- 26 Nisan 2019
- 4.609
- 6.883
- 158
- 40
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #5.301
Geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin INŞAALLAHBiz bitireik canım bildirim m yapamadım rahatsızdım
BUGÜN BİTİRİRİM İNŞ, BİTER BİTMEZ DE YAZARIM
Evet birazdan kılarım
Amin Amin Amin, seninde arkadaşım, Allah davanda seni haklı ve güçlü çıkarsın.Irem senin için okudum. Rabbim tez zamanda nasip etsin İNŞAALLAH. Dualarının kabul olduğu sevincini yaşa Amin Amin Amin
Bitti canım kabul etsin
Bitti canım Allah kabul etsin inşallah
Bıttıı canım Allah kabul etsin
Biz bitireik canım bildirim m yapamadım rahatsızdım
BİTİRDİM HAKKINIZI HELAL EDİN GEÇ OKUDUM AMA YENİ KİŞİYE HEMEN BAŞLADIM RABBİM KABUL EYLESİN İNŞAALLAHBUGÜN BİTİRİRİM İNŞ, BİTER BİTMEZ DE YAZARIM
Hazal arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. V Vavin
2.talena
3. M mer_4260
4.talena annesi
5. 5 528mucizemmm
6.begonvil1985
7. M M_atruska
Adım Hazal.
Allahüme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina muhammed.
Allahım evladımı sağlıkla mutlulukla bereket ve huzurla büyütmeyi nasip et. Evladımı koru rabbim.
Eşime hayırlı bereketli güzel iş kapıları açmayı nasip et.
Hayırlı bir şekilde ben ve eşimin ideal kilolarımıza dönmemiz için bize güç kuvvet irade nasip et Allah'ım.
Dua eden herkesin duasını kabul et amin amin amin.
8. K Khvekokusu20
9.Umut_2019
10.Rainbow Peace
Kızlar listemiz bu şekilde ,kişi başına düşen sayımız444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süremiz 4 gün en geç Cuma gününe kadar bitsin canlar
Liste yenilenirse bende katılabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?