- 26 Nisan 2019
- 4.609
- 6.883
- 158
- 40
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #5.241
Arkadaşlar ben daha 100 tane okuyabildim yardımcı olur musunuz♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. V Vavin
2.talena
3. M mer_4260
4.talena annesi
5. 5 528mucizemmm
Rabbim TUĞÇENİN Dualarının kabul olmasına engel olan tüm günahlarını bağışla. Önünü tıkayan, huzura mutluluğa şansa mucizelere kavuşmasına engel olan bütün tıkanıkları, engelleri yok et. İşlerini kolaylaştır Rabbim TUĞÇE arkadaşımızın gireceği DİREKSİYON SINAVINDA Allahın izniyle ilk girişte geçip kazanmayı nasip et Ya Musavvir isminle bu dünyada ona cennet hayatı yaşattır. Nasibi, şansı, bahtı, mutluluğu, huzuru, sağlığı, neşesi, şükrü bol olan, nasipli kullarından eyle. Bu dünyasını da ahiret hayatını da güzelleştir. Peygamber Efendimiz’in ( sav ) hürmetine duasını, duamızı geri çevirme kabul et, cevap ver Ya Erhamerrahimyn.TUĞÇEYE hepimize dualarımızın oldu sevincini ve şükrünü yaşamayı en tez vakitte nasip et rabbim ya Erhamerrahimiyn, ya Erhamerrahimiyn, ya Erhamerrahimiyn. Allahim bu duayi basta peygamberimiz hz. Muhammed (s.a.v) in ve butun sevdiğin kullarının hürmetine kabul eyle. Boş çevirme rabbim. Tez vakitte bu şekilde güldür. TUĞÇENİN yuzunu ya rabbi. Amin, amin, amin...Allahumme salli ala seyyidina muhammed. Subhane rabbike rabbi izzeti emma yasifun ve selamun alel murselin vel hamdulillahi rabbil alemin
6.begonvil1985
7. M M_atruska
8. K Khvekokusu20
9.Umut_2019
10.Rainbow Peace
Kızlar listemiz bu şekilde ,kişi başına düşen sayımız444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süremiz 3 gün en geç Perşembe gününe kadar bitsin canlar
Rabbim acil şifalar versin INŞAALLAHKızlar bebeğime aşı yapıldı 3 gündür ateşi çok yüksek ve gram uyumuyorum. O yüzden geç okurum büyük ihtimalle.
Gecmıs olsun canımKızlar bebeğime aşı yapıldı 3 gündür ateşi çok yüksek ve gram uyumuyorum. O yüzden geç okurum büyük ihtimalle.
Rabbim YA ŞAFİ isminin yüzü suyu hurmetine acil şifalar versin cocuklariniza.Gecmıs olsun canımbenımde bebeler hasta buyuk domuz grıbıolmus kucuk desen oda hasta fenayız cok
Sağol kuzum Allah razı olsunRabbim acil şifalar versin INŞAALLAH
Size de çok geçmiş olsun kuzum. Hastane domuz gribi kaynıyor o yüzden bende doktora götürmüyorumGecmıs olsun canımbenımde bebeler hasta buyuk domuz grıbıolmus kucuk desen oda hasta fenayız cok
Canım kefir içirdin mi. Baya iyi geliyor. Vücuttan enfeksiyonu atmaya yardımcıSize de çok geçmiş olsun kuzum. Hastane domuz gribi kaynıyor o yüzden bende doktora götürmüyorumama ateşi de düşmüyor
Canım benim bebeğim prematüre ve yeni çıktı küvezden. O yüzden bişi içirmem ters tepebilir. Sağol yine de belki 6.aydan sonra işe yarar ama.Canım kefir içirdin mi. Baya iyi geliyor. Vücuttan enfeksiyonu atmaya yardımcı
Ayy kıyamam güzelce büyüsün INŞAALLAHCanım benim bebeğim prematüre ve yeni çıktı küvezden. O yüzden bişi içirmem ters tepebilir. Sağol yine de belki 6.aydan sonra işe yarar ama.
Tuğçe icin okudum Rabbim kabul eylesin InsaAllah♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. V Vavin
2.talena
3. M mer_4260
4.talena annesi
5. 5 528mucizemmm
Rabbim TUĞÇENİN Dualarının kabul olmasına engel olan tüm günahlarını bağışla. Önünü tıkayan, huzura mutluluğa şansa mucizelere kavuşmasına engel olan bütün tıkanıkları, engelleri yok et. İşlerini kolaylaştır Rabbim TUĞÇE arkadaşımızın gireceği DİREKSİYON SINAVINDA Allahın izniyle ilk girişte geçip kazanmayı nasip et Ya Musavvir isminle bu dünyada ona cennet hayatı yaşattır. Nasibi, şansı, bahtı, mutluluğu, huzuru, sağlığı, neşesi, şükrü bol olan, nasipli kullarından eyle. Bu dünyasını da ahiret hayatını da güzelleştir. Peygamber Efendimiz’in ( sav ) hürmetine duasını, duamızı geri çevirme kabul et, cevap ver Ya Erhamerrahimyn.TUĞÇEYE hepimize dualarımızın oldu sevincini ve şükrünü yaşamayı en tez vakitte nasip et rabbim ya Erhamerrahimiyn, ya Erhamerrahimiyn, ya Erhamerrahimiyn. Allahim bu duayi basta peygamberimiz hz. Muhammed (s.a.v) in ve butun sevdiğin kullarının hürmetine kabul eyle. Boş çevirme rabbim. Tez vakitte bu şekilde güldür. TUĞÇENİN yuzunu ya rabbi. Amin, amin, amin...Allahumme salli ala seyyidina muhammed. Subhane rabbike rabbi izzeti emma yasifun ve selamun alel murselin vel hamdulillahi rabbil alemin
6.begonvil1985
7. M M_atruska
8. K Khvekokusu20
9.Umut_2019
10.Rainbow Peace
Kızlar listemiz bu şekilde ,kişi başına düşen sayımız444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süremiz 3 gün en geç Perşembe gününe kadar bitsin canlar
Ben okudum ama yazdım mı bilmiyorum
Arkadaşlar ben daha 100 tane okuyabildim yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?