- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #4.441
Canım hayırla kurtulursun inşallah sana okuyalım Hazal dan sonra öyle çık senin sayını da paylaşır bize bence kimse sorun yapmaz senin için okuyalım
Yok canım ya benden sonrakilere okuyamıcam ya içime sinmezki öyle, cok sagol guzel düşüncen içinCanım hayırla kurtulursun inşallah sana okuyalım Hazal dan sonra öyle çık senin sayını da paylaşır bize bence kimse sorun yapmaz senin için okuyalım
Sagol canım.Çok geçmiş olsun canım. Ben okudum.
Amin inşallah canım cok sagolÇok geçmiş olsun canım rabbim hayırlı sağlıklı doğum yapmayı nasip eylesin
Canım benim adıma okuma cok sagolK Khvekokusu20 canım gecmıs olsun istersen senin adına listeyi bitirebilirim senın ucın okurum yani. Senın adın devam etsin yine
Cok sagol canimgeçmiş olsun canım bende okudum allah kabul etsin
Teşekkürler canım sen nasıl istersen nasıl ıcıne sinecekse oyle olsjnYok canım ya benden sonrakilere okuyamıcam ya içime sinmezki öyle, cok sagol guzel düşüncen için ♥ benim okuduklarım helali hoş olsun sizlere
Sagol canım.
Amin inşallah canım cok sagol
Canım benim adıma okuma cok sagolseni listeye alayım kendi adına devam et olur mu benden yana sıkıntı olmaz senin yerine ben arkadaslara okumus olayım
Cok sagol canim
Biz sana okumadık mı kuzum. İlk sıralarda olunca okundu sandım. Bende fatoşa katılıyorum bence de okuyalım sana diğer sayıları bölüşürüz.Yok canım ya benden sonrakilere okuyamıcam ya içime sinmezki öyle, cok sagol guzel düşüncen için ♥ benim okuduklarım helali hoş olsun sizlere
Sagol canım.
Amin inşallah canım cok sagol
Canım benim adıma okuma cok sagolseni listeye alayım kendi adına devam et olur mu benden yana sıkıntı olmaz senin yerine ben arkadaslara okumus olayım
Cok sagol canim
Yok canım okumadıkBiz sana okumadık mı kuzum. İlk sıralarda olunca okundu sandım. Bende fatoşa katılıyorum bence de okuyalım sana diğer sayıları bölüşürüz.
Tamam canım bence okuyalım.Yok canım okumadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?