- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #4.421
Canım yeni kişiye geçtik miKızlar biraz hızlı olalım da benim doguma az kaldı yetişemem yoksa sondaki arkadaslara
Hayır canımCanım yeni kişiye geçtik mi
Tamam canım sağolasın
Namazımı kıldım canım. Adım Hazal. Duam; Allahım sen ol dersin olur. Bu defa vaktinde sağlıklı hayırlı bir şekilde yavrumu kucağıma almayı nasip et Rabbım. Lütfen erken doğum olmasın.
İsmine bayıldımNamazımı kıldım canım. Adım Hazal. Duam; Allahım sen ol dersin olur. Bu defa vaktinde sağlıklı hayırlı bir şekilde yavrumu kucağıma almayı nasip et Rabbım. Lütfen erken doğum olmasın.
Allahım ülkemize barış huzur ve mutluluk getir.
Rabbim isteyen herkse hayırlı evlatlar nasip et amin
Teşekkür ediyorum canımİsmine bayıldım ♥
B Bademmm388 duanı bagıslayabilirsin canımKusur bakmayın yazamadım ama btti okudum Allah kabul etsin
Hazal arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin M M_atruska♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. V Vavin
2.talena
3. K Khvekokusu20
4. B Bademmm388
5. M M_atruska
6. 5 528mucizemmm
7. B Beklenen2
8.begonvil1985
9. W whiteice67
10. @denizimdnz
Kızlar listemiz bu şekilde @Saadetim33 arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız444 eksik yada fazla okumayalım canlar...
@Saadetim33 in Duası :
Namazımı kıldım canım. Adım Hazal. Duam; Allahım sen ol dersin olur. Bu defa vaktinde sağlıklı hayırlı bir şekilde yavrumu kucağıma almayı nasip et Rabbım. Lütfen erken doğum olmasın.
Allahım ülkemize barış huzur ve mutluluk getir.
Rabbim isteyen herkse hayırlı evlatlar nasip et amin
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süremiz 3 gün en geç pazar gününe kadar bitirelim♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?