- 20 Ağustos 2019
- 3.172
- 7.351
- 158
- 39
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #5.141
Arkadaşlar adet gününde tefeciye okuyabiliyoruz degil mi
BİZİMKİDE BİTTİ canım annem okudu ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH..AKŞAM DUAMI YAZARIM
Özge arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canım♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. V Vavin
2.talena
Adim Özge, namazımı kıldım, duam;Rabbim sen ol der isen olur..bilmeden ve bilerek işlediğim tüm günahlarımızı affet YArabbim..en hayırlı zamanda hamilekalayım sağlıklı bisekilde gecirebilecegim hamileliğim artık olsun,ve saglıklı bebeklerim olsun Allahım sen ol dersen olur,yuvamdan güzellikler huzur mutluluk neşe sağlık eksik olmasın eşimin ve benim işimizde maddi manevi yükseliş kapılarımız açılsın..RAbbim OL der isen olur..hanemizden ve işimizde bereketimizi eksik etme, maddi manevi kapılarımız kısmetlerimiz açılsın YArabbim..borçlarımızı kolaylıkla ödeyebilmeyi nasip eyle..kırılan kalplerimizi feraha erdir vesveseyi uzak eyle kalplerimizden yarabbim.gönlümüzden geçenlerin en hayırlı zamanda olmasını nasip eyle Allah’ım
3. M mer_4260
4.talena annesi
5. 5 528mucizemmm
6.begonvil1985
7. M M_atruska
8. K Khvekokusu20
9.Umut_2019
10.Rainbow Peace
Kızlar listemiz bu şekilde ,kişi başına düşen sayımız444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süremiz 3 gün en geç Cuma gününe kadar bitsin canlar
Canım benim yarına zor rahatsizım bıraz
300 canım yarın Akşama okurumKaç tane okuyabildin canım?
300 canım yarın Akşama okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?