- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #5.281
begonvil1985 okudum canım senin için allah kabul etsin ,allah gönlünün muradını versin inşallah
beni iki kişi olarakekleyin
Yeni liste oluştururken etiketlerim canım, şuan her kişi için toplamda 4444 adet Salavatı Tefriciyeyi kişi sayısı kadar bölüşüp okuyoruz. Yeni listede de Salavatı Tefriciye’ye devam edersek okuyacağımız arkadaşın dileğine niyetlenip, bölüşülen sayı kadar okuyacaksın ta ki liste bitene kadarHanımlar merhaba. Ben de katılabilir miyim? Kusura bakmayınız tüm sayfaları okuyamadım ama nasıl katılabiliyoruz yardımcı olur musunuz?
Kuzum bende okudum Rabbım kabul etsin inşallah♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. V Vavin
2.talena
3. M mer_4260
4.talena annesi
5. 5 528mucizemmm
6.begonvil1985
İsmim İrem;
Bismillahirrahmanirrahim, Yüce Rabbim sen kudretlisin, herşeye Kâdirsin. Peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) yüzü suyu hürmetine İrem kulunun gönlünden geçen duâsını ömrüne nail eyle. Ona saliha kullarından bir evlât nasip eyle. Yüreğine bir kez daha evlat acısı düşürme.Amin
7. M M_atruska
8. K Khvekokusu20
9.Umut_2019
10.Rainbow Peace
Kızlar listemiz bu şekilde ,kişi başına düşen sayımız444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süremiz 3 gün en geç Cuma gününe kadar bitsin canlar
Bitti canım kabul etsin
Bitti canım Allah kabul etsin inşallah
Tamam anladım beni de etiketle seniz sevinirimYeni liste oluştururken etiketlerim canım, şuan her kişi için toplamda 4444 adet Salavatı Tefriciyeyi kişi sayısı kadar bölüşüp okuyoruz. Yeni listede de Salavatı Tefriciye’ye devam edersek okuyacağımız arkadaşın dileğine niyetlenip, bölüşülen sayı kadar okuyacaksın ta ki liste bitene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?