- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.941
Aslında sayılara okadarda takılmamak gerekiyormus bende bunu araştırmıştım fazla olması bi sıkıntı yaratmıyor. Sonuçta önemli olan dua etmek Rabbim her türlü kabul eder inşallahTam sayısı olmalı canım eksik ya da fazla olmayacak
Fatoş a okuyoruz canım Tülay diger listedeTülay için okudum Allah kabul etsin inşallah
Tamam canım 3 gun yapalım,, Fatoş un ki cuma bitecek cuma namazını kılarsın sana okuruz olur mu,, bu arada Tugba degil Tugce in okuyorsun sanırımK Khvekokusu20 canım yetişemiyoruz biz,liste bitince diğerine geçsek,1 kişiye 3 günde okusak nasıl olur,ben çalışıyorum,akşam eve geliyorum,tuğba arkadaşımızınkini bu akşam bitirmeye çalışcam,yarında fatoşa geçebilirim
Çok fazla bilgim yok zaten canım yanlış bir şey söylemek istemem tabi Allah kabul eder o ayrı ama ne bileyim işteAslında sayılara okadarda takılmamak gerekiyormus bende bunu araştırmıştım fazla olması bi sıkıntı yaratmıyor. Sonuçta önemli olan dua etmek Rabbim her türlü kabul eder inşallah
Tamam canımK Khvekokusu20 tuğçe için 341 okudum canım,cumaya fatoş arkadaşımıza okumuş olurum inşallah,namazımıda kılıp haber veririm teşekkür ederim canım
Canım liste takibini ben yapıyorum listemiz basa dönünce devam edersek eklerim inşallahSupurgesizcadiii35 bende okumak istiyorum canım ve listeye de eklenmek istiyorum ne yapmaliyim
Tamam canım haber bekliyorumCanım liste takibini ben yapıyorum listemiz basa dönünce devam edersek eklerim inşallah
Allah razı olsun hepinizden hakkınızı helal edin rabbim hepinizin gönlüne göre versin5 528mucizemmm canım okuman tamamlandı namazını kılıp duanı bagislayabilirsin Allah kabul etsin inşallah
Yanlış yazmışım canım. Rabbim Fatoş un niyetine kabul etsin inşallahFatoş a okuyoruz canım Tülay diger listede
Okudum canım Rabbim Dualarını kabul etsin inşallahK Khvekokusu20 Namazımı kıldım
İsmim Fatoş
Duam Allah ım kızımı sağ salim kucağıma alabileyim. Hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün, güzel yüzlü, güzel huylu, güzel ahlaklı evlat olsun. Evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ver rabbim. Kardeşim sağ salim askerden gelsin senin izninle. Kardeşlerimi hayırlı insanlarla karşılaştır. Hem onların hem kendi borcumuzu ödeme kolaylığı ver Allah ım. Herkesin muradını ver inşallah amin.
Bende okudum Allah kabul etsinKızlar ne durumdayız yarın son gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?