- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #4.941
♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. @Vavin
2. @talena
3. @mer_4260
4. @talena annesi
5. @Tospaagtd
6. @begonvil1985
7. @Saadetim33
8. @whiteice67
Kızlar listemiz bu şekilde @talena annesi arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız555 sadece dua sahibi arkadasımız 559 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süremiz 4 gün en geç perşembe gününe kadar bitsin canlar❤
Beyhan hanımın duası;Namazımı kıldım Benim duam kızım Özge’ye yuvasında huzur sağlık sıhhat mutluluk ihsan eyle, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle,borçlarını maddi kayıplarını kolaylıkla ödemeyi üzülmemesini nasip eyle yarabbim..Torunum Mert Efe nın gireceği LGS sınavında muvaffakiyetler ihsan et Hayırlısıyla iyi bir okula yerleşsin Torunum Dilara da üniversite sınavında başarılı olsun ve iyi bir okulu kazanmasını nasip et allah'ım Dua eden âmin diyen herkesin de dualarını kabul et yarabbim Ailemize sağlık sıhhat huzur bol kazançlar nasip et Allah'ım âmin
Tamam canım akşam kılıp yazarım5 528mucizemmm kuzum namazını kılıp duanı yazar mısın
Evet canım herkes okudu. Allah kabul etsin dualarımızıben okumuştum annemde bitirmiş olmalı ben sorarım eğer herkes okudu ise Allah razı olsun herkesten
Sen ve annen okuduysanız tam sayıeksik var ise bildirin ben tamamlarım ltfen tam olması cok önemli biliyorsunuz..
DUAMMMTamam canım akşam kılıp yazarım
Kızlar merhaba nasılsınız? Bizim eski ekipten hamile kalan oldu mu? Ben çok bunalıma girdim zor atlattım en sonunda tüp bebek yaptırdım kaliteli 8 adet embriyo oldu 2 adet transfer edildi kalanını dondurdum şimdi sonuç bekliyorum. Diğer doktorlar tarafından çok oyalanmışım sizleri de çok merak ediyorum hepinizi öpüyorumkızlar ben listeyi burda paylaştım çünkü bu ftmclk arkadaşımızın sayfası olduğu için ilk mesajda değişiklik yapamıyorum ve bazen sayfadaki mesajlar eğer etiketlenmediysem göremiyorum cevap vermem geç oluyor. o yüzden okumaya bu sayfada devam edelim diyorum sizinde itirazınız yoksa eğer tabi.bende bugün başlayalım diyorum @Ceydagvsl arkadaşımız sırasını verdi V Vavin dende ses çıkmazsa 3. sıradaki arkadaş @aselatilgan bugün namazını istiğfarını yapsın bizde başlayalım.
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 4 mart
3- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
4- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart
5- @Jannefel (evlat sahibi olmak için) bat: 12 mart
6- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart
7- @Supurgesizcadiii35 (evlat sahibi olmak için ) bat: 16 mart
8- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 28 mart
9-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart
10- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan
11- @ikraberraol (evlat sahibi olmak için ) bat:
12- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
13- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıkla kucağına almak için)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?