- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #4.681
TeşekkürlerYarın akşama bitirmiş olacağım
Amin canım amin Allah razı olsunCanım duan bitti galiba böyle uzun bir sürede bitti ama inşaallah duan en kısa zamanda gerçekleşir
Allah kabul etsin inşallah aminOkudum canım Allah kabul etsien
Tamam olur kuzum. EklerimYa benim annemide yazabilirmisiniz ben onun admına bildirim yapabilirim olur mu annemde okumak ıstıyor
♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. @vavin
2. @talena
3. @mer_4260
4. @bademmm388
5. @talena annesi
6. @Tospaagtd
7. @Beklenen2
8. @begonvil1985
9. @whiteice67
10. @denizimdnz
11.@Saadetim33
Kızlar listemiz bu şekilde @Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız404
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
@Vavin canım namazını kılıp duanı paylaşır mısın başlayalım artık.
ilk önce niyet ederek 2 rekat namaz kılınır.Namaz bitip selam verince 100 defa"Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerek tövbe ve istigfar edilir. Sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.
son arkadaş da listeye eklenirse kişi başı 370 olacak canım. ama bu şekilde 404 tane okuyacazherkes katılıyor mu arkadaşım kaç adet okuyacagız şimdi kişi basına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?