Aynen canim ben ifade edemedim tam olarak durumu canim.
Tabiki nasilsa oyle uymamiz gerek.
Kesinlikle dikkat ediyorum
Kuzum aslında söylemeyecektim ama sen okudum dediğin zaman ben yeni namazımı kılmıştım. İreme yazıyordum ki sen okudum yazmıştın. Yani aslında ben daha namazı kılmadan okumuşsun

Hasta oldugum icin bolbol okuyorum canim
Sonraki okudğumu sana bagisladim
Ilkinde baģişlamamistim bagislayacaktim namazdan dolayi bagişlamadim tekrar okuyup bitirdim zaten ezberimde var artik hemen okuyorum M M_atruska
Allah razı olsun canım inşallah. Rabbım kabul etsin inşallah dualarımızı sana da şifalar versin inşallah

TEFRİCİYE LİSTEMİZ

1. @Umut_2019
2. begonvil1985
3. @Tospaagtd
4. H hadisse

5. M M_atruska
Adım Hazal
Duam ;Allahım ülkemize barış huzur sağlık bereket getir. Bu kötü günleri atlamayı nasip et milletimize.

Evladımı sağlıkla mutlulukla bereket ile büyütmeyi ve imanlı ahlaklı bir insan olmasını nasip et Rabbım.
Sen ol dersen olur rabbim ne olur hayırlısı ile ideal kiloma geri döneyim

6. @Melekanne3105
7. H M
8. W whiteice67
9. ayseMsb
10. @Mmmmmerveeeee
11. @hasbeee
12. 2019 mutluluk
13. @Deryaa123
14. Luniss
15. V Vavin
16. yalutserkan
17. @Snigurucka
18. @Bademmm388
19. @Mujito
20. Kafiyesizsiir
21. 15yusra11
22. N ndulaak
23. Ocalh
24. @3 cicek annesi
25. W whiteice67 (arkadaşı için)
26. caramel_7
27. kunfeyekun__
28. M ModaSever
29. L Laladunya
30. @mimiraculum

Kızlar Tefriciyye listesi için kesin olarak katılacağını bildiren 30 kişiyiz.kişi başı okuma adedi 148, duâ sahibi 152 adet okuyacak.Okuma süremiz iki gündür. 18 Mart Çarşamba Saat:15’e kadar bitirip haber verelim kızlar

Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Eki Görüntüle 2605633

TEFRİCİYE LİSTEMİZ

1. @Umut_2019
2. begonvil1985
3. @Tospaagtd
4. H hadisse

5. M M_atruska
Adım Hazal
Duam ;Allahım ülkemize barış huzur sağlık bereket getir. Bu kötü günleri atlamayı nasip et milletimize.

Evladımı sağlıkla mutlulukla bereket ile büyütmeyi ve imanlı ahlaklı bir insan olmasını nasip et Rabbım.
Sen ol dersen olur rabbim ne olur hayırlısı ile ideal kiloma geri döneyim

6. @Melekanne3105
7. H M
8. W whiteice67
9. ayseMsb
10. @Mmmmmerveeeee
11. @hasbeee
12. 2019 mutluluk
13. @Deryaa123
14. Luniss
15. V Vavin
16. yalutserkan
17. @Snigurucka
18. @Bademmm388
19. @Mujito
20. Kafiyesizsiir
21. 15yusra11
22. N ndulaak
23. Ocalh
24. @3 cicek annesi
25. W whiteice67 (arkadaşı için)
26. caramel_7
27. kunfeyekun__
28. M ModaSever
29. L Laladunya
30. @mimiraculum

Kızlar Tefriciyye listesi için kesin olarak katılacağını bildiren 30 kişiyiz.kişi başı okuma adedi 148, duâ sahibi 152 adet okuyacak.Okuma süremiz iki gündür. 18 Mart Çarşamba Saat:15’e kadar bitirip haber verelim kızlar

Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Eki Görüntüle 2605633

kizlar ben okudum ama bildirim yapamadim cocuklar cok fena. hadise arkadasimiza okudum.bu arada

okudum canm Rabbim kabul etsin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…