- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #5.181
ben bitirdim akşam da yazamadım Rabbim kabul eylesin inşaAllahKızlar ne durumdasınız? Bugün bitirebilecek gibi misiniz? V Vavintalena M mer_4260 M M_atruska K Khvekokusu20 Rainbow Peace
Benim bitmek uzere sona kalayım diye bekledim canım az ya da cok okuyan olursa ona gore bitireyim diye sen beni okundu say
annem namazını kılsınmı arkdaşlar? yarın sbh doktora gidecem diyo bu aksamdan kılsam nıyetlensem olurmu dıyor?
Bitti canım♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. V Vavin
2.talena
3. M mer_4260
Celal kızı Merve
Yarabbim ya erhamerrahımın. Allah im sana inandım sana guvendım kapına geldim beni geri cevırme ya Rabbım. Evimize yuvamıza saglık huzur mutluluk ver. Esımın islerinde basari var ona beklemedigı yerlerden kısmetler ac bol hayırlı kazançlar nasip et darda bırakma. Derslerinde basari ver kızım elızan ıcın niyet ettıgı mız adımı tez zamanda gecmeyı bı anda halletmeyı nasip et. Tez zamanda Hayırlı bı ev nasip et. Sana el açıp amin diyen tum kullarının duasını kabul et. Ugur kardesımın tezini ay bitmeden bitirmesini nasip et okuyacagimız salatı tefrıcıyeyı Efendimizin yuzu suyu hurmetıne kabul et tez zamanda hacetlerımın oldu sukrunu yasamayı nasip et amin
4.talena annesi
5. 5 528mucizemmm
6.begonvil1985
7. M M_atruska
8. K Khvekokusu20
9.Umut_2019
10.Rainbow Peace
Kızlar listemiz bu şekilde ,kişi başına düşen sayımız444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süremiz 3 gün en geç Salı gününe kadar bitsin canlar
Tabıkı canım herkesın Agzına saglık Allah razı olsjn
Beyhan teyzemizin niyetine okudum Allah kabul etsin♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. V Vavin
2.talena
3. M mer_4260
4.talena annesi
Adı: Beyhan
Allah'ım sen bizim günahlarımızı bağışla..merhametini eksik etme bizden ailemden evlerimizde sağlığı,neşe mutluluğu,bereketi eksik etme...torunum MERT EFE nin gireceği sınavında muvaffakiyetler ihsan et hayırlısıyla iyi bir okula yerleşsin sinavda başarılı olsun iyi birokulu kazanmasını nasip et Yarabbim. Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Seyyidina Muhammed ya Rabbim Oğlum Ozanın ve Serdar işlerinde açıklık yükselme hakkettiklerini alma,bol kazançlar borçlarını ödemelerinde kolaylıklar ver Yarabbim.Kızım Özge'ye sağlıklı sıhhatli hayırlı salih saliha evlatlar nasip et Allah'ım evinden sağlık,huzur neşeyi eksik etme Yarabbim Sen ol der isen Olur...Dua eden amin diyen herkesin de dualarını kabul et Yarabbim amin Ailemize sağlık sıhhat huzur bol kazançlar nasip et Allah'ım Amin Amin Amin
5. 5 528mucizemmm
6.begonvil1985
7. M M_atruska
8. K Khvekokusu20
9.Umut_2019
10.Rainbow Peace
Kızlar listemiz bu şekilde ,kişi başına düşen sayımız444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süremiz 3 gün en geç Cumartesi gününe kadar bitsin canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?