- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #5.981
Okudum rabbim kabul etsin inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1. @Umut_2019
2.begonvil1985
3. @Tospaagtd
4. H hadisse
5. @Saadetim33
Adım Hazal
Duam ;Allahım ülkemize barış huzur sağlık bereket getir. Bu kötü günleri atlamayı nasip et milletimize.
Evladımı sağlıkla mutlulukla bereket ile büyütmeyi ve imanlı ahlaklı bir insan olmasını nasip et Rabbım.
Sen ol dersen olur rabbim ne olur hayırlısı ile ideal kiloma geri döneyim
6. @Melekanne3105
7.H M
8. @whiteice67
9. @ayseMsb
10. @Mmmmmerveeeee
11.hasbeee
12. @2019 mutluluk
13. @Deryaa123
14.Luniss
15. V Vavin
16.yalutserkan
17. @Snigurucka
18. @Bademmm388
19. @Mujito
20. @Feslegen
21. @15yusra11
22. N ndulaak
23.Ocalh
24. @3 cicek annesi
25. @whiteice67 (arkadaşı için)
26.caramel_7
27. @dilhun80
28. @Modasever
29. @2kiz1anne
30. @mimiraculum
Kızlar Tefriciyye listesi için kesin olarak katılacağını bildiren 30 kişiyiz.kişi başı okuma adedi 148, duâ sahibi 152 adet okuyacak.Okuma süremiz iki gündür. 18 Mart Çarşamba Saat:15’e kadar bitirip haber verelim kızlar
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Eki Görüntüle 2605633
Canım sen kaçta kaldın söyle ben bitiriyim, ben müsaitim canım. Lütfen çekinme, bugün sana yarın bana, hastalık bizler için...Hazal arkadasimin duasını okuyamadım izin verirseniz akşam okusam eşim biraz rahatsız da fırsatım olmadı okumaya
Hazal kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1. @Umut_2019
2.begonvil1985
3. @Tospaagtd
4. H hadisse
5. @Saadetim33
Adım Hazal
Duam ;Allahım ülkemize barış huzur sağlık bereket getir. Bu kötü günleri atlamayı nasip et milletimize.
Evladımı sağlıkla mutlulukla bereket ile büyütmeyi ve imanlı ahlaklı bir insan olmasını nasip et Rabbım.
Sen ol dersen olur rabbim ne olur hayırlısı ile ideal kiloma geri döneyim
6. @Melekanne3105
7.H M
8. @whiteice67
9. @ayseMsb
10. @Mmmmmerveeeee
11.hasbeee
12. @2019 mutluluk
13. @Deryaa123
14.Luniss
15. V Vavin
16.yalutserkan
17. @Snigurucka
18. @Bademmm388
19. @Mujito
20. @Feslegen
21. @15yusra11
22. N ndulaak
23.Ocalh
24. @3 cicek annesi
25. @whiteice67 (arkadaşı için)
26.caramel_7
27. @dilhun80
28. @Modasever
29. @2kiz1anne
30. @mimiraculum
Kızlar Tefriciyye listesi için kesin olarak katılacağını bildiren 30 kişiyiz.kişi başı okuma adedi 148, duâ sahibi 152 adet okuyacak.Okuma süremiz iki gündür. 18 Mart Çarşamba Saat:15’e kadar bitirip haber verelim kızlar
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Eki Görüntüle 2605633
H hadisse arkadaşımız için bildirim yapmayanlar:
V Vavin
@Saadetim33 arkadaşımız için bildirim yapmayanlar:
Umut_2019
V Vavin
yalutserkan
N ndulaak
Ocalh
caramel_7
canlarhepinizin hastalık ve benzeri sebeplerden dolayı okuyamadığınızı biliyorum. Lütfen çekinmeden kaç adette kaldığınızı özelden bana yazın, birbirimize destek olalım bu günlerde
Canım ben yerime anneme okutuyorum duasını da ediyor o yuzden geç yazıyorum ama inşallah diğerlerinde daha erken bildirim yaparımH hadisse arkadaşımız için bildirim yapmayanlar:
V Vavin
Umut_2019
V Vavin
yalutserkan
N ndulaak
Ocalh
caramel_7
canlarhepinizin hastalık ve benzeri sebeplerden dolayı okuyamadığınızı biliyorum. Lütfen çekinmeden kaç adette kaldığınızı özelden bana yazın, birbirimize destek olalım bu günlerde
Arkadaşım sağol yardımın için ama aksam okurum ben sen okudu sayH hadisse arkadaşımız için bildirim yapmayanlar:
V Vavin
V Vavin
Ocalh
Bence eğer takip edemiyorsa en azından bir süre 1 kişi eksik sayıya bölelim .daha benim sayımı tamamladı mı onu bile bilemiyorum.bi kopukluk var malesef.simdiki arkadaşa onu saymadan hesaplayalım belki tekrar giriş yapar haber verir.bu duada en önemli şey sayı.Dün geceden beri girmemiş nasıl olacak diğer arkadaşa geçemiyoruz
Siradaki arkadaşta girmemis. Girermiki acaba yakin zamanda.Dün geceden beri girmemiş nasıl olacak diğer arkadaşa geçemiyoruz
Dua grubunun bi sorumluluğu var herkes bunun bilincinde belki beklenmedik bi durum vardır oyüzden girememiştir bu gün bekleyin bence arkadaş haber vermesse hep beraber okur bitiririz duasını yaparsınız sizde.Bence eğer takip edemiyorsa en azından bir süre 1 kişi eksik sayıya bölelim .daha benim sayımı tamamladı mı onu bile bilemiyorum.bi kopukluk var malesef.simdiki arkadaşa onu saymadan hesaplayalım belki tekrar giriş yapar haber verir.bu duada en önemli şey sayı.
Dua grubunun bi sorumluluğu var herkes bunun bilincinde belki beklenmedik bi durum vardır oyüzden girememiştir bu gün bekleyin bence arkadaş haber vermesse hep beraber okur bitiririz duasını yaparsınız sizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?