- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #4.701
Rabbim bebeğinizi size bağışlasın sizide ona. SağSalim bebeğini ordan alıp çıkarsınız inşallah sağlıklı Bi şekildeKızlar ben maalesef erken doğum yaptım((( yavrum kuvezde. Ne olur bize dua edin. Sadece hakka girmemek için yazayım. Beni listeden çıkartıp devam edersiniz. Lütfen kuzum için dua edin o daha çok küçük (((
ben bilemiyorum ki işte normal doğumsa olabiliyor..o kısmını düşünmedim henüz doğum yapmadığım için canımDoğum yapmış nasıl namaz kılsın
Allah sağlıkla sıhatle küvezden çıkmasını nasip eylesi inşallahKızlar ben maalesef erken doğum yaptım((( yavrum kuvezde. Ne olur bize dua edin. Sadece hakka girmemek için yazayım. Beni listeden çıkartıp devam edersiniz. Lütfen kuzum için dua edin o daha çok küçük (((
Canım hayırlı akşamlar. Saadet fazla giremediği için benden yazmamı rica etti. Oğlunun adı Mustafa. İnşallah Rabbim yardımcıları olsun. Allah hepinizden razı olsun, ağzınıza yüreğinize sağlık. Hayırlı kandilleriniz olsun
Hayırlı kandiller arkadaşlar ben Saadetim33 arkadaşımızın oğlu Mustafa için, şifası ,hayırlı haberleri ve sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkması için namazımı kıldım.50 adet okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?