin sana zahmet
Bende okudumBismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımızShokella Aslıhan da
duası; evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 296 ❤ Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım pazartesi günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)✔
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
8-Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)✔
9-dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)✔
10-Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)
11-memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)
12-sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)✔
13-sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)✔
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)
Bitti canım okudumV Vavinjuliet55 C cansu_tr M Mirac440 Uraniaaflora memurhanim M Merveyakup kızlar bildirim bekliyorum sizlerden bugün diğer arkaşa geçmemiz lazımdı acele ediyorum çnkü ramazan ayında hepinize okunsun istiyorum sizde biraz daha hızlı olun rica ediyorumm sizlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?