- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.921
Tamam canım sağol bitiminde hangi salavati cekiymSen her ne için okuyorsan niyetini kalbinde tut okumaya devam et. Eğer başında namazını kılamadıysan tefriciye bitiminde 2 rekat Allah rızası için namaz kıl, ya da hacet namazı olarak niyet edebilirsin. Namaz bitiminde 21 adet estağfirullah çek ve sonrasında ‘Allah ım okumuş olduğum tefriciye hürmetine senden şu dileğimi yerine getirmeni istiyorum, ya da şu sıkıntımı gider’ diye dua edebilirsin. Duanın içeriği sana bağlı. Dua başında ve dua sonunda bolca salavat getirebilirsin. iki salavat arasında edilen duaların daha çok kabul edildiğine inanıyorum ben
Ben Allahümme salli ala seyyidine muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim okuyorum.Tamam canım sağol bitiminde hangi salavati cekiym
Tamam ben 5 eksik okuyayım canımBEN Fatoş arkadaşımız için okudum. Yanlız 341 okuyacağım yere 346 okumuşumTefriciyye sayı çok önemli, anahtar-kilit uyumu gibi ne bir eksik ne bir fazla okunmalı derler. Bir arkadaşımız yada duâ sahibi 5 eksik okuyabilir mi?
K Khvekokusu20
Canım badem Fatoş aynı kişi benimCanım ben Fatoş arkadaşımızınkini bitirdim, B Bademmm388 arkadaşımıza akşam başlamak istiyorum. Sende başlayabilirsiniz yazmışsın, arkadaşımız adını ve duâsını paylaştığında benide etiketler misin? K Khvekokusu20
Canım suan Bademmm388 arkadasımıza okuyoruz zaten onu okudum dedin. Sırada vavin namazını kılmazsa hurma varCanım ben Fatoş arkadaşımızınkini bitirdim, B Bademmm388 arkadaşımıza akşam başlamak istiyorum. Sende başlayabilirsiniz yazmışsın, arkadaşımız adını ve duâsını paylaştığında benide etiketler misin? K Khvekokusu20
Yolculuktaydım okadar huzurla okudum ki Fatoş un nasibindenmiş♥♥4444 Tefriciye Listemiz ♥♥
1. V Vavin
2. K Khvekokusu20
3.Sezinto
4. 5 528mucizemmm
5. B Bademmm388
6. @Hurma99
7.begonvil1985
8. @Snigurucka
9. @Saadetim33
10.Cuel
11.MelodiminEsi
12.iki prensesin annesi
13. @Orkidem
Kızlar listemiz bu şekilde B Bademmm388 (Fatoş) arkadasımız için okumaya başlıyoruz namazını kılıp duasını bildirmeden başlamıyoruz okumaya, kişi başına düşen sayımız341 yalnızca dua sahibi arkadasımız 11 fazla okuyarak ♥352♥ adet okuyacak ve sayımız 4444 e tamamlanacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süresi baslangıcta 3 gun kızlar ikinci yada üçüncü arkadastan sonra hızlanıp 2 gune düşüreceğiz ki herkese hemen okunsun ☺
En gec cuma sabaha kadar bitiyoruz
Canım suan Bademmm388 arkadasımıza okuyoruz zaten onu okudum dedin. Sırada vavin namazını kılmazsa hurma var
Allah razı olsun canım sağolasınYolculuktaydım okadar huzurla okudum ki Fatoş un nasibindenmişRabbim kabul buyursun inşAllah
Tülay diye duasını okuduğumuz biri yokki canımTülay için okudum Allah kabul etsin inşallah
Ben belki biraz fazla okumuş olabilirim emin değilim sorun olurmu acabaBEN Fatoş arkadaşımız için okudum. Yanlız 341 okuyacağım yere 346 okumuşumTefriciyye sayı çok önemli, anahtar-kilit uyumu gibi ne bir eksik ne bir fazla okunmalı derler. Bir arkadaşımız yada duâ sahibi 5 eksik okuyabilir mi?
K Khvekokusu20
Tefriciye de okuyorsun dimi canım sonundaBen Allahümme salli ala seyyidine muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim okuyorum.
Tam sayısı olmalı canım eksik ya da fazla olmayacakBen belki biraz fazla okumuş olabilirim emin değilim sorun olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?