Canım namazımı kıldım ..Allahım kabul eder inşallah Amin
Özgenin duası; Allah’ım sen beni ve ailemi kem gözden kötülüklerden kaza beladan koru yarabbim iyi insanlarla karşılartır kötü insanları kötü enerjili insanı ben ve ailemden uzak tut. Haneme Huzurlu mutlu sağlık dolu keyifli bi ömür nasip et..almaya niyetlendiğimiz evi bizim için hayırlısı ise bize kolaylıkla zorluk cıkmadan bizim olmasını nasip et yarabbim..maddi zorluklarımıza ve manevi skıntılarımızın geçmesi için hayırlı kapılar aç Allah’ım bu ev bıze hayırlı gelmesıyle beraber hayırlı,saglıklı imanlı evlatlar nasip eyle yarabbi, eşimin iş yerinde yukseliş hakettıgını alabılmesı ıcın,bnm işyerimse yükseliş maddi rahatlamayı bıze nasıp et bızı rızıklandır yarabbım..eşimin ailesinin de eşime maddi manevi desteğini esirgememesini borçlarımızda destek olmalarını aralarındakı skıntının çözülmesini hanemize nasip eyle ..Amin

Yalnız kızlar ben bugün ne aceleyse namazımı kıldım niyetimi ettim 350 tane okudum. Ne olacak o boşamı gitcek

Yada beni almayın isterseniz ben başlamışken bitirirm inş Bi şekilde. Hakkınızı helal edin

Kızlar ben maalesef erken doğum yaptım ((( yavrum kuvezde. Ne olur bize dua edin. Sadece hakka girmemek için yazayım. Beni listeden çıkartıp devam edersiniz. Lütfen kuzum için dua edin o daha çok küçük (((

Kızlar ben maalesef erken doğum yaptım ((( yavrum kuvezde. Ne olur bize dua edin. Sadece hakka girmemek için yazayım. Beni listeden çıkartıp devam edersiniz. Lütfen kuzum için dua edin o daha çok küçük (((
Rabbim bebeğinizi size bağışlasın sizide ona. SağSalim bebeğini ordan alıp çıkarsınız inşallah sağlıklı Bi şekilde

Eğer başkasının yerine niyet edip namaz kılamıyorsak Esma okusak olmaz mı? Sonra yine tefriciye'ye devam ederiz. Ya da Rabbi yesir okuyalım.

Canım hayırlı akşamlar. Saadet fazla giremediği için benden yazmamı rica etti. Oğlunun adı Mustafa. İnşallah Rabbim yardımcıları olsun. Allah hepinizden razı olsun, ağzınıza yüreğinize sağlık. Hayırlı kandilleriniz olsun

Hayırlı kandiller arkadaşlar ben Saadetim33 arkadaşımızın oğlu Mustafa için, şifası ,hayırlı haberleri ve sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkması için namazımı kıldım.50 adet okudum

Okuyan herkesten Allah razı olsun inşallah kızlar. Tek tek alıntı yapamıyorum. İnşallah kuzum iyi haber verir bize. Sağolun. Kandiliniz mübarek olsun

Allah kabul etsin inşallah, bencede azaltarak gidelim. Sen 50 okuduğuna göre kalan 4394

Bende 50 aldım
Kalan : 4344

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…