♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. K Khvekokusu20
4. B Bademmm388
5. M M_atruska
6. 5 528mucizemmm
7. B Beklenen2
8. begonvil1985
9. W whiteice67
10. @denizimdnz

Kızlar listemiz bu şekilde @Saadetim33 arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 444eksik yada fazla okumayalım canlar...

@Saadetim33 in Duası :
Namazımı kıldım canım. Adım Hazal. Duam; Allahım sen ol dersin olur. Bu defa vaktinde sağlıklı hayırlı bir şekilde yavrumu kucağıma almayı nasip et Rabbım. Lütfen erken doğum olmasın.
Allahım ülkemize barış huzur ve mutluluk getir.
Rabbim isteyen herkse hayırlı evlatlar nasip et amin

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 3 gün en geç pazar gününe kadar bitirelim♥

Kızlar daha bitmedi mi, ben M M_atruska için de okuyup listeden cıkmak durumundayım hem cok hastayım zorlanıyorum hemde baya az kaldı dogumuma takibi dogum olana kadar yaparım inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Ben okudum.

Kızlar daha bitmedi mi, ben M M_atruska için de okuyup listeden cıkmak durumundayım hem cok hastayım zorlanıyorum hemde baya az kaldı dogumuma takibi dogum olana kadar yaparım inşallah
Canım hayırla kurtulursun inşallah sana okuyalım Hazal dan sonra öyle çık senin sayını da paylaşır bize bence kimse sorun yapmaz senin için okuyalım

Canım hayırla kurtulursun inşallah sana okuyalım Hazal dan sonra öyle çık senin sayını da paylaşır bize bence kimse sorun yapmaz senin için okuyalım
Yok canım ya benden sonrakilere okuyamıcam ya içime sinmezki öyle, cok sagol guzel düşüncen için benim okuduklarım helali hoş olsun sizlere
Çok geçmiş olsun canım. Ben okudum.
Sagol canım.
Çok geçmiş olsun canım rabbim hayırlı sağlıklı doğum yapmayı nasip eylesin
Amin inşallah canım cok sagol
K Khvekokusu20 canım gecmıs olsun istersen senin adına listeyi bitirebilirim senın ucın okurum yani. Senın adın devam etsin yine
Canım benim adıma okuma cok sagol seni listeye alayım kendi adına devam et olur mu benden yana sıkıntı olmaz senin yerine ben arkadaslara okumus olayım
geçmiş olsun canım bende okudum allah kabul etsin
Cok sagol canim

Teşekkürler canım sen nasıl istersen nasıl ıcıne sinecekse oyle olsjn

Biz sana okumadık mı kuzum. İlk sıralarda olunca okundu sandım. Bende fatoşa katılıyorum bence de okuyalım sana diğer sayıları bölüşürüz.

1. V Vavin
2. talena
3. K Khvekokusu20
4. B Bademmm388
5. M M_atruska
6. 5 528mucizemmm
7. B Beklenen2
8. begonvil1985
9. W whiteice67
10. @denizimdnz

Kızlar listemiz bu şekilde @Saadetim33 arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 444eksik yada fazla okumayalım canlar...

@Saadetim33 in Duası :
Namazımı kıldım canım. Adım Hazal. Duam; Allahım sen ol dersin olur. Bu defa vaktinde sağlıklı hayırlı bir şekilde yavrumu kucağıma almayı nasip et Rabbım. Lütfen erken doğum olmasın.
Allahım ülkemize barış huzur ve mutluluk getir.
Rabbim isteyen herkse hayırlı evlatlar nasip et amin

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 3 gün en geç pazar gününe kadar bitirelim♥

1. V Vavin
2. talena
3. @mer_4260
4. B Bademmm388
5. M M_atruska
6. 5 528mucizemmm
7. B Beklenen2
8. begonvil1985
9. W whiteice67
10. @denizimdnz

Kızlar listemiz bu şekilde @Tospaagtd arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 444eksik yada fazla okumayalım canlar...

@Tospaagtd in Duası :

Dua süremiz 3 gün en geç carsamba gününe kadar bitirelim♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…