- 26 Nisan 2019
- 4.609
- 6.883
- 158
- 40
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #4.981
ben bitirdim ALLAH kabul etsin tez zamanda evladını kucağına almayı nasip etsin
Bende katılmak istiyorumEki Görüntüle 2115798
hamile kalmak için veya evladını sağlıkla kucağına almak için tefriciyye okumak isteyenler beni etiketlesin...listemiz açıktır her zaman katılabilirsiniz.bu liste başladıktan sonra katılanlar liste sonuna eklenir.
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 4 mart
3- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
4- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart
5- @Jannefel (evlat sahibi olmak için) bat: 12 mart
6- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart
7- @Supurgesizcadiii35 (evlat sahibi olmak için ) bat: 16 mart
8- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 28 mart
9- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart
10- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan
11- @ikraberraol (evlat sahibi olmak için ) bat:
12- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için) bat:
13- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıkla kucağına almak için)
not:Ezberinizde varsa veya bir kağıda yazıp adetliykende okuyabilirsiniz.ve abdeste gerek yok.Adetli olan kadınlara Dua okumak yasaklanmamıştır. Adetli kadınlar kuran ayetleri dışında her türlü Duayı okuyabilirler. Salatı Tefriciye veya halk arasında 4444 duası olarak da bilinen bu özel duayı adetli olan kadınlarında okuması caizdir. Adetli olan kadınlara yapmaları yasak olan sadece bir kaç ibadet vardır ve dua etmek bu yasaklar arasında değildir. Diledikleri gibi ve diledikleri kadar her türlü dua, Zikir ve tesbihat okuyabilirler bunun dinen hiç bir mahzuru yoktur aksine okumaları fazilet ve sevaba vesiledir.
tefriciyye niyet nasıl yapılır.
ilk önce niyet ederek 2 rekat namaz kılınır.Namaz bitip selam verince 100 defa"Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerek tövbe ve istigfar edilir. Sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlanır.
Canım şuan liste bitmek üzere yeni liste olursa oraya ekleriz seni olur muBende katılmak istiyorum
Allah kabul etsin canım inşallah bende okudum senin için rabbim kabul etsin dualarımızıKendim için 559 adet okudum canım M M_atruska
Arkadaşlar duâmı okumakta zorlanan olursaa bana yazsın bende elimden geldiğince katkıda bulunurum.
Liste ile M M_atruska ilgileniyorEcmel-vera , mesajınızı gördüğünde eminim size yazacaktır, bu listeye olur mu bilmiyorum ama bir sonrakine eklenirsiniz inşallah. Takipte olun muhakkak
Tamam Allah razı olsunCanım şuan liste bitmek üzere yeni liste olursa oraya ekleriz seni olur mu
İrem arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. V Vavin
2.talena
3. M mer_4260
4.talena annesi
5. 5 528mucizemmm
6. @begonvil1985
7. @Saadetim33
8. @whiteice67❤
Kızlar listemiz bu şekildebegonvil1985 arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 555 sadece dua sahibi arkadasımız 559 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süremiz 4 gün en geç cuma gününe kadar bitsin canlar❤
İsmim : İrem
Niyet ettiğim, niyet eyledim Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) yüzü suyu hürmetine İrem kuluna tez vakitte sağlıklı bir hamilelik geçirerek evlâdını kucağına alabilmeyi nasip eyle, yüreğine bir kez daha ateş düşürme. Kabul olmuş duâlarına şükür sevinci yaşat Rabbim. Duâsına amin diyen tüm kullarının da duâlarını kabul eyle
Tamam canımsıradaki listeye bende katılmak isterim
Bugun bıter ama aksami bulur
Annenin bitti mi canımBu akşam biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?